Djævlen

Djævlen mille666
En gang i mellem trækker jeg et enkelt tarotkort, hvis jeg ønsker afklaring på en enkelt situation i min dagligdag. Altså jeg stiller et spørgsmål, trækker et tarokort og tolker det.
Det har jeg haft meget held med indtil videre og synes det har i det hele taget gået over alt forventning.

Men, men, men...

Her i dag mødtes mine øjne med en fyr fra mit arbejde som jeg er lidt lun på, selvom han har kone og barn.
Jeg har selv en kæreste som jeg bor sammen med.
Jeg fangede hans blik først en gang. Kort efter kiggede jeg ham i øjnene igen og han blev genert og hans blik flakkede(lidt flovt for mig, da han tydeligvis har bemærket at jeg flirtede med ham, selvom han har fortalt at han har barn) [:$]

Da jeg så kom hjem fra arbejde i dag spurgte jeg kortet til råds om det ovenstående scenarie og jeg trak kortet "The Devil"

Jeg ønsker ikke at være min kæreste utro, eller splitte en familie ad, men jeg føler det slår gnister mellem min kollega og jeg.

Er der nogen der har et godt råd?

Har jo trukket et af de alvorlige kort og er bekymret for at situationen udvikler sig og vi ender sammen fordi min dømmekraft er for dårlig og tiltrækningen er så stor.

Tjaaaaa Anonym
Hvorfor lytter du så ikke til den advarsel du her har fået??-Han er ikke din--lad være med at friste ham-du er fristeren(djævlen) og selvfølgelig kan han ikke modstå een ,der på den måde byder sig til--men helt ærligt-synes du det er rimeligt, at hans barn og kone og din snart ekskæreste skal betale prisen for din lyst? Kast dig over een som ikke er i forhold til nogen-- når du selv har slået op med din kæreste--men det er vel ikke så sjovt som at prøve at snuppe en andens mand?

hm.. mille666
Kan godt se hvad du mener, men jeg blev jo vild med ham før jeg vidste at han var i et forhold.
Blev også vild med ham før han fortalte at han havde et barn.

Min egen kæreste er væk 5 aftner om ugen. Jeg arbejder i dagtimerne så nogle dage når vi ikke engang at ses.

Vi sover ikke sammen kængere fordi hans døgnrytme er skubbet så meget at han går i seng når jeg står op og jeg kan ikke få ham til at ændre på det.

Så jeg ser faktisk mere til min kollega end min egen kæreste og så kan det være svært at skille følelserne ad, når man går op og ned ad hinanden og er understimuleret.

Min kæreste og jeg har kun kommet sammen i lidt over 3 måneder nu og jeg føler vi gilder mere og mere fra hinanden emotionelt, mentalt og fysisk, samt kommunikativt.

Jeg tror jeg elsker ham, men er blevet usikker på om vi passer sammen i det lange løb.

Jeg er ikke bare kold og vil splitte min kollegas liv ad, men omvendt er det også svært for mig at lægge bånd på mine følelser. Jeg er jo ikke blevet forelsket i ham med vilje..

Man bliver ikke forelsket med vilje :) Anonym
Selvfølgelig gør du ikke det- men fordi man er fysisk tiltrukket af en anden er det ikke ensbetydende med at det er ok at give efter for alt/alle man føler sig tiltrukket af--og som du selv siger-så er det jo kun fordi du er forsømt på hjemmefronten. Mit råd er stadig at du ikke må overtræde den hårfine grænse overfor din kollega. Omkostningerne vil blive store for jer begge-men størst for ham hvis han lader sig friste. Snak med din kæreste om dit problem-så vågner han måske op til dåd!

Hvad med din kollega? a-u
Jeg kan godt forstå at du søger efter en anden, hvis du føler dig forsømt af din egen kæreste, det tror jeg faktisk er meget naturligt. Men du glemmer fuldstændig din kollega, hvem siger han er forsømt? Hvem siger at han er ulykkelig?

!!!!!!!!!!!! anonym
Hi hi, det sad jeg lige og tænkte, da jeg læste dette igennem. Hun vil ikke ødelægge noget, hvem siger hun kan. Men man kan da sige,hendes selvtillid fejler ikke noget. [;)]

djælvlen fristeren susannemaria
henviser i stedet til " Djævelen " vi alle har inden i os. Du ved måden vi handler på, når vi bliver utålmodige eller forfulgte. Ting vi gør som vi normalt fortryder snart efter. Måske brugte vi vores horn, når føreren foran ikke lægger mærke til lyset er skiftet?

Træk et nyt kort odense42
Mit råd er at du skal vente noget tid, og så trække et nyt kort.. Og så er det vigtig at du følger din intuition..og ikke lader dig gå på af et øjebliks nu og her øjne kontakt...men virkelig sætter dig ind i, hvad er det lige der sker her.. Man kan jo sagtens se andres i øjne og have en god kontakt, uden der skal ligge noget i det..

Og så lige et godt råd... adskil arbejde og privatliv fra hinanden...en dårlig cocktail