Drømmetydning

Drømmetydning Charlie1982
Den seneste tid har jeg haft en svær periode med depression, udelukket og mistet stort set alle mine venner omkring/nær mig. Mange af dem pga misforståelser, rygter og uvidenhed om hvad jeg gennemgår med mig selv.
Slås med enigheden med min ældste søns far.
½ år siden blevet skilt med min yngste søns far, men er ved at finde sammen igen..
Lidt for sent startet, men dog igang med psykiatrisk undersøgelse, i håb om at finde tilbage på rette spor.
--
men nu drømmer jeg i min nattesøvn, om en af mine gamle venner, som faktisk hader mig. Når vi mødes i drømmen så mundhugges vi, snerrer og ender med at kysse hinanden.I drømmen ryger han og det gør han ikke i virkeligheden, og han er meget mere flot i drømmen.
Inde i drømmen hader jeg ham som pesten, lige indtil at vi snerrer, så vendes følelsen til en varm forelskelse, men jeg er ikke forelsket i ham i virkeligheden eller hvad? Jeg er familie menneske med varm omsorgs behov, mens han er et legebarn og "job fokuseret".

Samt at jeg har drømt om en genforening med min gamle bedste veninde, selvom vi aldrig vil kunne finde sammen igen som veninder, da det sidste skænderi var såååå voldsomt..

----
Jeg har tidligere i mit liv haft mange deja vu´er, hvor jeg i min barndom har drømt noget, som så virkelig er sket i min ungdom.. Kan disse 2 være ligedan, eller er det bare min underbevidsthed der savner dem?

---
Angående dit healing,er der så noget jeg kan gøre ved mine kraftige ryg, skulder og lænd smerter. Jeg er stor, men har haft problemer før jeg blev stor, og smerterne er forstærket af mine 2 fødsler, og jeg ønsker et mere barn, men ved ikke om min krop kan klare det.

håber at du kan hjælpe mig med at afklare nogle af mine spekulationer.

Kæreste Charlie hellenemborg
Kæreste Charlie

Tak for dit indlæg.
Jeg ser de som om du er i en fin og god udviklingsproces og en smerte, de ubalancer du oplever lige nu er en overgangsfase, indtil dine mere åndelige dele (Højere selv) har stabiliseret sig i din personlighed, kan der være ubalancer som bla. dem du her beskriver.
Der er et arbejde, at gøre for dig og det er det drømmene viser dig. Som udgangspunkt er alle personer i en drøm aspekter i os selv. Når du drømmer om en fyr som du først har afstand til og dernæst er tæt med, så ser jeg det som din underbevidstes måde at fortælle dig, at her er noget du er ved at integrer i dig selv, eller noget (nogle delpersonlighder/egenskaber) du trænger til at udvikle.

Det handler altså ikke om de personer du kender i den ydre verden men ine projektioner, som du skal have trukket hjem.
Der er en fin lille bog af Birgit Boysen, der hedder "Drømme, bevidsthed og selvudvikling" den er super god og der er mange fine øvelser d kan bruge til at blive lidt klogere på dig selv.

Deja vu er en anden ting der er knyttet til dine spirituelle evner. Du er en pige, der har en stor følsomhed og en stor visdom med dig -det er din opgave, at udrulle disse fin potentialer - og det kommer.

HEaling vil kunne hjælpe dig helt sikkert ja.
MIne kærligste tanker
Helle Nemborg