Dr 1.idag, værtshuse og barer ryger videre.

Dr 1.idag, værtshuse og barer ryger videre. Gammel sund ryger
de blæser på loven, de betaler bøderne som de regner ind i priserne, og vi er to gange kommet på en reataurant i Kbhvn. hvor der også bliver røget efter maden bag en glasvæg med udsugning og åbent ud til de andre gæster der ikke kan lugte det, men kreativiteten
lever, det er jo fordi de vil ha`kunder ellers var det lettere at gøre det røgfrit.
Jeg er personlig ligeglad sad blandt ikke rygerne og gik en tur ud, men talte med den øverste i restauranten om det og han var meget utilfreds med loven som han sagde hvis han ville ha` helt røgfrit kunne han jo bare gøre det hans tjenere synes også at det var skørt.

Røg er sundt Havaje
Basta

Fra bagsmækken af samfundet hallodu
Der var vist også en gang masser af bygningsarbejdere der ikke gad gå med hjelm da det bleb påbudt. Rigtige mænd bruger heller ikke selen eller hvem er bange for asbest? Det er da utroligt at høre de samme argumenter, eller nærmere bøvs fra dem der ikke fatter hvad det handler om. Når rygeloven skal til revison må bør man fjerne de sidste huller og så tage det bøvl der kommer fra de fanatiske rygere der ikke kan løfte deres fede røv og gå udenfor når der skal tages et hiv. Det kan ellers de fleste andre rygere.

Hørt!!! Vil-Ej-Generes
Skærpede regler tak!