Dks flirt med facismen.

Dks flirt med facismen. karpa
Tjaa nu skal man jo ikke lige se på mig.
Men man kan jo hvad en ekspert på området mener om dette.
http://www.american-pictures.com/dansk/artikler/vores-sorte-koalition.htm.
Kan kun bifalde denne fantastiske person.

Kan kun være enig matte-gok
Hvor meget det end piner mig efter vores lille skærmydsel forleden, må jeg indrømme, at du denne gang rammer lige i plet :-)

Sikkert! Hahahihaha
Ham deler du jo synspunkt med, ikk? Fantastisk min røv.

Jaa, jeg karpa
mødte ham til et af hans foredrag som ung sidst i 70erne. HAn har en hel utrolig karisma. Har du set american pictures.

Nej desværre matte-gok
men jeg har læst en del af det, han har skrevet gennem årene. Og det er virkelig en ildsjæl, der tør sætte handling bag sine ord.

Ekspert ?. Mjølner.
Og hvem har så lige udråbt ham til det ?..... ville du også bifalde hvis Pia Kjersgård anbefalede Søren Krarup som ekspert i invandreranliggende ?......... de såkaldte eksperter er aldrig mere eksperter end de holder op med at være eksperter når enigheden slipper op !.

Det har karpa
Amerikanerne. HAn er en anerkendt foredragsholder i racismeforhold og disses observans og oprindelse. Foredragsholder på universiteter i USA.
Du skal ikke sammenligne ham med en facist som Søren Krarup.
En dansker er en person der taler modersmålet, dette sprog der er nedarvet genne dansk kultur i 1000 år, dette sprog som moderen taler. Citat Søren krarup kristen præst.

Han ved liiiiiige hvordan komododragon
det hele hænger sammen. Han er fotograf og har været en tur i USA og nu ved han så lige hvordan geden skal barberes. Det må man da tage hatten af for. Tænk at vi der har en mand der sidder med løsningen på det problem, som skiftende regeringer ikke har evnet at løse og helst ikke har villet røre med en ildtang.

Men efter at have tygget mig igennem alt hans jammer og moraliseren er der flere ting der slår mig.

Han bruger igen og igen USA som forbillede. Han nævner ganske vist at USA ikke er forbilledeligt i forhold til deres behandling af de sorte. Men muslimer dem kan de virkelig finde ud af at integrere - åbenbart.

Men der er noget han overser og det er mængden af muslimer og den indstilling de kommer med. De muslimer der kommer til USA er som regel højtuddannede og kommer fordi de skal udføre specialiserede jobs som læger, ingeniører, forskere og lignende. Gjorde de ikke det, så blev de sgu ikke lukket ind. Man får ikke uden videre lov at bosætte sig i USA. På det område er de ret strikse.
Ser man så på hvilke muslimer der kommer til europa, så er det uudannede folk fra afsidesliggende egne hvor man stadig lever som i middelalderen. Dertil kommer at der bor langt flere muslimer i Europa end i USA.
Så med andre ord har vi større tæthed af muslimer og de kommer med en helt anden indstilling og mentalitet end tilfældet er i USA.

Så bruger han den evindelige gamle kliché om at det er danskernes racisme der er skyld i alle vores integrationsproblemer.
Hvis det virkelig er tilfældet, hvordan kan det så være at politisk korrekte Sverige og England har præcis de samme problemer som os, bare i end endnu mere massiv skala. Hvordan kan det være at det overhovedet gik galt til at begynde med, da vi jo er et gæstfrit folk som tog pænt imod dem i starten.

Så sammenligner han skråsikkert vores indstilling til muslimer med den indstilling tyskerne havde til jøder i 30'erne. Det må stå for hans egen regning. Det er sikkert et emne man kunne lave en hel afhandling om, men han konkluderer det bare lige sådan lidt på sjus. Det er jo ret dygtigt gjort af ham må man sige.

Jeg tvivler på at det er så galt. Det er nok kun de færreste der har uvilje imod dem pga. deres race. Uviljen skyldes nok mere det dårlige image de med stor ihærdighed har skabt sig.
Man vinder sjældent den store sympati ved at rende rundt i store flokke og opføre sig støjende og aggressivt, stæle biler, slå folk ned og lave indbrud samt prædike for indførelse af, at en eksotisk religion skal styre landet.

Det er Karpas indirekte måde Holger
at kalde sig selv for ekspert.

Hej S. R.
"En dansker er en person der taler modersmålet, dette sprog der er nedarvet genne dansk kultur i 1000 år, dette sprog som moderen taler. Citat Søren krarup kristen præst."

Hvor har du dette citat fra, hvis jeg må spørge?

Glimrende indlæg.............. Hahahihaha
.....og tak for det!

Billed manipulation Pithler
Man kan ikke påtvinge folk at blive integreret eller assimileret, nej det kan man ikke men man kan så have et "fromt" ønskeom at det ikke opholder sig her i landet.

Billedet af den tørklæde klædte dame i linket, selve billedet tror jeg ikke på da der er et eller galt i vinkler på flaget i forhold til billedet, samtidig skulle hun ikke gå med det danske flag og se så eddike sur ud.

Muslimers karpa
dårlige image har de sørme ikke selv skabt her i DK. Men skyldes øde samfunds manglende viden om andre mennesker udenfor dette samfund. Så hjælper det ikke at, sønderjyske nationalister med religion(her den kristne) efterhånden har skabt noget der minder om jødeforfølgelse af muslimer. Hvilket også ,er ved at brede sig til alle andre indvandere af ikke muslimsk herkomst.
Hvorfor må muslimer ikke begå kriminalitet i DK når danskere må? (Provokerende?); er det ikke fordi de er midlertidig bosiddende i DK, under mennesker. Er det ikke dette billeder der gælder i indvanderdebatten. Så kan diskution om, hvordan man overhovedet er kommet så langt til, at man har gettoer i Dk. Det er jo her problemet ligger.
DK har manglet en klar indvanderpolitik og situationsfornemmelse i indvandring i mange år. Men det kan man jo ikke bruge til noget nu. Nu må man se at komme videre.
At sammenligne USA og DK er nok ikke muligt på det kulturelle område. Men det er jo ikke det, der er ecensen. Det er intolerancens ophav og mulige udviklinger og årsag samt konsekvens- manden beskæftiger sig med.
Der rammer han ikke så langt fra sin bedømmelse af at Dk flirter med Facismen. Det er meget tankevækkende.

Du er lige præsist karpa
eksemplet på at Jacob Holst har ret. 100 %

Se selv karpa
http://www.nomos-dk.dk/skraep/krarup3.htm

Hvad synes du om det karpa
Læste.

Så vidt karpa
jeg ved er han vist nok præstesøn. Hvad tror du han mener om ham her.
http://www.nomos-dk.dk/skraep/krarup3.htm