Disney's (nye) Peter Pan - mega skuffet!

Disney's (nye) Peter Pan - mega skuffet! dinofelis
I kender vel allesammen Disney's enormt gode film, Peter Pan, og I har vel lært den danske version at kende med nogle specielle stemmer? - og nu er filmen udkommet på DVD, men...

Det er nogle helt andre stemmer der er lagt på og da jeg ville se den, fik jeg det største chok pga., dette. Jeg blev enormt skuffet og vred, for det er ikke den danske Peter Pan som jeg kender.

Jeg vil derfor høre jer, om I har set den nye version og hørt de nye stemmer, og hvad I synes om dem? Så vil jeg også høre, om nogle af jer ved hvor man kan finde Peter Pan med de gamle stemmer (vhs eller dvd, spiller ingen rolle)?. Ved I evt., også hvem der egentlig lagde de gamle stemmer til Peter Pan?

På forhånd tak.

At ødelægge en klassiker lilledille
Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, men jeg vil gerne være enig med dig i at sådan noget skuffer!
Selv er jeg livslang og trofast fan af Disneys juleshow, men for et par år siden fandt de så på at nu skulle lyden renses og nye stemme lægges ind, hvor lyden var for dårlig. (Gætter jeg på)
Det er til stor skuffelse og irritation for os 3 voksne børn, der hver jul glæder os til Bambi, Lady og Vagabonden, Aristocats og Jesper Fårekylling der synger "Når du ser et stjerneskuuuuuud"

Med al vores moderne teknologi, burde det så ikke være muligt at restaurere den gamle lyd, i stedet for at ødelægge nogle klassikere som betyder så meget for så mange mennesker?

Jeg tror desværre du skal regne med, at de gamle film er i høj kurs da de jo kun sælges med mange års mellemrum, når de en gang imellem relanceres af Disney.

Du har helt ret dinofelis
Jeg er helt enig med dig, også. Selvom teknologien uvikler sig på et højt plan, så er det skuffende og rigtig tarveligt, om man så må sige, at de ikke kan restaurere de gamle stemmer i stedet for at "overskygge" dem med nogle nye, som slet ikke passer.

Jeg havde først set reklamen fra den (nye) Peter Pan og da jeg via reklamen hørte de andre stemmer, blev jeg nervøs for, om det var rigtigt eller om det bare var mig der havde hørte forkert - men nej, det var sku rigtigt, og siden jeg prøvede at se DVD'en og fandt ud af, at det var andre stemmer, lagde jeg den på hylden og overvejer seriøst at give den til en eller anden. Jeg gider seriøst ikke se den pga., det. Har slet ikke rørt den siden. Jeg tjekkede med det samme 101 Dalmatinere, som også er udkommet på dvd, men heldigvis var der ingen ændring der - så er spørgsmålet bare, kunne de så ikke have gjort det samme med Peter Pan og bibeholdt de rigtige, danske talenter?

Jeg håber ikke, at når Løvernes Konge, der gerne skulle udkomme på dvd snart igen, så vidt jeg har læst, er synkroniseret med nogle andre stemmer end Peter Jorde, Peter Zhelder, Andreas Hviid osv.

Jeg undrer mig over om man eventuelt kunne sende en klage over deres "nye" og såkaldte "forbedrede" disney-version-stemmer.