Don Ø gav lige en ordre

Don Ø gav lige en ordre Sylvia
Han har lige ringet til Tobias Linderoths far Anders og bedt ham om at træne Viborg......i kan sige hvad i vil men DEN MAND HAR MAGT!!
Har sikkert ringet til Viborg og sagt den ordner jeg gutter og så fået et par millioner for det......

Forza FCk

Klart... NEMLIGJA
Hva er det lige du snakker om????

Nix Tamboo
Det har han ikke haft noget med at gøre..Hvorfor i al verden skulle han hjælpe en anden klub med at finde en træner?Viborg har haft scouts ude og lede efter en træner, og da Linderoths kontrakt med Hammerby snart udløb slog Viborg til..
Og hvis du tror at Viborg bare lige har "et par millioner", som de kan smide rundt med, så er du da lidt naiv..Det er ikke den italienske Serie A eller Premier League vi snakker om..det er den lille danske liga..Ved ikke om du hørte at bare Wayne Rooney alene tjente langt mere end hele FCK-truppen tilsammen.

Hvis han har magt... dommeren
Hvad laver han så i en europæisk 3. divisionsklub ?

Don Ø... stig-eriksen
...ringede også rundt til det amerikanske folk og pålagde dem at stemme på Demokraterne ved midtvejsvalget - han havde nemlig hørt Bush er Esbjerg-fan og det ville Don Ø naturligvis ikke finde sig i..

Memo til FCK-fans (Bush er Republikaner og "tabte" derfor midtvejsvalget) - så kom ikke og sig Don Ø ikke har magt !

please dinmate
alså det var sjovt for nogle måneder siden med dine naive indlæg, men synes virkelig ikke man kan grine af dem mere. De er total latterlige og de skriger langt væk af bif misundelse...så please stop.

ha ha ha ha ha fckglumsoe
Fedt at bruge fantasien på den måde