Dovenskab i varevognene!

Dovenskab i varevognene! CarlosSantana
Lige meget hvor jeg kører i dagtimerne, så møder jeg altid varevogne parkeret som de rene kaffestuer.

Et par Brian-typer med store farverige motiver på overarmene - drikkende kaffe, bajere eller cola - gumlende løs på ostemadder eller wienerbrød. Og ikke at forglemme - med den evige smøg i flaben!

Nogen vil måske mene, at det ikke vedkommer mig, men jeg er slet ikke enig! For de millioner af tabte arbejdstimer - der fises af i varevognene - dem er jeg i allerhøjeste grad medfinansierer af!

Hele den offentlige sektor er vel repræsenteret med omkring 50% af kommunale ladvogne, traktorer, gartnerindretninger og små lastbiler. Det er mine skattekroner som disse uengagerede typer - sender ud i den blå luft!

For de private firmaers vedkommende, er det kunderne, der som altid må betale! Så det er igen mig som skal finansiere Brian'ernes læsning af Anders And og løsning af børne-kryds-og-tværs!

Jeg vil ikke finde mig i dette ressourcespild! Vil du?

Hmmm jessebel
Jeg kan nok godt finde noget andet og mere harmvækkende, som kan få mit pis i kog!

- og så kører de råddent komododragon
pilråddent!

Smo blød traffikant er det bare med at springe for livet når der kommer sådan en, for flytter sig ikke. Hensyn og andres sikkerhed er ikke begreber de opererer med.

luk arret Brian34
Så længe jeg selv betaler skat og tilmed får noget der ligner en mindsteløn, vil jeg sgu have lov at holde mine velfortjente pauser, uden at skulle høre på en klaphat som dig.

Hvad med at glæde dig over at der overhovedet er nogen som gider feje fortorvet, vaske trappen, pudse vinduerne, gøre rent osv. ?

Det er et lortearbejde, så jeg gider sgu ikke høre på sådan en som dig.

Vær hellere forarget over alle topfolkene i erhvervslivet som malker os alle for penge og kun forgylder sig selv!

Vagevogne med social slagside? CarlosSantana
Du kan kun have lortejob og kun oppebære mindsteløn?

Siger det ikke lidt mere om dine kompetancer - end om mine krav til en effektiv offentlig sektor og fornuftige driftsomkostninger for det private erhvervsliv?

Det offentlige system Attila
har en anden mentalitet end det private. Dér bliver man ikke fyret hvis man er et drog. En samling af arbejdssky elementer.

De skal ikke klage over lønnen. I det offentlige ligger timelønnen ofte lavere end i det private, men det opvejes af gode pensioner. -I sidste ende bliver det det samme.

Sorry - forkert placeret CarlosSantana
Skulle selvfølgelig stå under "luk arret" fra Brian34 med de store vise ord ;o)

Måske Anonym
Kan det ikke være fordi de arbejder udenfor, at de så også holder deres pauser dér, hvor du og andre så kan se det? De sidder jo ikke gemt af vejen på kontorer, hvor man ikke kan se hvornår de holder pause. Jeg tror såmænd ikke de holder længere eller flere pauser end alle mulige andre mennesker. Selv er jeg postbud, of det sker også jævnligt at jeg holder min pause i det fri; og det skal lige nævnes at jeg kun holder pause i de tilladte 20 minutter i løbet af dagen. Måske det samme er tilfældet med de menesker du nævner? Du bliver bare gjort opmærksom på det, fordi det netop finder sted hvor du kan se det. -Og så findes der jo nok også en del flere håndværkere, vejarbejdere osv end feks. postbude, og derfor er de mere sete.

Lønforskelle offentlig versus privat CarlosSantana
De store forskelle opvejes næppe helt af pensionsordninger.

Jeg tror simpelt hen at det offentlige har en arbejdsmoral som tiltrækker folk med færre kompetancer. De har derfor også indset, at de ikke kan kræve samme løn som hos det private erhvervsliv.

Come on? CarlosSantana
Pauser fra 7:05 til 15:55 ???

uden mad og drikke anonym
dur helten ikke. Chaufførerne skal overholde deres hviletidsbestemmelser og have tissepauser og spisepauser som alle andre på en arbejdsplads. De største problem er nok deres usunde madvaner. Når de sidder meget ned når de køre, så får de forlidt motion, så de burde have nogle sundere spisevaner. Grillbarer og Cafeteriaer burde have nogle sunde og fedtfattige madretter, så de kunne blive lidt sundere. Men vi lever i et frit og demokratisk land, så du og jeg kan selvfølgelig ikke bestemme hvad de spiser. Men hviletider og pauser skal de overholde, så de ikke er til fare for andre i trafikken. Uden søvn, hvile og mad så dur helten ikke. Tænk på alle bilister og chaufførere som køre trætte rundt i trafikken og alle de ulykker som sker i traffiken, hvor mange mister livet eller bliver smadret. Hvad koster trafikulykker skatteyderne?

tag en tur Brian34
ud at rejse. Mød nogle andre mennesker end dem du normalt ser. Du lyder som om du er 17 år med al den fordomsfuldhed.

Jeg har mødt flere mensa-medlemmer som er subsistensløse og uden uddannelse.

Verden er sjældent som generaliseringer antyder. Det er meget mere nuanceret i virkeligheden. Heldigvis for mennesket og desværre for medierne.

Sålænge de holder.... sjoveren
og driver den af, kører de ikke råddent. Det er først til fyraften det bliver farligt ;-))

Cykellister kører pænt?? Hmmm...tænk hvis billister opførte sig på samme måde i trafikken som cykellisterne gør. Køre i modsatte side, på fortorvet, over for rødt, uden lys, med extra passager på kofangeren osv.

;-))

Hviletidsbestemmelser i kommunen? CarlosSantana
Ingen tvivl om at lastbilchauffører skal holde deres pligtige pauser på dertil indrettede rastepladser!

Men jeg taler om personer, som ikke har KØRSEL som primære erhverv (snarere parkering!)

Det er typisk håndværkere, gartnere, vejfolk m.m. som skal udføre deres arbejde UDENFOR bilen. Bilen er typisk til transport af værktøj, materialer m.m.

"Hviletidsbestemmelser i kommunen"
Den lo jeg meget af! ;o)

kompetencer Brian34
kan være svært at stave til. Ved du overhovedet hvad det betyder?

Rom blev ikke bygget på en dag! CarlosSantana
Beklager tyrk-fejlen!

Håber ikke at det ødelagde hele din dag! ;o)

Tja. Anonym
Ja, det lyder godt nok lidt mystisk, hvis der allerede er pause kl 7 om morgenen, det er vi enige om. :-) Men på den anden side; så aner jeg ikke noget om hvordan deres dag ser ud, og hvornår de gør hvad. Min kæreste er håndværker, og jeg har indtryk af at de sommetider skal sidde og vente på at feks en kran ankommer, og at arbejdet ikke kan udføres indtil da, hvilket de er temmelig trætte af. Men jeg ved det ikke. Jeg skal ikke gøre mig klog på det.

trykfejl Brian34
er sin sag, men du skriver konsekvent kompetancer i dine indlæg. Det, samtidigt med at du taler ned til en hel arbejdsgruppe, som du oven i købet generaliserer over en kam.

