Dobbeltseng eller enkeltseng?

Dobbeltseng eller enkeltseng? tarzine
En undersøgelse har vist, at dobbeltsenge gør mænd sløve. Mænd er ikke så mentalt friske og velfungerende efter en nats søvn som kvinder, der sover i dobbeltseng.

Selv ville jeg ikke drømme om at ligge i en dobbeltseng, jeg vil have min søvn i fred og ro.

Mange af mine bekendte kan ikke forstå at jeg har valgt enkeltsenge, de mener at jeg går glip af nærheden fra min skønne kvinde.

Hvad siger du – dobbeltseng eller enkeltseng?

Hilsen
Metroman

Bare en, mum
enkel seng.Snorker af helvede til.
Måske varmen ,og vinteren er det gud hjælpe
mig kulden,sååå en enkel seng,tak :-)
Hvad siger de andre hehe?Spændende!

M.v.h.
mum

Hellere... Tarzan f.eks.
...nærværende og sløv, end fraværende og kvik.

Dobbeltseng rimtursen
Helt klart, så kan man ligge tæt og føle nærvær lige indtil man skal sove, istedet for at skulle klemme sig sammen på en lille seng og så derefter pænt trisse over til sig selv (eller sparke manden ud af sengen) når man skal sove.

Jeg skal have plads når jeg sover og det der med at ligge i arm er slet ikke noget for mig, men er dobbeltsengen stor nok er det ikke noget problem.

Enkelt seng..TAK! M.81
for gammel til at klemme sig ind til den anden,får nattesøvnen total ødelagt.

1½ mandsseng Jacob
Vi er klart til 1½ mandsseng. Det havde vi i starten og nu føler vi at vi bliver væk fra hinanden i en dobbeltseng.
Men jeg kan da godt følge enkeltmands-senge-mændene. Jeg bliver altid presset ind i væggen (sengen står op af 2 vægge) da min kæreste absolut vil kramme hele natten og jeg skal have sove ro. Så der er måske lidt om at kvinder jagter mændene rundt i sengen og mændene bare vil ha fred.
Men jeg sover vist fint på kanten af sengen.
Iøvrigt troede jeg kun det var stærkt religiøse mennesker og så dem hvor den ene snorker meget højt som sov i enkeltsenge.
Sov godt
jacob

Dobbeltseng ;-)) sjoveren
Det giver extra plads til chips, nødder, fjernbetjening ol. samt brugte tallerkner mm. samtidig kan man ligge lidt på tværs og surmule hvis man er i det humør, det gør jeg ofte når jeg er alene....hjemme altså ;-))

Derimod bruger vi kun den ene side når mit hunmenneske er....... hos mig ;-))

Så det er lidt forskelligt i sjoverhytten ;-))

Katten.......foretrækker dobbeltseng, han har egentlig sin egen, men ved det vist ikke helt........han snorker forøvrigt også.....måske et næseplaster kan afhjælpe det???

Nå, men altså dobbeltseng når jeg er en og enkeltseng når vi er flere.....2 altså mente jeg

;-))

;-)) ;-))
;-))

Enkeltsenge - i hvert sit rum m34 århus
Kombinatioen af, at jeg har et meget let sovehjerte (= jeg vågner ved den mindste lyd/bevægelse) og at min kæreste snakker meget i søvne og pludselig rejser sig i sengen i søvne, gør at jeg simpelthen er helt udkørt når hun en nat har fået overtalt mig til at vi sover sammen i (min) dobbeltseng.

Somregel sover jeg derfor på en boksmadras i stuen mens hun sover i dobbeltsengen i vores soveværelse. Det har jeg det helt fint med - fordi jeg er udhvilet - min kæreste BURDE også have det fint med det - fordi hun derved får en langt mere tolerant kæreste, der ikke lider af søvnunderskud....

:o) :o))
:o) :o)) :o)))

Jamen bare smil, kort og godt :o)