DR og integration

DR og integration M.H.
Forvrænger DR integrationsbilledet?

http://www.berlingske.dk/kronikker:aid=473048/

Og er der en smamenhæng til den her nyhed?

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis%2FTAvVis.php&pTAvVis=207895

Ja, de står på Holger
samme side.

Goddag, du. Omg.
"Dette forskernes relativt klare og under alle omstændigheder let tilgængelige integrationsbillede befinder sig, viser det sig nu, på ganske stor afstand af det integrationsbillede, som »Orientering« og »Markedspladsen« tegner i de pågældende 51 udsendelser i 2001. For det første omtales problemerne med de allerede ankomne indvandreres integration som sådan overhovedet ikke, hverken af journalisterne eller af folk, der interviewes, i 35 af de 51 udsendelser - interessen er i stedet samlet om, hvor besværlig eller hvor let flygtninges adgang til landet er, jf. nedenfor."

- Hahahahaha... Skulle problemerne ved indvandring og integration være omdrejningspunkt i 100% af DR's programmer? Det er da for tåbeligt. 35 ud af 51 er små 70% - og i mine øjne en overeksponering, der er ude af kontrol. Skulle jeg, med udgangspunkt i citerede artikel, drage nogen konklusion af Danmarks Radios dækning af div. problemstillinger i forhold til integrationen, så ville det da kun være, at der var for meget af den.

De røde lejesvende kaiogkaren
I husker sikkert vendingen. Danskernes blod er heldigvis rødt, men beklageligvis med blåt islæt. Medierne er manipulerende, og styres af folketinget, chefredaktører og bladejere. For at få ansættelse visse steder, skal man have den rigtige partifarve. I øvrigt respekterer jeg journalisters samarbejde der styrer befolkningens mening uden befolkningens viden. Det er i den sidste ende håndværk.