Drømmefyrene...

Drømmefyrene... Mikkeline82
Kære Helle. Mit kærlighedsliv er noget rod. Jeg har været singel i snart 1 år. Pludselig møder jeg to rigtig søde fyre (det er faktisk ikke så pludseligt, har kendt dem begge i mange år, men nu er de bare blevet lidt sødere) og nu ved jeg ikke hvem der er bedst for mig. De har begge givet udtryk for, at bare gerne vil være venner og det er også helt fint for mig, men jeg fornemmer bare, at der er noget mere imellem linjerne. Den ene har dog kæreste på, men er MEGET venlig overfor mig når vi går i byen. Den anden er singel og lidt mere reseveret. Man kan vel godt sige, at begge er mine drømmefyre, så hvad gør jeg???...Kan du derfor se, hvem jeg evt. passer sammen med? [l]

Du mangler oplysninger Tokan
For at man henvender sig på et okkult forum skal du helst have oplysninger parat som f.eks.

-fødselstidspunt på minuttet
-fødeby
-navn
-køn
-samme info for bejlerne.

IMHO vil jeg nu synes, at det er et let valg: Tag den ledige, den optagede bliver der for meget bøvl med.

Kære Mikkeline hellenemborg
Kære Mikkeline

I min verden er det sådan, at når noget skaber tvivl, så lad det ligge. Det er ligesom et æble, der er grønt og umodent. Tiden vil modne din beslutning som den modner æblet og lader du det ligge, kommer løsningen faktisk helt af sig selv (som æblet falder af stammen af sig selv, hvis vi ikke plukker det:-))
En gammel viis kvinde der desværre er i den anden verden nu, sagde til mig engang jeg var i samme situation: "Helle, er du i tvivl, lad være at vælge nogen. Skal det være, vil de vælge dig."
Jeg håber du kan bruge det lille råd til noget og ønske dig afklaring og ro.
i Kærlighed Helle Nemborg
www.nemborg.dk