Disneys bogklub

Disneys bogklub Bogglad
Da jeg var barn var jeg medlem af Disneys bogklub for de børn der selv kunne læse. Når jeg går på loppemarked nu, får jeg helt lyst til at melde mine børn ind. Men ak ak ak...jeg kan sgu ikke finde dem på nettet. Kan det virkelig passe at klubben ikke findes mere?
Jeg snakker ikke om de tynde store bøger med tegninger i, men rigtige læsebøger for børn der selv kan læse...eller lige på nippet til det.

Øv ja... Anonym
Det har du da vist ret i!! Jeg har købt bøger i bogklubben for ca. 8 år siden, men er faktisk lang tid siden jeg sidst har set noget fra klubben.
Du kan prøve at ringe til Disney Prinsesse bogklub og spørge efter den, måske den bare hedder noget andet nu.
Jeg elskede også de bøger og min datter læser dem stadig af og til, både dem fra da jeg var lille og dem vi købte til hende dengang.
Jeg tror du kan finde dem brugte rundt omkring.
God jagt [:)] - ærgeligt hvis de ikke længere kan købes altså [:*(]

Jeg fandt den!!! Mig anonym igen
Jeg fandt den sørme alligevel [:D]

http://www.serieshoppen.dk/default.asp?id=1930&catId=209&gclid=CPji47PY9ZYCFSHaXgodn0PcXg

Rigtig god fornøjelse [;)][l]

Ikke den... Bogglad
Det link du sendte mig virker kun til bøgerne til de lidt mindre. Jeg mener de bøger der er "rigtige" læsebøger...jeg kunne i hvert fald ikke finde dem på det link. Jeg kunne finde fire klubber, og til de største var der fairyklubben fra 5-8 år...

Jo det her.. Anonym!
Det er den, du skal bare gå ind i klubber, derinde ligger der en bogklub for 5-6 år.

juhuu Chris, naestved
har brugt 100 år på at finde den. Og ja, det er dén jeg søgte!!! TAk TAk TAk

Ja øv... Den findes vist ikke mere Tidligere læsehest
Jeg var også medlem af Disneys Bogklub da jeg var barn. Men det ser ikke ud som om den findes mere. Den bogklub som hedder Disneyklubben i dag, er identisk med den som tidligere hed Anders Ands Bogklub.

Og det er altså slet ikke det samme. Disneys Bogklub var for de ældre børn, og man fik tilsendt bøger som Feriebanden, De 5, Black Beauty, Batman, alle de gamle klassikere som Robinson Crusoe, Jorden rundt i 80 dage etc etc.

Det var helt fantastisk at få tilsendt en ny bog hver måned, og jeg slugte dem alle råt, selvom jeg måske ikke havde valgt at læse dem ellers.

Den oplevelse og læseglæde ville jeg gerne give videre til mine egne børn! [:D] Så jeg er da også helt vildt ked af at børn og unge i dag læser så lidt, at bogklubben åbenbart er blevet nedlagt!! [:(][:|]

Havde jeg haft en iværksætter i maven, havde jeg startet min egen bogklub, hehe [s]

jeg leder også Tanne
Min datter, som nu har to små børn, kan stadig huske, den glæde det var, når der kom en ny Disney bog fra klubben. Jeg ville tilmelde mine børnebørn, hvis jeg kunne finde klubben.
mvh
Tanne