Det siger vist mere om dine "kompetencer", end noget andet.

Med trækkrog? CarlosSantana
Der kan være masser af legale grunde til at holde i en varevogn.

Men jeg tvivler godt nok på - at alle sammen venter på en kranvogn! ;o)

Det ville vel kræve en kranvognspark i Danmark på omkring 100.000 styk!

Jeg skylder dig en stor tak! Carl
For en sikkerhed skyld kontrollerede jeg lige med den store danske ordbog - og du HAR ret! ;o)

Jeg skylder dig en stor tak, for at have hjulpet mig videre igennem tilværelsen! Jeg vil konstruktivt benytte udtrykket med korrekt stavemåde i fremtiden - i "mine mange indlæg!"


...og så er pausen på P-pladsen vist også slut?

Se nu bare her! CarlosSantana
Jeg kunne ikke engang stave mit navn rigtigt - af bare begejstring! Endnu en gang tak!

man snake-nielsen
man du er for dum at høre på men det ved du vel godt

Kaffeslapperads også blandt håndværkere... Hr. Pedersen
Sådan er jo deres lod. De gik jo ikke så lang tid i skole at de kunne drive det helt vilde og derfor blev de, som De så rigtig siger, Briantyper. De bor gerne uhumsk i betonbyggeri og "læser" el. kigger billeder i EB og BT og alle deres sætninger indeholder ordet "man". De spiller Lotto og sidder i varebiler rundt omkring og drikker kaffe for vores skattekroner - du har gerne samme type blandt håndværkere fx. tømrer og VVS'ere. Og så står de *helt vildt* tidlig op og går hjem kl 15. el. 14. om fredagen. Mød Kaffefolket.

vh.
Hr. Pedersen

Der er da vist en der trænger til noget at lave Kommune Brian
Få dig dog et liv... Hvad er meningen med at argumenter omkring andres arbejde, du har måske ikke nok at lave selv. Måske skulle du prøve at tage et stykke arbejde ved kommunen og opleve alle de nedværdigene blik fra folk som dig. Hvad med at glæde selv lidt på andre vejne

og laksetorvet, Randers. hvidemøllevej
teknisk forvirring har en afdeling på hvidemøllevej, med næsten 135 ansatte, hvis man tæller biler, cykler og knallerter med.

laksetorvet har vel mindst 1000 ansatte, hvis man ser på parkeringspladsen ved regnskoven, ganske vist er der også ludere i området, så det skifter lidt med trafikken.

som offentlig ansat, er det eneste krav, at man kan holde sig oprejst med en kost eller skovl.

kontorene er kun produktive inden for egen interesse, hvilket betyder at de skriver breve og formularer, som bliver videresendt til kollegaerne.
private får bøder, hvis der findes bjørneklo på deres grunde, i Randers kommune er der bjørneklo næsten overalt, og vandløb bliver ikke oprenset.
bækkene er ødelagt af fosfater fra landbruget, og P piller, og selvom den såkaldte naturskole med snesevis af ansatte er tæt på området, bliver der intet gjort.

man har bygget fugletårne, så naturelskere kan have sex i den frie natur, men folk i kørestol kan ikke nyde synet af vipstjærten.

en tur langs Gudenåen er flot de første 100 m fra byen, man har lagt lidt stabil grus på stierne, men de er oversvømmet ved højvande, og man kan ikke se åen for gammelt skrammel og tagrør.

unge bruger de opstillede borde til afbrænding og grillparty, og når festen slutter, smides borde og bænke i åen.

som en anden debatør skrev, så tjener de offentlig ansatte ikke så meget, men til gengæld har de sat fraværet i system, så man minimum er fraværende mindst 2 dage om ugen, man kalder det bare kurser, eller hjemmebesøg.

det samme foregår på hospitalet, hvor jeg så 3 sygepjersker vente i 3 timer på en læge, fordi en patient havde fået noget i øjet, altså på skadestuen.

vagtlægen er lige ved siden af, og der er der virkelig fuld valuta for ventetiden, høflig og hurtig hjælp, desværre er folk så snotforkælede, at de misbruger systemet, til receptfornyelse på P piller.

Du Godeste jessebel
Jeg skal da ellers lige love for, at der bliver generaliseret over én kam overfor det arbejdende folk!

Helt ærligt - jeg kan godt forstå at "Brian" bliver lidt stram i betrækket over jeres tilsvining!

Hvordan tror i veje og gader ville se ud, uden skraldemænd, gadefejere, rengøringsfolk osv.

Det virker/lyder som om, at "Dem der ikke GAD/KUNNE følge med i skolen" og derfor ikke slås med den store studiegæld - de er 2. rangs personer, som man frit bare kan se ned på og behandlet efter for godt befindende.

Hvad med at vise lidt respekt og forståelse for ham/hende, som måske har haft svært ved at følge med i skolen af den ene eller den anden årsag, eller som ganske enkelt ikke har haft de store ønsker om den store buisness karriere!

Der kan jo være mange grunde til, at visse mennesker har de "lorte jobs" de nu engang har! Og ikke nødvendigvis fordi de ikke GAD følge med i skolen!

Så hop lige ned fra jeres heste og duft til kaffen - den er formentlig lavet af én, som ikke GAD følge med i skolen og derfor må tage til takke med, at lave kaffe til jer, kopiere jeres papirer og rydde op efter jer! Lortejob!

Rammer jeg et ømt punkt her? CarlosSantana
Der er vel ingen som ser ned på kommunalarbejdere - uden grund?

Der kommer vel ikke røg, uden der er en brand? Det kunne måske være at de kommunale udearbejdende og varevognsfolket i det hele taget - skulle overveje at løfte DERES EGET image i befolkningen???

Hvis man er træt af folks dårlige opfattelser - så er det vel bedre at løse problemet - end at fortsætte med at bidrage til denne opfattelse?

Nu må det Brian navn sku stoppe Den meget sure
Jeg er simpelthen så træt af, at man bruger navnet Brian.
Hvorfor fanden er det Brian der ikke gider at arbejde. Det kan da både være det ene og det andet navn, måske også dit.
Rigtig god weekend også til dem med navnet BRIAN

Mere for de samme penge? CarlosSantana
Eller kunne vi holde samme standard af rengøring, græsslåning og affaldhåndtering - med langt færre ansatte? Altså hvis der blev arbejdet i den betalte arbejdstid - i stedet for kaffeslaparads i bilerne?

