Diner Transportable i Århus

Diner Transportable i Århus fryselise
Hejsa

Kan nogen anbefale en god diner transportable i Århus - jeg skal bruge en spændende og ikke for traditionel buffet...

Pft for hjælpen! :o)

Dinner transportable posh
Jeg kan anbefale Freelance kokken i Risskov, de er rigtigt gode.

Uhhh...hmmm LSP
Ja som ovennævnte skriver er freelance kokkene rigtig gode, men også det franske hjørne eller gastronimo og vin ude i hinnerup laver fantastiske ting...de fleste restauranter laver faktisk uf af huset - især de rigtig fine - gå f.eks ind på www.kocherier.dk og se deres...lækkert hvis man er villig til at betale hvad det koster :-)

Cantina.dk den madglade
Vi har lige fået lækker mad fra et firma der hedder Cantina, de har mange lækre menuer, min kone syntes at det skulle være en menu der var lidt anderledes end de buffeter som man ofte får, så hun valgte en menu der hed, french inspiration den var rigtig lækker især deres salater og brødet det var bare perfekt, også kom det hele flot anrettet på hvidt porcelen.

Vi kan varmt anbefale dem.

Hilsen den mad glade familie

Cantina.dk Anonym
Vil nu påstå at lisager delikatesse i Risskov er Østjyllands bedste

Det franske hjørne Anonym
Jeg købte gavekort til Det franske hjørne til deres smørrebrød. Da det blev leveret var det væltet rundt i bakken, hvilket blot fik chaufføren til at sige nå,det ordner jeg lige, hvorefter hun arrangerede det, der havde været ruchet sammen og påstod, at så var det fint! Derudover kan bemærkes, at det var sparsom med det der skulle udgøre pålæg - der var mere pynt. Da jeg ringede for at bemærke disse oplevelser, blev disse betvivlet med henvisning til mails fra andre tilfredse kunder. Jeg blev lovet en tilbageringning, når han havde talt med den pågældende chauffør - denne opringning er udeblevet.