DJ Hjælp

DJ Hjælp Anonym
Jeg er en dreng på 18 år, som godt kunne tænke mig at blive dj og spille på diskoteker og bare til fester i det hele taget. Jeg har en masse musik som jeg lytter meget til i min fritid, mine fortrukne genre er House, Electronic, og Dance, som også er det der bliver spillet meget af på diskotekerne.

Men jeg har lige nogle spørgsmål som jeg godt kunne tænke mig at få svar på.

Er det for sent at gå i gang/Hvor lang tid tager det at lære?

Hvor for man fat i udstyr, og hvor meget skal man regne med at dette koster?

Håber der er nogen med lidt erfaring som kan hjælpe mig igang.! På forhånd tak.

for sent leif guitar
desværre, hvis du havde lige netop det, der skulle til for at blive en god DJ, var du allerede igang til skole og klubfester.
det er ikke for at være negativ men sådan er det bare.
personligt startede jeg som DJ da vi holdt klassefester i 5 klasse. men det er længe siden.

er det ikke... icarus
bare et spørgsmål om at tage kontakt til nogle DJs? måske hjælpe til på det lokale diskotek? er man i lære til DJ? troede da bare det var en tjans folk tog. og dem der har mobil dikotek har da heller ingen speciel uddannelse...har de? da ikke dem ujeg kender.. men ja vil også sige mange starter ud rigtig tidligt...men det er vel aldrig for sent til noget?

Nyfødt DJ Bobby Fischer
I forrige nummer af REMIX er et interview med Bad Boy Bill, hvor han fortæller lidt om at arbejde sig frem. Hans nøgle til succes er en blanding af hårdt arbejde, erfaring og mix-cd'er. Prøv også at søge på interviews med succesfulde danskere som fx DJ Ronin og Anders Trentemøller.

Invester i en fed bærbar, hvis du ikke allerede har en. Af software foretrækker jeg Traktor DJ, men flere og flere bruger Ableton LIVE, kan jeg se i bladene.

Du er ikke spor for gammel. Tværtimod har du en god alder til at indtage verden.

Tag rundt og skaf jobs. Lær din værdi gennem erfaring. I starten kommer du nok til at spille for en flaske sprut flere steder, men det er en fin måde at komme ind i branchen og få sit navn på plakaten. Det handler i en periode om at skabe sig et godt omdømme. Så må du servere capocinoer for at købe plader og få mad på bordet i starten.

Det kan lykkes, hvis du satser på det.

Wanna-bee DJ Hot Butte
nu skal du høre du går ind på http://www.djz.dk/
OPRET PROFIL som Wanna-bee DJ. så kan du få en masse hjælp til at komme igang via Forum, og så er der mange dj's som sælger ud af ders udstyr under Marked og så er der dj's chat, bare kom igang DJ Anonym :) nu ved jeg så ikke om du har prøvet at mix noget musik sammen med nogle programmer hvis ik så måske du skulle prøve det.

hold dig væk fra så nogen skod programmer som
(Danse EJay) jeg vil sige acidpro eller
MixMeister Pro) dem kan man lave meget gode
beat's med, acidpro kan være lidt indviklet
til at starte med.. men bare klø på :)

Tak Anonym
Mange tak for hjælpen.!