Hvordan har du det til sammenligning med at gå på restaurant? Hvis tjeneren ikke gad betjene dig, men sad med fødderne oppe på et bord og læste Anders And? ...og hævdede at han "holdt pause?"

Kassedamen jessebel
Hvis ikke jeg tager meget fejl, så er du den type menneske, som bliver irriteret og brokker dig til kassedamen, fordi det går liiiiidt for langsomt - efter din mening - formentlig fordi hun er ny i jobbet, eller fordi en vare ikke har den rigtige stregkode!

Men du tænker ikke på, at det faktisk ikke er kassedamens skyld, at varerne ikke er udstyret med den korrekte stregkode!

Næh DU har jo spildt x antal min. i den fortravlet buisnesskarriere, så nu skal hun have svineren.....Det er jo det du gør her overfor kommunalarb.

Og nu hvor du har tid til at sidde på soldebatten, kunne noget tyde på, at du selv er kommunalt ansat - for havde du en travl og "meget vigtig karriere", så ville du ikke have tid til at skrive indlæg her!

Social slagside CarlosSantana
Navnet er jo brugt i flæng, som betegnelse for unge mænd a la "Polle fra Snave" og de som kører bil uden hjerne.

Der er vel ingen som bruger navnet for personligt at chikanere folk? Det er jo blot blevet en talemåde!

Vi siger jo også "gået agurk" uden at tænke på den specifikke grønsag, vi siger vel også "tudemarie" uden at være på personjagt efter alle piger med navnet "Marie?"

?????? anonym q
Hvad fanden er en Brian type?? Jeg er gift med en Brian og han går sku på job hver dag og drikker slet ikke kaffe.. Tror du ikke du går lidt for meget op i det. Alle må vel holde pauser? Og hvorfor kører du rundt i byen. Er du på bissen??

Tjeneren jessebel
En udearb. kommunalarb. har nu engang kun sin varevogn/kassebil som "kontor", hvorimod en tjener har et baglokale, hvor han/hun kan holde sine pauser - med benene oppe!

Du har MEGET LIDT, for ikke at sige, INGEN forståelse for, hvor hårdt det rent fysisk er, at være vejarb./fejer/skraldemand/tjener osv.

Måske du selv en dag skulle prøve og tage en skovl i hånden (en skovl er et redskab som bruges til at grav i jorden med), for at få en oplevelse af, hvad det vil sige at arbejde - sådan rent fysisk!!!

Kassedamen er skam flittig ;o) CarlosSantana
Her kunne varevognsfolkene lære noget!
Kassedamer arbejder hver gang jeg ser dem - har aldrig set nogen holde kaffeslaparads ved kasselinjen?

Jeg har ikke den fjerneste ide til - hvorfra du skulle vide, hvordan jeg opfører mig i en kassekø?
Du er vel ikke synsk?

Til din orientering er jeg yderst tålmodig og høflig! Det eneste som irriterer mig ved kassen er, når andre kunder kommer og skubber med deres rollatorer eller kørestole! ;o)

Jeg er i tjenstligt ærinde CarlosSantana
Mine oplevelser stammer fra mine parkeringer ved mine utallige kundebesøg, mødeforberedelser på min laptop, downloading af mails, telefonsamtaler med kunder, notater m.m.

Min bil er en ARBEJDSplads! ;o)

Øøøhhh jessebel
Er DU tålmodig og høflig!?!?

Jeg tvivler på, at du overhovedet VED hvilken betydning disse ord har! For høflighed er da det sidste du har udvist her inde!

Og hvorvidt jeg er synsk eller ej vil jeg overlade til din i forvejen gode "fantasi"!

HVIS du er synsk... CarlosSantana
...så vil jeg næppe betegne dig som verdens førende indenfor genren!

Foreløbig har du gættet 0 ud af alle mulige! ;o)

Guuud jessebel
Og "Brians" varevogn/kassebil er hans "kontor" hvori han kan holde sig en pause, drikke noget kaffe/cola og få lidt at spise - uden at skulle høre/se på vigtigPer som dig selv!

Hvor.... jessebel
...er det lige, at jeg har be- eller afkræftet mine evt. synske evner??????

Din fantasi og formodning om dit og dat fejler bestemt ikke noget!

Har du ikke en frygtelig masse kunder du skal besøge?

Jeg holder lige pause ;o) CarlosSantana
Her på min lokale P-plads! ;o)

Vær nu lidt positiv og få dig en god weekend!

Forståeligt jessebel
Jamen det kan jeg da godt se er stærkt ophidsende!

Hvorfra ved du lige, at deres kaffepauser strækker sig over så mange timer?
Du har måske overvåget dem?

Hvem er det lige der fiser den lidt for meget af makker!?!?!

Positiv jessebel
Igen tager du en forudfattet holdning til noget, som du overhovedet ikke aner noget om.

Jeg er et meget positivt mennekser og folk som dig, har aldrig kunne få mig til at blive en bitter gnavpot, vis eneste mål her i livet er, at have manglende forståelse for en bestemt arb.gruppe!

Min weekend bliver fantastisk fordi jeg er et positivt menneske....

Håber DU får en god weekend! Det lyder som om du godt kunne trænge til det!

kun dumme har studiegæld. Pjat........
vi har universiteter som står gabende tomme, fordi de unge allerede har lært om bierne og blomsterne, i gamle dage var universiteterne stedet hvor man lærte om samfundsfag, geuppesex, og lidt mere, idag er de bare skrevet op, og møder når de har lyst til en ny kaleche, så de har masser af tid til at arbejde og studere samtidig.

lærerne er naturligvis ligeglade, de får jo løn aligevel, og de har nok tilkaldevagt, hvis en studerende møder op.

håndværkere og arbejdsfolk, har altid måttet tage det arbejde der var, dels tvunget af korupte fagforeningspampere, hvis de nægtede at melde sig ind i en bestemt fagforening kunne de se frem til 5 ugers karantæne, med stenhugning med en forhammer, til alles spot og spe, så de lige kunne få noget affaldskød fra slagteren, og opvarmet brød fra bageren, altså genbrug.
idag har vi i tusindvis af dovne akademikere, som skifter fagforening hele tiden, de er for fine til legemeligt arbejde, så de overlever som pædagoger og hjælpelærer og lidt lurendrejeri på torvet, de har et meget lille ordforrråd, kan ikke, gider ikke.

Nu skal man nok være yderst naiv... CarlosSantana
...hvis man selv tror på, at de utallige gulplade-parkeringer udelukkende skyldes overenskomstmæssigt berettigede pauser! ;o)

I så fald ligger der et voldsomt stykke virkelighedskontakt forude i livet!

Ingen i dette land kan vel se sig fri for at have iagttaget kommunale biler med kaffeslaparads - langt langt over, hvad der svarer til en frokostpause! Disse observationer behøver man skam slet ikke gå at snage sig til - som regel er de temmelig synlige, f.eks. når genierne har parkeret deres varevogn, så den fylder 3 pladser - eller holder til gene lige ved en udkørsel.

