Drikker alle over 50 år ?

Drikker alle over 50 år ? ABCD
Nej, selvfølgelig gør de ikke det. Men jeg synes ofte at yngre mennekser bliver beskyldt for at drikke for meget og at der skal gøres noget ved det.
Men hvad men dem over 50 år, jeg synes de drikker uhæmmet meget. De kan jo ikke mødes uden at sidde og drikke 1-2 flasker rødvin, og hvad de slæber hjem af øl fra det lokale indkøbscenter er altså heller ikke småting.
Når nu det er så stort et problem for det danske samfund at så mange unge drikker og alle mener der skal gøres noget ved det, hvorfor er der så ikke nogen som gør noget ved det efter min mening endnu større problem, nemlig at mange flere ældre drikker endnu mere.
Har du forældre om mellem 45-70.......har jeg så ikke ret i at de har svært ved at mødes med nogen uden at skulle hælde rødvin eller øl i hovedet. ? Hvor mange af jeres forældre sidder og deler en flaske vin om aftenen. ? ( ikke kun i weekenden )
Over-dramatiser jeg de ældres drikkeri eller hvad synes I. ?

Sludder 50+
Hvad er nu det for en gang vrøvl??? Lad være med at påstå noget, du ikke ved en skid om!
hilsen 50+

næ ikke alle anonym 50+
Hos os som begge er over de 50 drikkes der aldrig til dagligt, vi har ikke engang øl i huset til gæster som pludselig skulle dukke op, da får de da kaffe/te

Ved højtider som Jul m.m. og runde fødselsdage kan der godt severes en flaske vin til maden, men "drikkeriet" stopper der, dvs. ingen sjusser eller lign. senere.

Hvad andre gør skal vi ikke blande os i, dog har vi vores mening og den er at mange drikke for meget - uanset alder.

Ja, det...... Super sexy.....
gør du!!! Havde du overvejet at når man snakker om unge der drikker, så er det måske o´s et sundheds-spørgsmål?!?
Og det faktum at de unge gør det pga. gruppepres, og mange gange ikke selv kan styre det!?!?!?!?!?
Voksne ved godt hvad de gør, og kan (som regelt!!) styre det! De bestemmer ihvert fald selv! Og jeg mener at det er langt fra alle, eller de fleste mellem 45-70 der drikker meget! Det er noget fis! Ja, mine forældre kan da sagtens drikke når de er til noget en gang imellem, men unge gør det jo tit hver weekend. Kan du se forskellen?!?
Men det er da pisse hygligt at dele en flaske vin eller to når man ses! Så lad dog de voksne.....

Noget om snakken Lou
Der er noget om snakken. Jeg har selv forældre som er midt i 50'erne. Næsten altid når der kommer gæster - hvad enten det er inviterede eller uventede - så ryger der en flaske vin eller en øl på bordet.

Også når jeg er på besøg hos mine svigerforældre (også midt i 50'erne). Så bliver der også straks åbnet en flaske vin - for det er jo "så hyggeligt". Også selvom min kæreste og jeg ikke drikker vin til dagligt - og sjældent i weekenden - og jeg ofte siger "nej tak", når vi er på besøg hos svigerforældrene.

Men selvfølgelig kan man ikke generalisere og dømme alle 50+ ud fra eet synspunkt. Men det er altså ikke kun de unge, der drikker.

Ligeledes 50 + Piat
Og jeg drikker meget, men der står Aquador på flaskerne.

Jeg driker hun til mad, og kun hvis jeg har gæster eller er i byen og spise..og der er uger imellem jeg får noget der indeholder alkohol.

Men jo..mange drikker FOR meget, og det er ligeligt fordelt på begge køn har jeg erfaret....

