Dit banklån skal betale de riges opsparinger

Dit banklån skal betale de riges opsparinger m35kbh
http://politiken.dk/tjek/dagligliv/dinepenge/article578806.ece

Fedt nok - hvis man har en opsparing, så skal den sikres mod tab. Nu er man kun sikret op til 300,000 i erstatning, hvis ens bank går konkurs. Fremover, så er det alle pengene uanset, hvor mange det er. Og pengene skal så tages fra de folk som skylder.

Øh, hvorfor er det lige at de folk som skylder i banken skal betale for de folk som har en fed opsparing? Hvis regeringen ville være fair, så ville de da bede om en promille eller en procentdel af opsparingerne i forsikringspræmie.. Men næh, fattigrøvene skal betale gildet som sædvanligt.

Så kan Anonym
fattigrøvene lære, ka de

Gentagelser 123456
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=73;posting=1455523

Måske fordi ernst_kolding
lånerne udgør en risiko for pengeinstitutter, det kan da ikke være din mening, at de som har brugt hovedet og ikke har stiftet gæld, skal betale for dem som hovedløst har lånt mere end de kan betale tilbage ??

Indlånere udgør ingen risiko for pengeinstitutter, derfor skal de ikke betale gildet.

Heldigvis har jeg ingen lån så jeg kan smilende se på at alle de som troede træerne groede ind i himlen, får deres livs økonomiske nedtur og mange må sikkert ty til tiggerstaven, sørgeligt at mennesker ikke er klogere og specielt sørgeligt er det, at bankfolk ikke lærte af det der skete sidst i 70'erne og i firserne, men sådan er mennesker vel indrettet, vi glemmer alle ubehageligheder og tror på alt kan lade sig gøre, for så at klynke når realiteterne indhenter os.

Men velfunderet økonomisk hilsen

Ernst

Er det ikke dig der har optaget et lån? Jajaja
Hvis ikke du vil betale for at låne andres penge, så betal da lånet ud. Hvor dum kan man være?

du har ikke fattet pointen.. m35kbh
Indlånerne påfører bankerne en ekstra udgift nu, fordi deres penge skal forsikres. Men i følge artiklen, så er det de som låner pengene fra banken som skal betale for indlånere. Det er ikke rigtigt at sige at indlånerne ikke udgør en risiko, da der jo er en risiko for at banken går konkurs og indlånerne derfor skal have penge tilbage fra en forsikringsordning - som de åbenbart ikke selv skal betale til.

spade m35kbh
Hvor mange mennesker kan lige betale deres lån ud på en eftermiddag?