Du skal være velkommen til at benægte fakta - men fri mig for strudseteknik!

En dejlig Brian-type Anonym
Jeg har selv en dejlig kæreste, som hedder Brian. Kan kun glæder mig, hvis landet myldrer med skønne typer som ham.
Hilsen Anne.

Selvfølgelig Shrek
fiser Carlos den af selv ;-)

Når han påståeligt hævder Brian & Co. holder pause fra 7.05 til 15.55 - må han have set det med sine egne øjne.....

Laaaange pauser jessebel
Jeg forstår stadig ikke hvorfra du ved, at deres pauser er så lange som du påstår????

Det kan du kun vide, hvis du har observeret det i lige så lang tid, som pausen har taget!?!?!

Og jeg tror ikke, at det ville kede mig mere, end at "holde øje med" kommunalarb. og hvorvidt de holder pause og hvor længe i deres vogne eller ej!

Jeg har ærlig talt andet og beskæftige mig med!

Så får du også lige en her: CarlosSantana
Du skriver:

"Og nu hvor du har tid til at sidde på soldebatten, kunne noget tyde på, at du selv er kommunalt ansat - for havde du en travl og "meget vigtig karriere", så ville du ikke have tid til at skrive indlæg her!"


Jeg læser din lidt hånlige kommentar overfor kommunalt ansatte, at de rent faktisk HAR tid til at fise den af i arbejdstiden?

Er det ikke en noget grov generalisering du er inde på? Sådan at lægge en hel befolkningsgruppe for offentligt had? ;o)

Undskyld jessebel
Jeg har åbenbart formuleret mig på en sådan måde, at du netop ikke kunne se det groft generaliserende i dit eget indlæg, ved at bruge dine egne ord!

Beklager - jeg skal fremover forsøge at gøre det mere tydligt for dig og uden brug af ironi!

Tak... jessebel
...

Du har da vidst lige lidt mæ æ tænder.. makkere
Du har da vidst lige lidt mæ æ tænder..

Denne debat er ressourcespild! Anno
Jeg ser dem også, men de har aldrig irriteret mig, og de har vel også ret til en frokost pause ligesom alle os andre. At du tilfældigvis kører når de holder pause er vel ikke deres skyld.

Du lader selv til at være en Brian type, måske derfor du spejler dig så meget i dem og de derfor går dig på nerverne.

Koncentrer dig om dig selv og din egen lille verden, før du blander dig i andres. Kør på et andet tidspunkt på dagen hvis du bliver så irriteret og sur på at se mennesker holde frokostpause. Du lyder som en rigtig eks ryger

hehe Anonym
kunne jo være de andre hlodt stille af samme grund men ok du er nok den eneste i dk som bruger bilen på den måde du har beskrevet selv om jeg også har det på den måde som byggeleder så mon ikke du snart er nåret ud hvor du overståler alle andre du er lidt for plat at høre på

Hvor er du dog smålig og indirekte dum at høre på Anders Petersen
har du ikke andet at lave Carlos... dine kommentarer er jo barnlige og usande. Men det er jo altid nemmere at håne andre selvom det er en selv der trænger til hjælp. Tænk over det og klap en kommune arbejder på skulderen og tak ham eller hende for deres indsats.

Pyyyyha jessebel
Blev lettet, da jeg fandt ud af, at dit indlæg var til rettet til Carlos og ikke mig...

God weekend :o)

jamen altså ludovika
Jamen altså. Der skal vel være plads til os alle. Der bliver altid snakket om, at vi skal være tolerante overfor alle beolkningsgrupper og det må vel også gælde arbejdsfolket. Der er brug for os alle på den ene eller anden måde, og derfor må vi respektere hinanden. Selvfølgelig skal folk da kunne holde pauser i deres biler, tænk hvis de skulle bruge tid på at køre frem og tilbage til et værksted, hver gang de skulle holde pause for ikke at genere andre med deres pauseafholdelse. Det ville da være rent til grin.
Og selvfølgelig ser man folk der holder pauser på forskellige tidspunkter, for nogle møder kl. 05 og 06 o.s.v. Så lad dem være i fred, og lad os være enige om, at der er brug for alle slags mennesker. :-)

Jeg tror at onkelanton
Carlos er misundelig

KommuneBrian sexgladjyde
Hvorfor blir brian sur hvis det ikke er rigtig de holder mange pauser,plejer man ikke at sige hvis folk blir sure pga noget der vedrører dem så er der noget om at det er rigtig....

Brian hvorfor er du sur hvis det ikke passer?

Carlos-typerne Brianine
Og så skal du lige høre en strøm af tanker, forestillinger og fordomme, dine egne ord og din debattråd giver anledning til: Du er garanteret en middelmådigt begavet, egoistisk selvfed overbetalt idiot af en ansat i det private, som sidder og fiser den af i firmaets Mercedes på vej til et fint "konsulentmøde" af en slags og går på Sol via din frynsegodelaptop, eller også er du en mavesur selvstændig, der tjener røven fuld af penge på fantastiske forgyldte "projekter", du selv finder umådeligt vigtige, men som i virkeligheden ikke gavner en levende sjæl. Du har et enormt oppustet ego kombineret med mindreværdskompleks og er derfor afhængig af at finde nogen, der skal forestille at være dummere eller mere dovne end dig selv, som du så kan rakke ned på. Det er godt, du har en bil at sidde alene i, for der er ingen der ville ønske at arbejde sammen med dig frivilligt, og du ville ikke holde en halv time i et kommunalt arbejde før du længtes efter pause!
Nå...ser virkeligheden ikke helt sådan ud? Hvordan er du så i stand til at bilde dig ind, at den gør det for andre, der hedder noget andet eller har en anden farve uniform på end dig i dit ulastelige jakkesæt?
Gid nogen må ta og smadre en hel pakke flødeboller ud over det, Carlos. Men du har nok ikke børn, for ingen kvinde ved sine fulde fem ville gide få dem med en som dig.

Du tænker vist ik' helt over det.. Average Joe
Det lyder ret meget som det aktiverings projekt jeg var aktiveret i, jeg var 20 og var ikke et job at finde, den første dag jeg startede der blev jeg sat i "Alko-bilen" med 4 sutter, til at starte med var jeg ik' vild med deres forhold til øl, og bilkørsel, når jeg ved med i den, og så var vi ik' helt på samme niveau.

fandt dog sammen med nogle andre der ik' var helt hjernedøde, efter noget tid havde vi nærmest en klike, yngste var 18, ældste var 50, alle af os havde en historie og baggrund, ingen af os dømte hinanden, dog var vi alle enige om, at til 5-20 kr i timen, var det begrænset for hvor meget vi egentlig gad lave.

tænk over det når du sidder i din arbejdsplads på hjul, med det jakkesæt som du har råd til, den kaffe som er købt, og den nye mobiltelefon med en regning som du kan betale, og ser ned på os Brian'er der åbenbart ik' laver noget for vores mindre formue hver måned.

