Dirty Harry vandrer i Danmarks gader

Dirty Harry vandrer i Danmarks gader Venator
Det danske politi har i dag endnu en gang skudt en borger. Den uheldige borger truede betjentene med en kniv. Disse kvitterede med 3 skarpe skud, hvoraf to ramte plet - resultatet: manden blev dræbt på stedet.

Sådanne situationer, hvor danske betjente tyer til deres tjenestepistol, optræder oftere og oftere herhjemme i lille Danmark.

De fleste borgere har uden tvivl forståelse for, at de danske betjente har behov for at beskytte sig imod angreb fra de kriminelle elementer i dagens samfund.
Kriminelle i dagens Danmark bliver, i tiltagende grad, mere yderliggående og voldelige, hvilket er tydeligt set ud fra statistikker, som er udført indenfor dansk samfundsforskning.

Den forøgede forekomst af hård narko i det kriminelle miljø må uomtvisteligt spille ind i de kriminelles tiltagende voldelige adfærd. De danske betjente er, ligesom deres kollegaer på verdensplan, udstyret med en skarpladt automatpistol. Formålet med dette tjenesteredskab er at beskytte ordensmagten selv og samfundets borgere imod trusler. Der må dog være grænser for, hvor ofte dette redskab skal trækkes og anvendes med døden til følge.

Danmark følger populært sagt i Amerikas fodspor. Vores statsminister er tydeligvist meget betaget af præsident George Bush fra ”Guds eget land”, hvilket er forståeligt nok. Han er jo en meget imponerende og magtfuld mand.
Denne tendens er vel i og for sig naturligt, da USA er under konstant og eksplosiv udvikling, kulturelt, økonomisk og socialt.
Alle har brug for et idol og vores regering har, i dette tilfælde, valgt at efterabe naboerne mod vest. Men er danskernes behov for at glide med på den ”amerikanske bølge” så uopsætteligt, at vi, udover at efterligne tøjstil, kostvaner, fedtprocent og musiksmag, ligeledes må adoptere de amerikanske betjentes skydevillighed?

Der er for tiden en hel del polemik omkring indførelsen af tåregas i politiets våbenarsenal. Det ville vel ikke være en meget dårlig idé at give ordensmagten et alternativt og mere skånsomt valg, når de står overfor borgere der i meget liden grad ønsker at samarbejde med politiet.
Vi ønsker vel ikke at slippe Dirty Harry løs i Danmarks stræder og gader... eller gør vi?

We come in peace panser
Shoot to kill.

se bt`s overskrift. den stundesløse
Enken udtaler: Det var i orden at politiet skød!!!

Nu har hun og børnene da fred. En mand og far ,uanset stoffer og spiritus, der truer sin familie med kniv, er da ikke værd at holde hånden over.

Men nu kan visse personer jo igen begynde at ha´` ondt et vis sted over politiet!!! STOR RESPEKT FOR DET DANSKE POLITI!!!!

'"En borger" ? Chrstial LL
Du skulle skamme dig.

Politiet har gjort sit arbejde, og forsvaret den stakkels familie, mens du begræder den voldeliges bortgang.

Dit indlæg viser sig også at være stærkt politiserende - typisk fra venstreradikale at holde med de kriminelle - "det er samfundets skyld".

FØJ

peberspray jacob.lykke
selvfølgelig ville det være en fordel at få peberspray ind i det danske politi så disse situationer kan undgåes.
det der undre mig er at betjentene ikke skyder ham i benet i stedet, men det kan være der ikke var tid til det og at man bare skød for at redde sit eget liv - og så synes jeg det er i orden.

men jeg går helt sikkert ind for brugen af peberspray!

mh Jacob

ps. ville lige kommenterer dine påstande om at vi efterligner amerikanerne.
vi efterligner ikke deres kostvaner i sådan en grad som du giver udtryk for! vi har i allerhøjeste grad ikke efterlignet deres tøjsmag, deres musiksmag vil jeg ikke sammenligne med den danske, kigger man på hitlisterne så er det en brøkdel der er det samme.
fedtprocenten.. tja vi bliver federe, men tror næppe det er fordi vi ser op til amerikanerne, tror nærmere det er fordi folk ikke ved hvilken mængde (fløde)sovs der passer til hvilken mængde kartofler ;)