Drømme

Drømme annefk
Hej, jeg og min kæreste har vært sammen i snart 3 år, vi bor sammen ovs. og jeg er lykkelige. men vi har hver sine drømme - jeg vil gerne ud at rejse. Men jeg er også nået der til i mit liv, hvor jeg gerne vil have en familie. Han Tager til afghanigstan her den 4 feb, og skal være væk de næste 6 måneder. Jeg er virkelig i tvivl om vores forhold kan holde til det om vi er for forskellige til at skulle være sammen. eller måske er 2 helt forskellige steder i vores liv.

Håber du har et svar som måske kan give klarhed?

kram. Annefk

Kæreste Annefk hellenemborg
.....Når du skriver til mig og udtrykker din tvivl på den måde du gør, viser det mig, at du har gjort dig nogle dybe og seriøse overvejelser omkring Jeres forhold.
Jeg ved, at dit hjerte har talt til dig og viser dig vejen - nogle gange, skal der lidt tid til før det modnes til handling..... Mærk tvivlen, vær i den og lad tiden arbejde for dig. Inden det halve år er omme har du en øsning et svar og en afklaring der vil føre dig mod nye og dejlige oplevelser

Du har en og kun en opgave, og det er at være tro mod det du fornemmer, dine drømme og dine længsler. Kan han opfylde dem? Er du klar til at vente? Er det et mønster du kender fra tidligere det med at stille dig selv i bagerste række og vente?

Mine kærligste tanker til dig
Helle Nemborg