Med it lille 'fuck dig' i din retning, hvis min mening dog heller ik' hjælper, så er der sgu da ik' noget der stopper dig fra at gå over og motivere dem lidt, sikkert lige så effektivt som at pisse i modvind, i tornado vejr, men det ku' hjælpe.

forkoststue ssskkkk
jeg er en af de mennesker der har bilen som frokoststue+kontor+callcenter+ventesal.
jja jeg er montør kommer meget på kontor arb. pladser hvad den ene overlønnede funktionær efter den anden sidder og pladrer privat om unger med moster osv ....frokost stue morgen mad formidags kage eftermiddags kage ...hjemme arb plads...husk i kan ikke trække kørsel fra den dag.

vi er nok alt i alt lige godt om det mit kontor er bare meget mere synligt i dagligdagen.

holder du aldrig frokost/pause jacob
Ja, holder ud aldrig frokost eller pause? Hvis du samtidig fik en latterlig lav løn i forhold til andre steder i jobmarkedet hvor ville din motivation så være ?
Hvis du var en dygtig leder ville du så tage et job i det kommunale til en lav løn?

Det provokerer da osse mig men jeg kan jo ikke se om pausen er en kort formiddags pause som de fleste håndværkere jo tager eller om de "feder den".

Men hvis jeg var en offentlig virksomhed ville jeg indføre en resultat løn der batter og samtidig køre en lidt strammere opgave styring, det kan man sagtens gøre uden at stresse sine medarbejdere.

Venlig Hilsen
Jacob

Velfortjent pause SWS
Selvfølgelig har du og andre kommunalarbejdere ret til pauser. At lave useriøs hetz mod en hel gruppe er for dumt. Jeg ser skam også en hel del kommunalarbejderne, når jeg kører til og fra arbejde - men sørme om de ikke arbejder i LANGT de fleste tilfælde. Det billede, der nedladende tegnes af "Brian-typer", der bare sidder og oser i deres biler mens de flasher tatoveringer og wienerbrød, er ikke det jeg har på nethinden, når jeg tænker kommunalarbejder.

Arrogante bæst SWS
Carlos SAntana, hvad aner du om Brians eller andre kommunalarbejderes kompetencer? Du er vist ude på dybt vand. Det er jo dybt useriøst, det du har begivet dig ud på.

Husk nu at børste wienerbrødskrummerne væk, Carlos Santana SWS
Så du ikke har krummer på kitlen når din lange pause er slut...

Men med masser af tid til at glo ud i luften SWS
Du er fuld af varm luft og har åbenbart masser af tid og "kompetance" til at sidde og glo ud i luften og spotte de rigtig dovne mennesker. Du har da vist fået både kaffen og wienerbrødet i den gale hals, eller også er du bare en mavesur, fordømmende person, der tror at alle, der ikke har samme uddannelse som dig selv må være dumme og uden "kompetancer", og alle der holder en pause må være nogle rigtig dovne aber. En håndværker behøver altså ikke at være "en der ikke kunne klare sig i skolen", og ligesom dig stave (næsten) rigtigt til "kompetance" og lægge 2 og 2 sammen (ja, det er næsten rigtigt, at det giver 5) og den slags. Kør du bare videre rundt i din firmabil og fordriv dine pauser med at studere de andres wienerbrød.

Nemlig! Anno
Der skal være plads til alle, selv brokhovedet som startede denne "debat".

Hallo, klaphat, hvem er dum? SWS
Du aner jo ikke hvad du taler om. Suk. Igen en masse generaliseringer om både læreanstalter, akademikere og Fanden og hans pumpestok ... Ærlig talt, hvad kan vi dog bruge alle de generaliseringer til?

Tag det med et smil..!! Ridderen på den hvide hest
Det er weeekend og jessebel kan sagtens forsvare sig selv!

hmm andecreme*
proletar

nåh, ja andecreme*
men han er jo ikke kommunalt ansat, så det er ikke skatteborgernes penge han skalter og valter med. Men du har vel aldrig prøvet og arbejde, så får man et lidt letsindigt forhold til penge.

den kommentar andecreme*
var unødvendig. Gør din mor stolt og vis hun har opdraget dig ordentlig.

Pas på Carlos!!!!!!! Kommunalt ansat.
Ja pas nu rigtig godt på ude i trafikken,

mit job består i at fragte børn, ældre og handicappede medborgere fra A til B, vel at bemærke på kommunens regning,

da det lyder til at du har RIGTIG MEGET travlt og køre frem og tilbage hele dagen lang, går jeg ud fra at du ikke har tid til at holde ind og drikke kaffe eller andet, ergo drikker du det når du køre, og så tilbage til første linje:

Ja pas nu rigtig godt på ude i trafikken, for med de skyklapper (ved ikke om det er stavet rigtig, men fuck det) du render rundt med, så ser du ikke når jeg køre ud foran dig... BANG, to ødelagte biler, en tilskadekommende mand i jakkesæt, en tilskadekommende kommunalt ansat og måske en passager eller to,

Jeg er meget sikker på at de kommunale vej folk skal holde pause meget længe og i mange år for at overstige de omkostninger som vores lille ulykke vil koste, husk på at der udover erstatning og tabt arbejdesfortjenste, også skal betales for oprydning af billerne og for ambulancerne,

alt dette kunne være undgået hvis folk som dig tog dine skyklapper af så de kunne nå at reagere og køre udenom en kommunalt ansat chauffør som åbentbart var for træt.....

POINTEN i det hele er at hvis du nu lader mig drikke min kaffe eller andet der kan holde mig vågen, så jeg ikke køre ud foran de travle mennesker i jakkesæt med skyklapper på og med rattet i den ene hånd, og kaffekoppen, mobilen og bærebaren i den anden, så er jeg sikker på at vores skatte penge nok skal blive brugt fornuftigt..... Go weekend MVH En kommunalt ansat, der har flere kompetencer end du sikkert tror.....

Carlos Santanas udokumenterede påstande SWS
Jeg forsvarer ingen specielt, som du antyder? Men jeg synes, Carlos Santana, der startede denne tråd, er lidt langt ude, når han kommer med sine udokumenterede påstande om at
- kommunalarbejdere holder for mange pauser
- kommunalarbejdere er Brian-typer
- kommunanarbejdere har klaret sig dårligt i skolen
- kommunalarbejdere er dovne og inkompetente
- vi intet får for de skattekroner, der går til kommunalarbejderne

Altså, spis lige (wiener)brød til... Man kan selvfølgelig håbe at Carlos Santana bare trænger til weekend, og at han vil se på verden med friske øjne på mandag. Jeg trænger også til weekend, og nu vil jeg gå hjem fra mit gode arbejde i den private sektor. Der er nok ingen fare for at jeg støder på wienerbrødsspisende kommunalarbejdere på hjemvejen på denne tid. De er nok allerede gået hjem for at hvile tyggemusklerne og vaske fedtfingrene;-)
God weekend!

slap dog af for helvede L.A.
du må sgu da ha spist lort siden du kan finde på sådan en debat.... sidder de ALTID og æder foran dit kongelige fjæs eller hvad?? jeg sku mene at alle har lov til frokost... jeg er ikk selv i den afdeling, men min røv går nu ikk i laser pga et par mænd med tatto der spiser ostemadder og får sig en tuborg... du må virkelig ha en bittert liv siden du kan lægge mærke til sådan noget...
gud bevare dig....

