Dit sind påvirker din krop

Dit sind påvirker din krop Kitti
Den moderne videnskab om mental sundhed hedder Dianetik.
11 mill. mennesker kan ikke tage fejl.
Uden hypnose og indtagelse af sløvende medicin kan du lære at løse dine problemer i hverdagen og dermed opnå større harmoni med sig selv.
Er der nogen der kende til den omtalte teknik og evt. har prøvet den?
Jeg spekulerer meget på at gå videre i systemet.

Nej, nej, nej... L. Ron Hubbard
Hvis jeg var dig, så ville jeg holde mig langt væk fra $cientology og deres såkaldte "videnskab".

Hvorfor Kitti
mener du dog det?

Haha. L. Ron Hubbard
Well, vi kunne jo starte med hele historien omkring Xenu. Meget længere ud kommer man vel næppe, før man rammer en tvangsindlæggelse.

Hjernen Superjanse
psykologer er enige om at hjernen ikke kan skelne mellem virkelighed og realistiske forstillinger. Dvs forestillingen om at virkeligheden er på en bestemt måde kan skabe lykkefølelse i kroppen. Men er det virkeligheden?
Jeg prøvede også basis-kurset hos scientology i 1995, men var ret skuffet...der skete ikke en meter med mig. Så holdt jeg op. De ringede et par gange, men gav også op.
Håber du bliver klogere.

Jeg forstår ikke Kitti
hvad du mener- gider du lige forklare dig?

Hvad lærte du Kitti
på det kursus, og hvad var det, der skuffede dig?

Yaafm. L. Ron Hubbard
Her er en underholdende, men sand, udlægning: http://www.zipperfish.com/free/yaafm11.php

Sikke noget Kitti
fordrejet pjat. Hvem har betalt for udgivelsen af den fortælling?

11 mil. mennesker? Agnostikeren.
Hmm... hvis vi alle skulle følge den tro der har flest tilhængere, så er det nok ikke dianetik der står øverst på listen.

F.eks. er der jo til sammenligning en "lille ubetydelig" trosretning der har 1,2 milliard tilhængere - Islam!

Som agnostiker kan jeg ikke afvise at din gud er eksisterende - for dig! Men jeg kan afvise DIG, fordi du forsøger at pådutte andre din tro.

... L. Ron Hubbard
Næeh, det holder sig sådan set fint til sandheden, men selvfølgelig med en humoristisk drejning. Animationen tager udgangspunkt i en artikel i Time Magazine - og de har sådan set selv betalt for produktionen (så tager vi lige livet af evt. konspirationsteorier med det samme). De lever af Paypal-donationer og laver animationer omhandlende en masse "fucking morons".

Information om $cientology er der masser af på nettet - man kunne f.eks. starte på Wikipedia, hvor der også er links. Men uhyggelig læsning, det er det. Stakkels, stakkels ofre for Hubbards sindssyge...

Tværtimod Anonym
Så er det jo faktisk den skinbarlige sandhed.

Men siden du allerede har besluttet dig for, at dianetik er det rigtige for dig... hvorfor spørger du så om erfaringer herinde?

nemlig Travolta
Det er jo det der sker. Scientologi er gode til at trække penge ud af folk. Tag kursus 1 til x-kr der ikke er en skid værd uden kursus 2-3 til xx-kr, der så igen er ubrugelige uden alt det andet. Har selv for mange år siden beskæftiget mig en smule med Scientologi. De henvender sig ofte til vaklende folk, de så kan forme og forvirre som de vil. Så sidder man i til halsen

Dianetik: Diane
Hvad er Dianetik?

Dianetik består af en række metoder, som kan hjælpe med at lindre uønskede sanseindtryk og følelser, ubegrundet frygt, psykosomatiske sygdomme (sygdomme forårsaget eller forværret af psykisk stress). Ordet Dianetik kan bedst beskrives som: Hvad sjælen — på grund af sindet — gør ved kroppen.

Hvis du nogensinde har følt, at der var noget, der holdt dig tilbage i livet, ødelagde dine planer og stoppede dig i at være den, du ønskede at være, har du ret.

Faktum er, der er en enkelt kilde til dine problemer, stress, ulykkelighed og tvivl på dig selv. Den kaldes det reaktive sind — den skjulte del af dit sind, der rummer alle smertefulde erfaringer, for derpå at bruge dem mod dig.

Dianetik fjerner det reaktive sind!

Jeg fandt også disse Diane
og de ser interessante ud:

http://www.lyngby-dianetik.dk/001.htm


http://www.lyngby-dianetik.dk/002.htm

Egentlig er det meget lidt dansktekstet materiale der er om emnet, men der er en masse forvanskninger fra konkurrerende grupper, f.eks. Dialogcentret

Det kan siges meget enkelt Einstein
Det er ren hjernevaskning.

Hvis den er Arno S
beskidt er det da en fordel

Jeg undres Anonym
I et oplyst samfund som det vi alle sammen lever i, er der stadig mennesker som lader sig forblænde, og betaler ikke kun formuer, men med hele deres integritet, for simple metoder til personlig udvikling.

Tag et AOF kursus istedet. Det er langt billigere, og giver bedre resultater - for slet ikke at tale om, du beholder din frihed.

Mærkeligt så goa
mange der har noget imod teorien.
I har sikkert ikke engang sat jer ordentligt ind i sagerne.
Jeres viden stammer fra medier der fodres at grupper der føler sig gået for mær af bevægelsen

Hubbard griner i sin grav. Anonym
Ja, det siger man jo gerne om hvadsomhelst, når man bliver presset på sin barnetro (eller i dette tilfælde: barnagtige tro).
Det er mærkeligt, at nogen, med håndfaste beviser på det modsatte, fortsat vælger at forsvare en organisation, der er så skadelig, så ødelæggende og så falsk som $cientology.

Jeg synes, du skal alliere dig med Google og læse den skinbarlige sandhed selv - der er masser af objektiv information at finde på nettet. Men du vil ikke kunne lide, hvad du finder...

Åh jo Anonym
Det har vi!

Efter jeg fik hevet min veninde ud af kløerne på jer, vidste jeg ALT om hvilken samvittighedsløs pengemaskine der fungerer bag teorien!