Direkte approach - okay eller ej?

Direkte approach - okay eller ej? Alex Thomsen
Jeg var ude at gå med min fætter i Mjølnerparken på Nørrebro igår aftes, da vi så en lettere tyk dansk kvinde gå hen til en somalsk kvinde, der var iført typisk "telt-dragt". Hun spurgte hende, uden nogen tøven, om det ikke var for varmt at gå rundt klædt i så meget tøj....den somalske kvinde kunne ikke rigtig forstå hvad den danske kvinde mente.....det endte med at den danske kvinde gik rystende på hovedet derfra....what the hell!!! Så meget racisme overalt....hvad ender det ikke med? Hvorfor kan man ikke gå rundt klædt som man vil? Gadebilledet på Nørrebro er præget af forskelligheder....folk med tørklæder, tanktops, stramme gamacher..og sådan kunne man ellers blive ved.....accepter det dog.....take it or leave it!

Racisme? kristen123
Et relevant spørgsmål under en hedebølge, synes du ikke?

Skal det her indlæg tages seriøs :)

M.V.H

Nazi kors Tzer
Der er intet til hinder for at gå med nazi symboler nogen steder i DK. Det er endnu ikke lovligt at være nazist i danmark men om det er klogt at tage et sådan symbol med de steder hvor der er flertal af nydanskere er tvivlsomt.

Forskellen er nok mere at det er de færreste der overfalder personer svøbt ind i lagen og burka, mens der er stor sandsynlighed for at en der skilter med sine nazi sympatier bliver overfaldet.

Begge ideologier, islam (altså shariaformen) og nazismen, er mig lige forkastelige og ingen af delene burde eksistere i Danmark.

Hvad folk ellers går rundt og tror på og om de vender røven til eller fra mekka er mig ligegyldigt bare de holder det for sig selv og ikke påvirker andre.

Vil de ikke spise svinekød, så er det da deres sag, så må deres unger bare selv have mad med i skolen.

Må deres unger ikke bade sammen med de andre i skolen, så fint med det, så må de selv sørge for deres børn får rørt sig.

Og så videre og så videre....

sætter et u ind foran lovligt Tzer
Der skal selvfølgelig stå det endnu ikke er ulovligt at være nazist..........

Mange danskere modild
har mistet kontakten med fornuften, de er ramt en syge, en slags mental forhudsforsnævring, der afholder dem fra at opføre sig anstændigt, og ikke mindst anvende fornuft.

I virkeligheen er de rablende gale. :) Det er imponerende, som klædningsgenstande kan hidse folk op til national kamp. Det er helt vildt.

Forskellighed er noget lort, når man er så satans usikker på sig selv. Så når disse rablende gale danskere møder det anderledes, lufter de deres berettigede mindreværd, alene for at styrke eget ego... det er en social deroute af dimensioner.

V.H. Modild

Formålet med burkaen nimbuto
Er at skjule sin kvindelighed for fremmede mænd. Det er ikke noget at gøre med hvornår man sidst har været i bad.

Fair nok! symbiosen
Hvad folk ellers går rundt og tror på og om de vender røven til eller fra mekka er mig ligegyldigt bare de holder det for sig selv og ikke påvirker andre.

Men nu påvirker de andre - nemlig mig - og jeg bryder mig ikke om, at blive mindet om en syg og totalitær ideologi.

Dit øvrige materiale er ok - bare ingen særrettigheder!

Været i bad? symbiosen
Det var vist ikke det der stod?

Men - man kan tolke som det passer en!