Dit hår stopper med at vokse!

Dit hår stopper med at vokse! denforvirredehårtøs
Nu er jeg gentagne gange stødt på at en person siger at ens hår stopper med at vokse i en bestemt længde i min alder.. (24 år).

Snakken falder på jeg netop gerne i nogle år har villet havde 5 cm mere længde på (er til ved skulderbladene nu), men da jeg jo bliver studset ved frisøren har jeg troet dette var grunden til det ikke blev længere...

Hvad mener i, er der noget der hedder voksenhårlængde? Hvor det bare ikke bliver længere?

Sidste spg. Jeg har prøvet 100 former for shampoo.. jeg døjer med min hovedbund klør (fordi den er tør) alt supermarkedshalløj er afprøvet... så til det lidt dyre hos frisøren og fra helsebutikken.. men NEJ hjælper ikke. Min hovedbund er uber sensibel....

Har i prøvet ligende og fundet mirakelshampooen til ekstrem tør og følsom hovedbund? PLEASE?

Takker og bukker ;)

hår vokser hele livet nymo
en frisør KAN svare på det første -da jeg ved af erfaring at hår vokser hele livet se bare hvor mange ældre der er til frisør hele livet( voksenhårlængde min bare r...)

grundet din hårbund klør - kan jo skyldes
1 at du vasker hår for tit-
2 allergi
3 brug kun 1 slags shampoo
4 du har lus - (joke)
5 at dit hår ikke er helt tørt i bunden efter hårvak når du går ud( det skal fønnes

Prøv ZENZ økologisk frisør Tigerpige
hvis du ikke allerede har været der :-)

Min hovedbund er også MEGET følsom, men deres produkter har hjulpet den til at blive normal :-)

Og hår vokser hele livet :-)

Håret har en naturlig længde Anonym
Dit hår skifter masser af hårstå hver dag.
Hvert enkelt hår har en naturlig længde og levetid som ikke kan overskrides.
Hvis håret ikke dør og falder af af sig selv, før max-længden er nået, begynder det at spalte.

Du kan med andre ord ikke få dit hår til at blive længere end det selv vil - ikke naturligt i hvert fald.

Denne viden har jeg fra en frisør jeg kender.

Kan se de to andre har misforstået hårfager
den der med hår der vokser og ikke vokser.

Selvfølgelig vokser håret hele livet, MEN ikke lige meget og det er ikke sikkert vi alle kan få lige langt hår. Den der har forklaret dig det fra start har så også formuleret det forkert. Det er ikke aldersbetinget som nævnt.

Nogle kvinder kan få hår til midt på ryggen, nogle til taljen, andre igen - og det er de færreste - kan få hår helt til gulvet. Det kan vi altså ikke alle sammen, men de færreste forsøger, derfor opdager vi det ikke.

Sig til din frisør du vil have 5 cm mere længde, så hun ikke klipper spidser så tæt.

Du blander vist tingene sammen Anonym
Det er rigtigt at håret vokser hele livet, men det betyder ikke at det bare bliver længere. Håret har en naturlig længde, som det ikke kan overskride.

fantastisk shampoo til tør hovedbund Anonym
Jeg har selv meget tør hovedbund og har fundet en helt fantastisk shampoo, der virkelig virker. Den hedder "ginger-shampoo" (ingefær) fra Body-shop, og jeg kan slet ikke bruge andre. Har hørt om flere andre positive erfaringer med den, også fra body-shop, hvor den endda siges at ha hjulpet folk med slem, bødende, psorreasis-lignende hovedbund. held og lykke[:)]

øh, bøh... Anasia
Hvis det kan berolige dig, kan jeg fortælle dig, at jeg er 10 år ældre end dig og har langt og meget tykt hår...

til din oplysning manden1
vil håret stadig vokse, selv efter du er død, tror nok det er i et par mdr:

Øhhh nej! Anonym
det er gammel overtro, som er opstået ved at man på flere måneder gammle lig mener at kunne spore en hår- og neglevækst, selvom det i virkeligheden er vævet der er skrumpet, og dermed har givet mere længde på hår og negle.

Når først du er død, er der INTET der vokser mere - udover rådenskaben.

Din hovedbund aloevera
Hej
Din hovedbund kunne vist godt trænge til lidt ro, og kærlig pleje, så hvorfor ikke kigge ind til aloeverapower.dk der købte jeg sidst jeg havde problemer med min hovedbund, de havde noget tror det hed microsilver, men skriv evt. lige til dem det var kanon effektivt, og jeg brugte kun en tube, som holdt i et godt stykke tid, og nu har jeg ingen problemer

Tina Olesen

Fastslå hudtype hudtype
For at fastslå hudtypen, kan du evt. kigge her http://www.plejeprodukter.dk/huden.php - der står også anbefalinger til evt. produkter - dog er der ikke anbefalinger til shampoo, mest cremer, da huden under håret ikke udgør det meste af kroppen.

Der er også tidligere nævnte produkt microsilver på siden. Da aloe vera er fugtighedsgivende kunne jeg mene, at en aloe vera shampoo måske kunne hjælpe på den tørre hud i hovedbunden.