Drømmefyren

Drømmefyren -Drømmeren-
Enhver kvinde har et billede af den mand de gerne vil leve deres liv med, et billede af drømmen som de ønsker virkeligheden skal være.
Drømmefyren skal helts indeholde det hele og gerne lidt mere.
Det ville absolut ikke skade hvis han ser en smule godt ud, og har bil, hus, måske børn, uanset så skal han være glad for børn, og gerne være den der også leger med dem, og kan se når kvinden trænger til en pause og tage over, ganske af sig selv.

Han skal kunne lide at nusse og kæle, længe og intimt. Han skal elske sex, og måske endda være så heldig at have et job der tillader ham fri i middagspauserne, kun for at komme hjem til kvinden der elsker en omgang hed sex, blot for at tage af sted igen.

Han skal være god i haven, en rigtig handyman. Han skal have ideerne i orden, og kunne gøre det altså haven til et sandt paradis for kvinde men også for et paradis for børnene at lege i.
Men samtidig skal han også være en alvidende angående computere. Han skal være den der kan hjælpe vennerne, når deres computer går den. Han skal være den der er til at stole på, og gerne være en der holder spilleweekender for vennerne bare en gang i mellem, men samtidig kan finde ud af og tage hånd om kvinden.

Der er meget en drømmefyr skal kunne. Han skal kunne tørre sige fra over for sin egen familie, men også over kvindens. Og også over for vennerne. Han skal være kærlig og omsorgsfuld. Sende kvinde små beskeder, om sit savn til hende, om hvor dejlig hun er. Hvor meget hun betyder for ham. Han skal invitere hende ud fra tid til anden blot for at vise verden omkring at hun er den han elsker.

Han skal kunne lide at ligge i sengen en hel søndag, kun for at tilfredsstille hende, give hende massage, og være romantisk.

Ja i bund og grund skal en drømme mand indeholde meget, og sjældent finder man en der lever op til det man ønsker. Men det kunne da være dejligt om man kunne finde den der bare havde det hele.

Læg mærke til, jeg ikke skriver noget om hvad en drømmekvinde skal indeholde. Og siger ikke det kun er mandens job at gøre alt det overstående alene.

Men hvor er du kære drømmefyr??

Pyhha ! LeonM
Det var da godt nok meget vi skal kunne, du manglede vist kun lige den med at han osse skal kunne ride på en hvid hest !
Handyman, computerexpert, superelsker nussesexhygger, glad for børn (hvem er ikke det så den er nem), have fri i middagspauserne (hvem har ikke det), lave haven til et sandt paredis og oven i købet have overskud til at hjælpe vennerne.

Jeg taber lige pusten og min selvtillid !

:) Leon

Nej nej -Drømmeren-
du må ikke tabe selvtilliden, men gerne pusten. ;P
Det er jo blot en drøm, et billed af hvad der ville være rart at have. Hvis du tænkte dig om, så dit drømmebilled for dig, ville ingen kvinde nok kunne leve op til det alligevel.

Er jo bare spøj. ;)

Til -Drømmeren- Måske DrømmeFyren.. (39)
...kigger stadig med lup på din roman! OG funderer: ER du DrømmeTøz'en der matcher DrømmeFyren (altså sådan omskrevet i feminin form)??? *SS*

Hvis han findes??? lealovring
... så vil jeg ha' ham.
Her gik jeg og troede, jeg var lykkeligt gift, men jeg skifter gerne min nuværende mand ud med mr. Perfect. Jeg kan pludselig se fejl og mangler ved min mand, der ikke generede mig for 10 min siden: Han sover meget længere end mig i weekenderne, han gider ikke spille back gammon lige så længe, som jeg og vi har ikke altid samme filmsmag.
Istedet har jeg en kærlig, omsorgsfuld og tålmodig handymand, der laver mad, gør rent og nyder at gøre ting i fællesskab. - Og jeg som troede, jeg havde det hele...

Jeg forstod LeonM
godt at det var en spøg !

Ha en hyggedag og drøm videre...

Mvh.

Leon

Landsforeningen for ensomme mennesker.
Formand Leon
Næstformand Leon
Sekretær Leon
Bestyrelses medlemmer Leon, Leon og Leon

Jah -Drømmeren-
det vil jeg da selv mene at jeg er. At forkæle en mand er noget af det jeg er bedst til. Vise ham hvor meget han betyder, være der for ham altid, også selvom jeg måske er optaget af veninderne, kalder han og der er behov for mig er jeg der.
Og har gerne sex med ham der hvor han måtte ønske det, for dette er jo ikke kun noget der er forebeholdt dobbeltsengen.
Laver gerne middage til ham han sent vil glemme, og ordne haven i fællesskab er lige sagen.
Jeg kunne blive ved, men jov mener selv jeg er en drømmepige for en mand, spørgsmålet er bare hvem der drømmer om lige den jeg er.
Drømmefyren for mig, behøver jo nødvendigvis ikke være drømmefyren for min veninde eller nabo osv.

... ...
Ja, han er hos mig!!!

Din drømmefyr Bimmer
Jeg kan godt leve op til dine ønsker, men har hverken hus, bil eller børn.

Men det er ikke jo utænkeligt i fremtiden. ;-)

en hest.. Anonym
Hmm.. nej at han kan ridde på en hvid hest ville da heller ikke være af vejen..
Det ville da være skønt af ride med drømmefyren gennem skoven og ende et hyggeligt sted med en lille picnic.. ;)

Han suser rundt.... ullala1
...På landevejene, på sin Harley, klædt i læder fra top til tå - Rå, barsk, og fræk som en slagterhund!

Og så er han fuldstændig, og komplet dybt forelsket i mig...

Han ved det bare ikke endnu...

;o)

(Drømme er dejlige at have, og uundværlige, men lever som regel ikke op til virkeligheden...)

??? En mand!
Det var dog overdrevet mange ting jeres drømmefyr skal kunne være i stand til. Jeg er som godt tilfreds hvis min pige bare er køn, sød, kærlig og vild med sex!

Er det ikke nok hvis fyren bare ser godt ud, er veltrænet, mørkt hår+grønne øjne, til at stole på, er kærlig, sød og vild med sex!:p Har et godt vellønnet job, kan lide at tage ud og rejse, kan lide at forkæle dig??? Er dog ikke handymand...hvorfor dog være det, når man kan få andre til at reparere huset:D

Du mangler.. miav78
humoristisk og en pæn del intelligens ;o)

Til -Drømmeren- Måske DrømmeFyren.. (39)
..hvis du stadig er her ! *G*
Kan du også selv modtage det som du gerne vil give? Og rumme dybde, fortrolighed, ærlighed, maskulinitet, direktehed - over hele linien?
KH.

Op med den igen Mae Westå
..selvtilliden. Se dig omkring - så ser du hvad kvinder alligevel lader sig nøje med. Der er vist håb for alle........