L.A.

Manden er jo syg Choko
Han aner tydeligvis ikke hvad han taler om. Selvfølgelig findes der håndværkere, kommunalarbejdere osv der holder pauser ud over de normale. Men man ser jo heller ikke altid at de så måske tage et kvarter ekstra ind imellem, for at blive færdig med et bestemt stykke arbejde. Han er langt ude... Men jeg vil da gerne invitere ham med på arbejde en uge, så kan han jo ved selvsyn konstatere om der bliver lavet noget eller ej.

træk vejret Maus
Det måske liiige at være nærtagende nok, jeg mener det jo ikke noget nyt at de sidder der, det har de vel gjordt i mange mange år, det kan sku ikke ligefrem pisse mig af.
De har vel også lov til at har en pause som alle andre, personligt syns jeg det er komplet latterlïgt og småborgerligt at bekymre sig om så ligegyldige småtin, og endvidere ligefrem at starte en debat derom, jeg er sikker på at hvis du leder længe nok skal du nok finde større problemer i hverdagen???, det jo en del af kulturen for h...
Fordomme sparer du heller ikke på, det kan da godt være at de har tato på armende, men det er jo ikke sikkert at de ligefrem er skidte mennesker af de grund vel.. så slap dog lige af, og så det sku nok heller ikke kun håndværkere der sidder med en smøg i kæften konstant, det gør kontorfolk m.fl. sku også, det bare i rygestuen i stedet for i varevognen.
alt i alt ta det dog for helvede roligt mand, er ikke selv håndværker men gider sku ikke bekymre mig om så ligegyldige ting, og jeg har heller ikke selv været udefor at kaffepauser har overtaget det arbejde de håndværkere jeg kender eller har benyttet mig af har skullet udføre... så rolig nu.
dum ligegyldig debatindlæg, svarer kun fordi jeg blev lidt harm over småligheden

ej carlos krumme88
skal der virkelig ikke mere til før du er oppe i det røde felt....
tag dog lige og slappe lidt af, og lad dog være med at genere andre arbejdene folk, om de spiser weinerbrød, drikker kaffe eller ryger det kan da ikke rigtigt komme dig ved........
hvis det er sådan du tænker så må da der være mange erhverv du kan se dig sur på.

Skal jeg forstå dig derhed? CarlosSantana
...at det er OK at fise den af i arbejdstiden - for andres regning?

...og at man "spiser lort" hvis man har en mening om det?


;o)

Mit eget job er irrelevant her CarlosSantana
"Ja, holder ud aldrig frokost eller pause?"

Jeg prøver ihærdigt, men ofte hindrer arbejdsmængden mig i at tage tiden til det. Min store drøm er, en dag at have lidt mere overskud til mig selv!


"Hvis du samtidig fik en latterlig lav løn i forhold til andre steder i jobmarkedet hvor ville din motivation så være ?"

Skulle man ikke passe sit arbejde ordentligt, blot fordi man ikke har kvalificeret sig til en højere løn?


"Hvis du var en dygtig leder ville du så tage et job i det kommunale til en lav løn?"

Situationen er jo aldrig rigtig kommet tæt på, idet jeg p.t. oppebærer en løn der er mere end det dobbelte af, hvad en kommune "kan tilbyde mig". Derfor er tanken lidt absurd! ;o)

Og så synes DU? ;o) ;o) ;o) CarlosSantana
...at jeg har problemer??? ;o)

Tænk at der ikke skal mere end et intelligent indlæg til, før du går helt bananas???

Har DU ikke selv andet at bekymre dig om?

HUN giver altså... CarlosSantana
...bare byens bedste smæk! ;o)

Verbalt stærkt indlæg? CarlosSantana
Nå Brianine!

Fik du så afprøvet dine verbale styrker idag?
Prøv med lidt mellemrum imellem kommaerne, og så lidt færre pauser i arbejdstiden, du!

tjaa ridder lykke
eller var det den hvide varevogn :=)

lol

En imponerende præstation :-) matte-gok
at holde sådan en provokation kørende over en hel dag, det er der ikke mange, der kan.

Faktisk er der kun en "hedengangen" debattør, der lige falder mig ind. Men som en struds har han jo stukket hovedet i sandet, så det KAN ikke være ham, vel ?
*LOL*

han har ikke noget liv Brian34
og har sikkert heller ikke noget arbejde, selvom han selv påstår det. Han får bare et kick ud af at provokere. -Det er mit bud.

Drew a-drewniak
Vil bare sige at hvis/når CarlosSantana render ind i en røvfuld så er der sgq ikke noget at sige til det må kun håbe det er en komunalarbejder der får ram på ham

Helt enig Andreas BBBB
De komunale medarbejdere, håndværkere osv .. laver efter min mening ikke en skid. De sidder på deres flade *** og netop som du siger, drikker eller æder. Det område burde strammes op.

health care nano
Hmmm..
Kan godt forstå din harme.... MEN.. Er selv selvstændig vvs`er ... 9 ud af 10 gange sidder jeg min bil og spiser min frokost, hvis jeg når det !! Ofte så er toiletet en busk / hæk eller gammelt gulvafløb (ikke bummelum)
Jeg har ikke Falck Health Care, massage, frugt ordning, gratis kaffe, fri telefon/bil, fast frokost pause, fri kl. 16.00 eller lign....
Tænk på at det kunne være at de pågældende måske mødte på arbejde lang tid før alle andre !!!
Såååå kammerat flet dit fede næb, og smut en tur til kiropraktor som firmaet betaler og få et liv..

se mit svar nano
få et liv

tjek nano
Yes .... du har ret

RØVFULD nano
Du er sgu da bare så indbydende til en gang røvfuld... Du minder lidt om ham klovnen "Lagerman"

Tal kun for dig selv Mac2bet
Kunne godt tænke mig at du ville forklare hvad en dokumenteret påstand er for en størrelse. Er det den subjektive eller objektive påstand du taler om?

TotalKodyl pha
OG min gamle mor har så lige fået et "tilbud" om at udskifte et staldvindue på 40x60 til et mere "moderne" vindue. Vinduet i sig selv koster 1000 kr hvis man vil have top kvalitet. Håndværkeren kan vel sætte det i på et par timer - dvs. 300 kr. pr time i arbejdsløn.

