DK Nummer 1 i Bistandshjælp!

DK Nummer 1 i Bistandshjælp! aristoteles
Til min egen overraskelse viser nye tal for 2005 fra Center for Global Development (CDI) at Danmark ligger på en suveræn førsteplads, blandt de 21 industrialiserede lande, som bekymrer sig mest for ulandene.

Selvom regeringen og DF reducerede de danske bidrag fra 1% af bruttonationalproduktet (BNP) til 0,8%, er vi stadig dèt land i verden, som yder MEST til udviklingslandene foran Sverige, Norge, Tyskland, England, USA, Frankrig og Japan.

Til trods for at Danmark overgår alle andre i hjælpsomhed, er dette ikke nok for Villy Slumredal, -han kalder nedskæringerne for brutale??

Det er fordi Villy Anomymski
ved hvad der ligger skjult bag tallerne.

Forresten ligger Danmark nummer to efter Norge.

Videre er et løfte om penge ikke de samme som at giv penge.
Når man så giver penge, så skal der noget retur.
Kontrakter til firmaer mest, Så er der rente.

Se kære ven, det er ikke nemt om at være i regering.

aktiver din profil Dark lady
aktiver din profil. blir det i dag måske

ja do socrates
der gemmer sig mange aspekter bag tallene, så hvis du skynder dig at købe Berlingske fra idag, så får du alle detaljerne, fra kildens mund.

Og så nej, det er IKKE nemt at være i regering, hamrende svært, men denne regering, med support fra DF har gjort næsten det umulige, fået vendt dette lands økonomi, betalt udlandsgælden osv, osv.

hvor tror du vi havde været henne med fibskæggets konstante grønne afgifter og skatteforhøjelser - her gik man den anden vej og fik det dobbelte ud af det.

måske idag socrates
men, intelligent, renlig, veltrimmet, eremitageløbet, slips af og til, bom stærk, mmmm.

Villy har Bøllen
ikke har ikke så travlt når der skal seles penge ud til gamle og syge i dette land,men til udlandet så skal der ikke mangle noget.

ved ikke rigtigt? socrates
jeg synes egentlig at Slumredal er gavmild til alle sider, nord, syd, øst, vest og så lige i centrum.

men mandens problem er at han kan ikke kan fortælle hvor pengene skal komme fra, uden at nationaløkonomien bryder sammen igen, som er set under flere forrige venstreorienterede regeringer, som heller ikke havde det ringeste begreb om nationaløkonomi.

Tilføjelse socrates
Hyperintelligent, kvindetække ud over det sædvanlige, derfor charme, hidsig, umulig, impulsiv, vanvittig til tider, ej voldelig, vennernes bedste ven. slår gerne gamle fru sørensens græsplæne.

villy betyder... engelsk
tissemand på engelsk.

tilføjelse atomikus
mødes til fredagsbøn hvor vi udklækker hemmelige terrror-planer?