Ps. Når det er varmt som nu, er jeg totalt afholdsmand / kvinde, jeg kan slet ikke noget kraftigere end vand og kaffe *S*
Vh..Piat

at føle sig truffet male
Danskere drikker adhelved til,alle aldersgrupper.Prøv at bo udenlands et stykke tid,så finder man ud af hvad danskeres foretrukne hobby er.Vi har vel aldrig haft det bedre økonomisk og materielt end nu,samtidig kan man jo se at mange mennesker går og har det adhelved til,børn som ældre..egoisme,intolerence,agressivitet,stress,overfladiskhed,misbrug,ord man konstant støder på i dag.68erne er som jeg ser det kimen til meget af vores samfund idag,total slatne årgange der havde det meste i munden.

Nej...mine gamle gør ikke Fyr28
Min far har i mange år været meget afholden og drak SLET ikke alkohol indtil han for ca 15 år siden begyndte at interesserer sig for rødvin - nu er han et rent orakel i franske rødvine og jeg nyder da også gerne en god flaske med ham, når jeg er hjemme omkring "de gamle" de 3-4 gange om året. Men så er vi også 3-4 om at dele en god flaske, som vi ikke "tyller" i os...min mor har altid bare skullet have ½ glas før man kan mærke at hun er godt oppe at køre (men hun er nu også så lille og væver, så der skal ikke meget til :o)

Præcis det der med at "tylle" alkohol i sig, som bare "ska' neee'", det ER altså en tendens der bliver mere og mere udbredt blandt purunge - OG de bliver yngre og yngre! Da jeg var 14, var jeg en første i min klasse, der begyndte at drikke og vi var kun 3-4, der gjorde det - nu kan jeg se på mine noget yngre kusiner, at det nærmere er NORMEN at man drikker - og helst TYLLER - når man er i den alder....

jo, generelt antabus
drikker folk som svin.
De ødelægger deres hjerne og lever og belemrer verden med at de ikke kan forstå deres helbred er dårligt.

De ødelægger famlie og har ingen rigtige venner da deres omgangskreds er ligeså belemret med alt det druk.
De snøvler og har "rids i pladen" og er ulidelige at høre på.

fy for satan. sådan en flok drankere.

1-2 flasker om dagen Helene P
Jeg ved ikke, om man skal prioritere de ældres drikkevaner frem for de unges. Det er to separate problemer, og egentlig handler det i brund og grund om, at nogen mennesker drikker "for meget".

Min far og hans kone drikker 1-2 flasker rødvin OM DAGEN!!!! Det er da aaalt for meget, synes jeg.. Hvad mener I?

Ja det er for meget krydsfiner
Selv synes jeg, at en flaske delt mellem 3, er et passende kvantum.

Mine forældre.. signesmail
Ligeledes 50+ drikker rødvin hver dag. Eller rettere, de nyder et glas god rødvin til maden hver dag. Når der kommer gæster ryger der gerne en hel del mere, men jeg ser en klar forskel på om man drikker for at drikke, eller fordi man nyder en god vin i godt selvskab...

Et glas vin om dagen er i øvrigt anbefalet af sunhedsmæssige årsager, når man når op i den alder.

Ser intet galt i det, så længe man har et forbrug og ikke et misbrug... Men der er forskel på at nyde lidt alkohol og drikke for meget. Det sidste kender jeg kun forholdsvis få der gør, mens næsten alle jeg kender der er 40+ gerne nyder et enkelt glas vin til maden...

Alt med måde...

SweetDreams

jeg gir dig ret Piat
I det hele taget syntes jeg det er FOR MEGET at drikke hver dag..to flasker, er jo 1 fl. pr. mand, jo det er voldsomt.

Jeg tror mange tager eet glas til deres aftensmad..men da ikke en hel flaske.
Det er meget også set med mine øjne.

Vh.Piat

Fru Hyttemeier :-))) Piat
Da jeg læste dit indlæg , kom jeg til at tænke på den goé gamle Fru Hyttemeier (som vistnok er død nu)hun fortalte at grunden til, at hun kunne holde sig aktiv langt op i årene var, at hun drak et glas rødvin hver dag til sin mad..og ja det er vist sundt nok..Hyttemeier blev ca. 90 år, og arbejde i TV køkkenet til det sidste.