Nope!

Hun har fået et tilbud på at det vil koste 8.000 kr. !

Det er dyrt at sidde og "fede" den af. Især for dem der skal betale.

Kan du også udtrykke holdninger? CarlosSantana
Eller består hele din kommunikation med omverdenen via udlovning af røvfuld?

;o) Lokumsbrædtet
Du ka' sgu selv *LOLLE*

Folk der ikke selv betaler middagspause Enig
I gamle dage hed det sig også at komunalarbejderer altid stod og hang over deres spader. Hmm. Altid mest ivrigt fremført af folk som aldrig selv har haft en spade i hånden. Jeg ville gerne se de evigt kaffedrikkende og sladrende kontorfolk svinge en skovl bare 10 minutter. Men det er nok svært at forstå når man selv kan gå hjem en ½ time tidligere hver dag fordi middagspausen er indeholdt i arbejdstiden!

Det er da lige godt vifindernoget
længe siden jeg har hørt nogen sige noget så åndssvagt. Hvor lang tid tager det lige dig at køre forbi en varevogn der holder parkeret??? Det kan ikke tage mange sekunder... Så med mindre du ligger og kører i ring, selv holder og dovner den, eller hvad du nu gør, så kan du sgu da umuligt vide hvor lang tid den pågældende varevogn har holdt der og hvor længe den bliver holdende.
Hvor mange håndværkere og varevogne findes der i vores ganske land ?? Ret mange er mit bud, og med en arbejdsdag på ca. 8 timer er det vel ikke så underligt at man ser disse varevogne holde parkeret rundt omkring, og folk der sidder og spiser deres mad efter fysisk arbejde og frisk luft. "Bare" fordi man er håndværker er man ikke mindre værd som menneske end hverken dig eller nogen anden selvhøjtidelig, og skide hellig fjols, "bare" fordi man er håndværker er man vel ikke så lidt værd som menneske at man ikke har krav på noget at spise mens man er på arbejde??
Og før man har prøvet at være i deres sko kan man ikke tillade at dømme folk og skære alle over en kam, for ja der er da dem imellem der ikke laver dagens gode gerning, og som holder pauser hele tiden, men de fleste af dem er arbejdende folk der passer det de skal og laver det de skal til tiden.
Med din indstilling til håndværkere må man da håbe du selv kan lave de ting der går i stykker på eller i din bolig, men du lyder til du selv kan det hele så selvfølgelig laver du da bare det hele selv. Giv mig dit tlf nr så ringer jeg til dig næste gang der er noget der går i stykker hjemme hos mig, eller jeg vil have noget nyt lavet for med din arbejdsindsats er du jo skide dygtig og meget effektiv og du har ikke brug for pauser, så det må også blive billigt.

Giver dig orlovsret Brian, igen, igen...
Til dato, det mest tåbelige og nedladende indlæg jeg har læst.
Fatter i virkeligheden ikke, hvorfor Iniro vil lægge navn til det skrammel.
Der er fa.... lige røget en flig af min "anonyme" respekt.

Hvis så i det mindste vedkommende, der har skrevet indlægget kunne være "locked on", havde man en reel chance for at debattere sin holdning til Det arbejdende Folk?

Nu er det jo kun et indlæg, der er skrevet for at komme på FORSIDEN og helst som nummer ET(hjulpen godt frem af Inero)og samtidig diskriminere og såre så bredt som muligt og rykke så mange som muligt hen til tasterne.

Så ulækkert, at vedkommende burde skamme sig som aldrig før.

Det er fand.. ike debat!!

Måske!! Mini Enok
Jov måske,...det ser jeg først nu, men tror faktisk du kunne have ret.

Du er skarp

Husk halen hvis du smutter Mini Carlos
men du kan jo også nøjes med at kappe den.

Jeg er ret sikker på... Anno
min mor er stolt, og vær venlig at holde hende udenfor, lille skat

Der er vist noget du har misforstået! Killah
Det er altså ikke det kaffedrikkende kontorfolk der arbejder i det private der får deres frokost betalt...Det er folk ansat i det offentlige der gør det!!!!

De ser altid , når der bliver holdt pause. mandaabenraa
De ser aldrig , når kommunens folk har meget travlt.

Det kan være meget hårdt at være på arbejdsmarkedet , hvad stress beviser.

Dem der ikke laver noget , har så travlt med , at
" det er vist en loppetjans" , " han / hun laver da ikke noget" - og har måske meget travlt i perioder.

Hvad med alle dem der får kontanthjælp , i flere år uden aktivering. Vi andre SKAL ud af sengen hver morgen og på arbejde - ellers så giver det ingen penge og problemer.

Ikke enig, men derimod... Janni
De er jeg slet ikke enig med dig i. Jeg arbejder selv på byggepladser, med oprydning og rengøring, og ja, - vi er mange, der holder vores pauser i bilerne, fordi vi ikke har andre steder til det, og det er min opfattelse, at der er en høj arbejdsmoral omkring pauser i alle faggrupperne.
Derimod har jeg engang arbejdet i min kommunes skatteforvaltning. Her kan du tale om resourcespild, de laver ikke andet, end at føre private telefonsamtaler og købe ind online.
Tænk før du taler, der er nogle der bliver gjort uret med sådan et indlæg, og så er der jo stor forskel på, hvor hårdt fysisk krævende et job er, en jord og betonarbejder har vel helt naturligt brug for en pause mere end en kontorsvans...

Nu er det jo et kendt faktum Peter Madsen
at offentlige ansatte er den mest lud-dovne race, der findes.
Se bare på pædagogerne i Århus. Selv den mindste anledning såsom lidt kommunale besparelser bliver misbrugt til straks at sætte sig på sin fede pædagog-røv i grimme cowboy-bukser og nægte at passe sit arbejde.
Jeg drømmer om dengang, der stadig var nogen, der troede på minimal-staten

kommunalt ansat anonym
Hov, hov - jeg er faktisk kommunalt ansat - og jeg har sandelig ikke tid til debat i arbejdstiden.

Til trådstarter K 39
Du har åbenbart tid og overskud til at "overvåge" diverse håndværker-biler.

Mon ikke snart der kommer en tråd om, hvordan og hvorfor du har tid til det??

dejlig Åh ja :=)
profil nick
jeg føler mig nu slet ikke så alene mere :=)
Nå jobbet venter ! !

Arbejdssky elementer. Løsning: Problmet bærer løsningen i ...
De vil sgu' hellere sidde i varevognen og spise wienerbrød, slubre kaffe, læse BT og ryge cigaretter.

Det er kunden eller skatteyderen bliver belastet for deres manglende produktivitet når de får regningen eller skattekortet.

Mange folk fiser den af på andres bekostning.

Løsning:

Lad os få en website over firmaer og instutioner med dovne medarbejdere der fiser den af. Det må få konsekvenser at kommer på top 10.

