DR2-debatten - uden DF.

DR2-debatten - uden DF. Dansk Folkeparti
Sæsonen er godt igang, og Danmarx Radio føler sig tilsyneladende stærkere end nogensinde. Foghs ensrettende socialdemokratisering af Danmark skrider planmæssigt fremad: På det vistnok engang borgerlige Berlingske Tidende har den nuværende chef, den troende socialdemokrat Lisbeth Knudsen, fyret Groft Sagts groveste og sjoveste, Lars Hedegaard. På BT har de erstattet giganten Erik Meier Carlsen med sladderkællingen Helle Ib. Og selvom Katrine Winkel Holm og Ole Hyltoft sidder i DdRs bestyrelse, sker der ingenting. Licensen bliver snart til en skat, så intet myndigt menneske på Danmarks 43.000 kvadratkilometer kan slippe for at støtte hjernevasken.

Et godt indicium på DRs styrkeposition er måske det høje fravær fra Dansk Folkeparti i ugens vigtigste debatprogram Debatten. Jeg har tidligere gennemgået den grundigt (på kimporator-bloggen og 37 grader), men vil her blot nævne følgende:

Sidste uge handlede det om EU- og udlændinge-forliget mellem regeringen og DF. Repræsenteret var Socialdemokratiet, De radikale, Konservative og Venstre. Altså en EU- og udlændinge-debat med 4 partier uden DF, for hvem netop de 2 emner er hjerteblod. Temmelig imponerende.

Denne gang er De radikale så udskiftet med SF og Enhedslisten. Det handler om finanskrisen. Man skulle ellers tro at Kristian Thulesen Dahl var selvskrevet til at deltage. Han har trods alt stået for finanslovforlig i ganske mange år.

Sidste uge var den potentielle undskyldning, at det er de 4 “gamle” partier, som “står for” EU-politikken i Danmark. Gad vide, hvilken syg undskyldning de har denne gang?

Personer:

sidste uge:
Inger Støiberg (V), Henriette Kjær (L), Morten Østergaard (R), Henrik Sass Larsen (S)

denne uge:
Økonomiminister Lene Espersen (K), finansminister Lars Løkke Rasmussen (V), formand Villy Søvndal (SF), formand Helle Thorning-Schmidt (S) og finansordfører Frank Aaen (EL).

Vi får en ministerpost Dansk Folkeparti
bare vent

Df debaterer ikke... gubbi_the_great
Hvis DF er med til debatter kommer det altid til at handle om noget helt andet. Det bliver altid til en "hvordan kan vi nu sparke til en mørk mand der ligger ned" debat.
Hvis man rent faktisk vil debatere rent faktisk politiske løsninger på højere plan må man have de andre partier på banen. Det er i øvrigt ikke kun DF der ikke er i stand til at føre seriøs politik. Enhedslisten lider efter min mening af samme problem.
Nogle partier er bare bedst til at stå ude på sidelinien og råbe og skrige. (det er iøvrigt det eneste de to førnævnte partier skaffer stemmer på)

Hvem siger det? general-napoleon
DF plejer da altid at sige, de ikke er interesseret i en ministerpost. Der måske noget om, at det man ikke kan få, det vil man da heller ikke have, det er jo også så pinligt at indrømme, at man er vild efter sådan en post, og så bare blive gjort til grin.
Men jeg synes også de vælgere der stemmer på DF bliver gjort til grin af DF. DFèrne buldrer løs som det værste tordenvejr, "nu skal de indvandrere jages hjem, ---- det er også for groft som de svageste bliver behandlet", fortsæt selv listen, den er lang. Men når alt kommer til alt, så siger Anders Fjog eller en af de andre, et eller andet som gør ondt i DF`ører, så tordenen lægger sig hurtigere end den kom. Hvorfor? Den der med at I ikke vil risikere at vælte regeringen, eller hvad det nu er for noget sludder I har på udsalg i denne uge, holder ikke i denne måned. Mand jer op og hold noget af det I har lovet, i modsat fald er jeg sikker på det får følger på folks tro på DF, som parti.
Hvad de de svage angår, er der nogle af disse der har behov for pleje, og netop dette må " FRU KJÆSGAARD" da kende en del til, så hvor længe hun end har været i folketinget, vil hun sikkert også vide hvor slemt det står til.
Der er nok at tage fat på, så dæmp tordenen lidt, og brug energien på at opnå resultater, og ikke kun almisser. HUSK "Det stille vand har ofte den dybe grund"

Hvad så? rodvad
DF propaganda apparat får altid sit budskap ud, uden at de skal være med i alle debatter bestående af 2 til 4 personer.

"Foghs ensrettende socialdemokratisering af Danmark skrider planmæssigt fremad", fortæller mere om din holdning, end hvad virkeligheden er. Fogh arbejder mod sit liberale mål, som er minimastat.

Og at kalde Lisbeth Knudsen for "troende socialdemokrat", er også langt udenfor virkelighedens verden. Hun har trådt sin læretid på Berlingske, og altid været konservativ, men loyal overfor sin arbejdsgiver. Derfor kunne klare de få måneder på Ny Aktuel.

DF holdning til EU, er også uden interesse, de vil ligevel tilbage til 30 ernes Tyskland. De kan ikke skaffe en Fredy Blak eller Jens Bonde, der hver på sin måde kunne holde det kritiske øje med korruptionen Forskellen var at Bode (også DF) tror at uden medlemskab af EU, slipper vi for at være med til at betale for korruptionen. Man kan lettere åbenbare den indefra, end udefra.

DF kan ikke andet Parlarmentariker
i debatter end opføre sig uopdragent. Alle debatter afspores når DF er med og DF kavler bare løs som høns, uden at tage ansvar.

Pia Kjærsgaard står åbenlyst og griner og håner sine modstandere.

Men at du mener at Anders Fogh er ved, at socialdemokratisere Danmark viser, at DF ikke aner, hvad der sker i Danmark, hvor Anders Fogh vil privatisere hele den offentlige sektor og dermed liberalisere Danmark.

Mange får kvalme af, at se og høre på medlemmer fra DF.

Endelig debatter igen i DR2 kommuneløj
Når DF er med minder det mere om krig.

DF tager ansvar Anonym
Dansk folkeparti har taget masser af ansvar. f eks. har de taget et kæmpe ansvar for at vi har deltaget i Irak krigen.
De har taget ansvar for for nedskæringer i ulandsbistand, nedskæringer på dagpenge og forringelser og stramninger på dagpenge perioden, nedskæringer på skoler, hospitaler, ja selv folkepensionen har ikke fulgt med de stigende priser.
Nu vil vi godt se dem tage ansvar for den økonomiske krise, som de selv har været med til at frembringe.
Bare der var flere folk i kongeriget danmark der ville få øjene op for at DF ikke står vagt om vores velfærds stat eller rettere sagt, det der er tilbage af den.

Det har de ikke hjerne til kommuneløj
De har kun hjerne til, at lave ballade og spilde vore allesammens tid og penge.

De har såmænd nok selv sagt, at de ikke vil deltage.