Dig og sort arbejde?

Dig og sort arbejde? silverfoxdk
Hver 10. på kontanthjælp arbejder sort
02. nov. 2006 08.05 Penge Opdat.: 02. nov. 2006 10.34
Mindst 13.000 ledige arbejder sort, samtidig med at de hæver kontanthjælp.

Det svarer til, at hver tiende kontanthjælpsmodtager laver sorte penge, viser en ny undersøgelse fra Socialforskningsinstituttet (SFI).

Undersøgelsen er baseret på anonyme svar fra kontanthjælpsmodtagere, og forskere ved både Socialforskningsinstituttet og Rockwool Fondens Forskningsenhed vurderer, at tallet er endnu højere.

Dig og sort arbejde?
En ud af ti er i underkanten
- Det er mindre end man skulle tro, hvis man hører på alle anekdoterne. Men det er selvfølgelig et underkantsskøn. Selv om mange har været klar over, at spørgeskemaet var anonymt, så er der nok stadig mange, som kvier sig ved at indrømme socialt bedrageri, siger forsker ved SFI Henrik Bjerregaard Bach til Dansk Arbejdsgiverforenings nyhedsbrev Agenda.

Vurderingen deles af Claus Larsen fra Rockwool Fondens Forskningsenhed, som har specialiseret sig i at kortlægge sort arbejde. Han påpeger samtidig, at sort arbejde er mere udbredt blandt folk i arbejde end blandt de ledige.

Danskere arbejder sort
- Ledige har et relativt lavt niveau af sort arbejde sammenlignet med den del af befolkningen, der er i almindelig beskæftigelse, siger Claus Larsen.

Undersøgelsen viser samtidig, at det næsten udelukkende er danske kontanthjælpsmodtagere, der arbejder sort, mens indvandrere og flygtninge holder sig i skindet.
***********************************
Dette er interessant udlæg, for hvor er f.eks *straks aktivering* i dette indlæg.
Sort arbejde har eksisteret i alle samfundslag siden ruder konge var knægt.
Hvem får ikke lavet et stykke arbejde som koster mindre end hvis det var et regulært firma.
Bare tænk på hvor du får lavet din pc? sender du den ind hvor de koster op til 700,- for at få den åbnet? eller lader du naboens knægt ordne den for en 50,-?

silverfoxdk

hvis jeg skal anonym
Vælge mellem at betale 16000 kr for at få min gammel garage fjernet, med beton dækken på regning eller få den fjernet for 8000 kr sort vælger jeg da det sorte, penge sparet penge tjent

Berøringsangst! symbiosen
Muslimerne gider gerne arbejde i Kebabgrillen - mens de får kontanthjælp!

De viser alle undersøgelser - men - uhh tænk at mistænke en muslim som bedrager - det er da også for galt?

Klem et hår på disse - eller lav en fold på Burkaen - nej........

Det er for galt - mangfoldigheden længe leve!

TSK!

ja da supermum unplugged
Min mand er håndværker og han laver nogle gange sort arbejde i eget hjem.

Aldrig om jeg vil betale en anden, eller min mand for at gøre noget i hjemmet jeg ser som hans pligt, fordi han har de evner han har.
Det ville være det samme som at jeg stoppede med at behande hans skader, holdt øje med hans sundhed ( og børnenes ), fordi jeg er læge og deraf ( i følge regler geldende for han) arbejder sort.

Sort arbejde? Bimmer ILP
Hvis man ikke engang kan få et alm. lønnet
job, hvordan skulle det være muligt at arbejde
sort. Logikken hænger ikke sammen.

Der vil altid findes slavejobs som pizzabager, hvor
folk arbejder sort for ned til 12 kr. i timen.
Men det er bondefangeri af den værste skuffe.

Hmm stepzone
Har du tænkt på hvem som har lavet de love og regler som de "fremmede" benytter sig af, og hvem som har sat sit krys på den forkerte stemmeseddel, tænk over der næste gang der er valg. Men okay vi kan også straffe alle dem som arbejder sort på pizzagrillen, og så vente 2 timer på at få vores mad bragt ud. (Det er jo altid dejligt med kold mad)

Og når du hjelper familie og venner eller tager et par ekstra timer efter arbejde SORT for at gøre arbejdet færdig så tager du det arbejde som andre skulle have haft.

Når du tager til tyskland for at købe billig vin og spiritus så mister staten penge, penge som skulle bruges til at skaffe arbejde men nu bruges til at betale kontanthjælp.

Nu skal også lige tænke på at når man skal bruge alle de sorte penge til at køber fx. ny bil, hus, eller dyrt HiFi/TV udstyr så skal man skrive under på en købe kontrakt og så ved told/skat at man har brugt penge. Så skal man lave SORT arbejde skal man nok tænke sig om inden man bruger penge.
Og betaler man sin skat af alt hvad man tjener, så slipper man også for alle de nedskæringer da kommunen vil få deres kommuneskat.....

Ævle - bævle .......... symbiosen
Retur til skraldespanden!

Jeg tåler ikke fremmed mad - mave og carry?

Kik på Abortens indlæg om rotter og hygiejne!

Hvad fanden stepzone
For det første så tror jeg ikke at rotter kan se forskel på danske eller udelanske spisesteder og når jeg tænker tilbage var der noget i "Operation X" om rotter i kokkenet og de var så vidt jeg husker alle danske, og der er jo ingen der tvinger dig til gå disse steder.

Du skal lade være med at tro på alt hvat du hører, og kan du bevise at det er sådan -NEJ det kan du ikke.

Jeg kan ikke lige se hvad dit indlæg har med arbejdsløshed at gøre.

penge sparet penge tjent stepzone
Det kan da godt være at du mener du sparet penge men når du vælger ikke at bruge et firma så kommer der heller ikke penge i kommunekassen og så stiger kommuneskatten og firmaet må fyre et ansatte fordi de ikke får nok at lave og så koster igen penge, så hvem bliver det dyte for i sidste ende. Det er dig som kommer til at betale mere i skat og det er dig som måske bliver fyret fordi det er andre som laver sort arbejde.

Har du aldrig tænkt på det?
Det er dig som betaler prisen ikke staten eller kommunen.....

jeg ville kedelig-mand
rykke lortet ned selv, så får man også så dejligt afreageret.

Du skal være Anonym
Velkommen, 44 kvm garage 40 cm tykt betondækken, 50 cm høj sokkel, med jernbinder i

nej tak kedelig-mand
jeg udfører kun sort arbejde for mig selv