Hvor meget fik du så? CarlosSantana
...dabatteret her i dit indlæg?

Alle ved hvordan det foregår! CarlosSantana
Enhver der befinder sig i trafikken er udmærket bekendt med "de rullende kaffestuer"!

Spil du bare naivt uforstående - erkendelse er en langt større egenskab!

Tyv tror hver mand stjæler... Janni
Det er måske noget, du selv kender til. Det r sørgeligt, så uvidende folk er omkring andres arbejde, men vi er mange, der ved, hvad en arbejder gennemgår hver dag...

Århhh Ronson
Hvor har arbejderne det hårdt på vores regning !

En gang imellem skal de sandelig også bestille noget... Uha Uha Uha

ventetid med mere migher
det er jo en mærkelig holdning du har der. Når de ansatte sidder i bilen og spiser mad osv er det jo nok deres madpakke eller lign de spiser fordi de har pause. Det skal der vel være plads til selv for håndværkere. Yderligere er der meget ventetid ijobbet som håndværker som f.eks et par vvs'er bliver sendt ud til fru hansen for at sætte et toilet op. Når de kommer derud er maleren igang men færdig inden for så kort tid at det ikke kan svare sig at køre igen. derfor sidder man i bilen og venter frem for fru hansens sofa. det er bare et eksempel ud af mange.

De spiser ikke,, de ser efter damer. Janni
Du er sgu da for langt ude, nej det er rigtige mænd, hvem vil ikke hellere have en håndværker end en fesen kontorsvans?

Ikke dem på gulvet Enig
Ja, dem på kontorerne. Ikke dem på gulvet. Har selv prøvet det i det kommunale.

Jamen dog Gæsten
hvis du har så ondt i bagdelen over de mennesker der tjener mere pga. en uddannelse, kan du bare gakke hen og og gøre ligeså.

Der er ingen uddannelsesforbud her i landet, så kom bare igang.

Du havde vel ikke forestillet dig en direktørløn for at pudse vinduer - eller har du?

Helt enig Anonym
Det er helt korrekt at mange varevogne "holder stille" det meste af tiden.
Jeg bor ved en stor park i Kbh., og hver eneste dag holder der masser af biler, hvor man sidder og glor eller gumler - det må være dejligt at have sådan afslappet job.
Det er nok derfor man ikke kan få en håndværker til at komme - det er sgu da meget sjovere at drive den af.

Afslappet Choko
Har du lyst til at komme med mig en uge på arbejde?

Drive den af Mads Madsen
Ja, de driver den sgu af.

Hvis det var i deres fritid så ok. Men det er sgu' på kundens/skatteyderens regning de driver den af.

De vil sgu' hellere æde wienerbrød, plabre i telefon, ryge, drikke kaffe for andres penge. I stedet for at lave det arbejde de får betaling for.

De dovne drog, men går den så går den.

Hmm Choko
jeg kan sjovt nok ikke genkende det du skriver. Jeg hverken ryger eler drikker kaffe... Ja, jerg spiser wienerbrød, eller læser i en avis... I MINE PAUSER! Som forøvrigt er fra 9:00-9:30 og 12:00-12:30 hvorfor er det du mener jeg og mange andre er dovne, fordi vi læser i en avis, spiser wienerbrød eller andre ting i vores pauser? Andre steder er pauserne lidt anderledes, ligger på andre tidspunkter. Til tider møder jeg 5:30, i stedet for 7, jamen så rykker jeg da også min pause bagud.

Bravo!! mob123
Selvom jeg ikke er kommunalt ansat, vil jeg gerne applaussere dit indlæg. Du har så evigt ret.

Ihhhhhh!!!! Bisdy
Det kan godt lidt irritere mig, at du kalder "dem" altså håndværkere for "Brian-typer"... De hedder langt fra alle sammen Brian....!?!
Jeg vil sige, ja, man ser en del håndværkere sidde i deres biler og spise osv... Men de har heller ikke en kantine eller en lækker kontorstol og et skrivebord at sidde ved, vel!?
Nu kender jeg et par håndværkere og nogle af dem skal faktisk først møde kl 7.15 eller 7.30 og spiser morgenmad sammen i bilen inden de skal igang... og det kan jeg da godt forstå når de skal igang med noget hårdt fysisk arbejde! (og desuden være udendørs i al slags vejr). Det er jo også meget rart at tale med sine kollegaer!? Det er jo ikke alle der kan sidde på et kontor og hyggesnakke over kaffen en times tid eller mere efter de er mødt...
Jeg syntes ellers, at du har et ret fleksibelt arbejde hvis du kan sidde og holde øje med nogle håndværkere fra kl 7.05 til kl 15.55!!?

Tør man spørge???? Brian...
Hvad er det lige du har gang i her mester? Tør man spørge hvad du laver???

Hva fan' Frantz Jaeger
Det er sgu' da Brian.

Har du internet i varebilen ? Hvordan kan du undgå at aske og spilde kaffe og krummer i tastaturet ?

Skyd da bare budbringeren! CarlosSantana
Kan man ikke lide beskeden - kan man jo skyde budbringeren i stedet! ;o)

Imponerende så mange af Jer - der i mangel af argumenter blot giver sig til at skyde på min PERSON i magtesløshed!

Hvor er det sølle, kan I virkelig kun sidde på gul stue - og skrige på en ny ble?

Spørg du bare... CarlosSantana
...når du lige har begrundet, hvilken relevans det har til mine observationer - og den debat, jeg har rejst omkring disse.

Nå da Chaufføren
Så har du slet ikke lagt mærke til de lastvognschauffører som ligger og fiser den af på rastepladserne både 9 og 11 timer De må da være fuldstændig uhørt i din terminologi . Det jeg vil sige er man har da for fanden lov til at holde pause hvil eller hvad det nu hedder . Lastbilchaufføren år en over næsen på et sted mellem 3000.00kr og 65000.00 kr for ikke at hvile som de skal så hvorfor skal alle andre så ikke holde pause uden at du dit nærige ? får ondt i en vis ting

Hvor holder den? Flyttemanden
Jeg køre Rigtig mange km hver dag - og jeg har ikke bidt mærke i at der holder ret mange "Kaffe stuer" Rundt omkring

Desværre møder jeg tit kumunens biler når di køre
- Og det er mindst ligeså ireterende

Kør ind til siden og drik kaffe så vi anstændige bilister kan komme til

hehe

Men har folk da ikke andet at gå op i end hvem der holder hvor og hvornår?

til 14.25 i timen gad jeg sq heller ikke løbe ret hurtigt

hvis din mor andecreme*
er stolt, så burde vi måske opdrage på din bedste mor i stedet, for et eller andet sted er det da gået galt.

misundelse multispray
misundelse er en grim ting

Utrolig latterligt indslag Junge
Har du ikke glemt af tage din nervemedicin.