DSB er en farce!

DSB er en farce! joel
Jeg er godt og grundig træt er, at DSB gang på gang pisser på deres kunder i sådan en grad, at man føler sig fuldstændig tilsidesat.

De undskylder og undskylder, men det falder bare til jorden, fordi de ikke formår at rette op på problemerne. DSB har så travlt med at sige at det er pga. Banedanmark, vejret, manglende personale osv. Men det hjælper bare ikke på det faktum, at der efterlader kunderne med de største dele af problemerne.

Kan virkelig ikke forstå, hvorfor hele denne latterlige polemik ikke har fået større politiske konsekvenser??!!!

Det er jo fordi anonym
det er baneDanmark der har ansvaret for skinnerne pga. geniale politikers idioti.

Ledelsesteori Tigeren fra Odense
DSB og deres medsvorne kunne der skrives mange lærebøger om i god ledelse.

"deler man ansvaret, har ingen ansvaret!!". DSB står for driften, som er afhængig af skinner at køre på. Ansvaret herfor ligger hos Banedanmark som er afhængig af at opfylde lovgivningen (primær sikkerhed). Ansvaret for lovgivningen ligger i første instans hos Trafikstyrelsen.

Alt i alt ingen har det fulde ansvar.

En mestafore!

3 aber sidder på en pind. Den ene holder sig for øjnene, den anden holder sig for munden og sidste men ikke mindst holder den sidste sig for ørerne....

Løsningen må være at samle alt under en hat!!!

rettelse Tigeren fra Odense
Metafor, naturligvis. sorry ;-)

Hvad sker der....... Uha
til vinter? det tør jeg slet ikke tænke på. De lukker måske det hele ned ligesom på bakken (vinterlukket). Det ville måske også være en mulighed for så ved man da at de slet ikke kører.

ja, det ville måske joel
være en hjælp for de rejsende.

Så ved man da på forhånd, hvad man har med at gøre.

ikke en skid leif derudaf
bortset fra at det alt for sent går op for ledelsen at det er vinter og der kan komme sne eller frost,det kommer jo som et chok for dem hver vinter, så nu er det altså både sommer og vinter der er problemer.
er der noget at sige til at flere og flere tager bilen?

HELDIGVIS ER DET... tuuret
billigt..

(-ironi-)