Dine forældre gør vist ikke noget galt i den henseende.
Vh. Piat

Og jeg har en familie-medlem som blev 98 år...... ABCD
.....hvoraf hun røg cigar i de sidste 65 år. Underligt at lægerne ikke anbefaler at alle skal ryge.
Glem det, alkohol forlænger ikke dit liv, det er bare en eller anden alkoholiseret læge som i tidernes morgen er kommet med den påstand.
Nogle nyder et glas vin eller to om dagen til maden....hmmm, hvorfor ikke nyde et glas vand eller to til maden. ? Jeg undrer mig over at der skal være alkohol i drikken for at det kan nydes.

Er du ramt. ? ABCD
Du skriver "Lad være med at påstå noget, du ikke ved en skid om".
Hvad er det helt præcist som gør at du ikke mener at jeg ved en skid om det. ? Jeg mener faktisk at have en meget stor indsigt i drikkeriet hos de årgange jeg "skyder" på.
Du sidder måske og bilder dig selv ind at jeg bare er en ung fyr på 15 som føler hele verden er imod mig, men jeg er tættere på 40 år end på 30 år og prøver derfor ikke bare at fjerne fokus fra de unge og over på de lidt ældre, men som tidligere nævnt undre jeg mig over at der ikke bør gøres noget ved de "ældres" drikkeri.
Du behøver ikke kommentere dette indlæg hvis ikke du har noget mere konstruktivt at sige end bare fortælle mig at jeg ikke ved en skid om hvad jeg snakker om.

Vand eller vin? signesmail
Nu har vand jo ikke den samme gavnlige effekt på nedsættelse af kolesteroltal og mindre risiko for hjerte-kar sygdomme og blodpropper, vel?

Der SKAL ikke være alkohol i noget før det kan nydes, men vand og vin smager nu engang forskelligt, synes du ikke? Kan ikke se hvorfor man ikke skal nyde en god flaske vin, og vin smager superp til mad :o)

Og nej, det er ikke en alkoholiseret læge der har fundet på det med at ét glas vin om dagen er sundt, det er noget der er forsket grundigt i, og med et entydigt resultat...

>>Alt med måde...<<

SweetDreams

Er du sød lige at....... ABCD
henvise mig til de læger / forskere som du påstår har forsket meget i dette og endda har fået et entydigt resultat ud af det. ?
Du har åbenbart hørt om resultatet. ? Hvem der de mennesker som har forsket i det. ? Hvor har du hørt om det. ? Hvor skal jeg slå det efter for at blive overbevidst. ?
Indtil du fortæller mig præcist hvor jeg kan finde dette entydige resultat, så tror jeg ikke overhovedet på det når du siger " der er forsket grundigt og med et entydigt resultat ".
OVERBEVIS MIG.

Det vil jeg da o´s...... MJ23
Gerne lige blande mig i! For det har jeg altså o´s hørt massere gange! Jeg kan desværre ikke fortælle dig hvor jeg har hørt det, ej helle henvise dig til noget! Men prøv dog at søge på nettet! Netdoktoren, eller ham fra Lægens Bord! Det skal nok kunne findes! Forhåbentlig bliver du overbevist på et tidspunkt! For jeg VED at jeg har hørt det!

Ja da! signesmail
http://www.madogsundhed.dk/15_artikler/a0000032.htm

Der står noget om det, incl. kildehenvisninger til de forskningsresultater der er brugt. Du finder masser af sider om det på nettet hvis du søger efter det...

Det må man da håbe ! MimboMambo
Hvis vi ikke drikker et par liter om dagen, så bliver vi svimle og får synsforstyrrelser..på lige fod med dem som drikker alkoholiserede drikke...vi skrumper ind til en udpint badesvamp...

Vi består af 70 % vand, så noget skal der indenbords for at holde skuden ovenvande *G*