du ødelagde mig!

du ødelagde mig! miss
Jeg skulle aldrig nogensinde begynde på at se op til dig, ja blive forelsket i dig. Du udnyttede mig, da jeg fortalte dig at jeg var blivet forelsket i dag. Du sagde intet om at du havde kæreste på, først efter jeg sagde at jeg var gravid. Du ødelagde mig, ved at sige psyko.
Jeg ville dø, men kunne ik da jeg følte liv.

Nu vil jeg sige til dig, nej jeg overlevede og i dag har jeg er bedre liv uden dig

:'( Anonym
Sørgelig ting at høre og håber du kommer helskindet igennem alt sammen og får det rigtig godt med barnet!

Ønskes Alt Held & Lykke herfra!

Hej Miss ironbird472
Hej Miss!

Jeg kender godt til al den smerte du har været igennem.
Jeg oplevede til samme her for næsten 1/2 år.
Jeg forelskede mig i en mand og jeg elskede ham overalt på jorden, men han unyttede kun mine følelser. Jeg var hans legetøj. Efter 1 år opdagede jeg at han boede sammen med en kvinde som han har en datter med og som han ikke ville forlade, for datterens skyld, konen elskede han ikke mere.
Jeg fortalte konen om hans utroskab og hun valgte at forlade ham sammen med datteren.
Nu genere ham med telefonopkald og siger jeg har ødelagt hans familie og hans liv. Det var nu ham som valgte at være sin kone utro og leve et dobbeltliv.
Han tænker ikke på at han har såret både mig og konen.
Idag føler jeg mig såret og er vred over at han unyttede mine følelser.Jeg betyd intet for ham.
Jeg er ødelagt og ulykkelig og har svært ved at komme videre.

Det glæder mig at du er kommet videre og du ønskes alt mulig held og lykke fremover.
Tillykke med barnet.

Forstå dig... Anonym
Hej...
Sikke en suppedas,- og sikke nogle grimme svar du har fået, det forstå jeg slet ikke!!!!!!!!
Måske er det fra kvinder som ikke selv har prøvet at blive gravid og føle at det ikke er noget man bare kan skille sig af med.... ved det ik?
Jeg er selv alene med et lille barn og han er min engel og det var den bedste beslutning i mit liv at gennemføre graviditeten...
Lykke til
Knus

Selvfølglig kan man være uheldig claespedersen
Til Anonym`
Alle i dette land ved ,at hvis man ikke bruger beskyttelse, så kan man blive gravid.
Det er som personen der køre bil når han drukket, nej hvor er det synd for ham når han køre galt.

Her er man så to mennesker, der må påtage sig det ansvar at have fået et barn. Da man jo også må være sit ansvar bevidst som mand klart. Nej friheden består i at man sit eget ansvar bevidst som menneske, og de handlinger man fortager kan have en konsekvens.

Det andet er at fast holde mennesker i offerrolen. Et er hvor man reel er offer noget andet er gør sig til offer hvor selv har aktiv medspiller.
mvh.

typisk sorme
nå, det er overhovedet ikke en ny historie...ok, men betalte han dine regninger for det mindste?? når i var ude at spise, biografen?? eller hvad?

you go girl jskovg
godt klaret min tøs, bare hæng i. mænd kan være sådan nogle svin, og det allerværste er, at de ved det.

Mobydelige svar liwu
Jeg synes der er et par stykker, der svarer rigtig mobydeligt.

Den ene skriver, om at få et barn med en du dårligt kender.
Jeg ser da ikke noget om, at du har skrevet noget om, hvor længe i har kendt hinanden.
Og så er der ham Claes, som ikke er værd at kommentere.
For mig at se, en virkelig mandschauvinist.
De har sikkert deres på det tørre, men måske står de en dag med en utro m/k, og så vil de hyle.

Jeg håber du vil få et godt liv med dit barn, det er ingen katastrofe i dag at være enlig mor.
Hellere være enlig mor end dårlig gift.

Venlig hilsen
Liwu

ret hella
Hej Claes
Det er første gang jeg prøver dette.
Jeg giver dig ret mht hende der blev gravid.Man er vel et voksent menneske.Knus mig

Har ikke noget po det trorre, claespedersen
Til liwru,
Et er at vare offer, efter honden er det sodan i det danske samfund vi alle skal porobe os offer rollen. So de mennesker som reel er offer bliver ikke hort.

To mennesker der finder sammen gor det vel frivillig, so har man vel ogso et valg om man vil have et barn. Nor jeg moske skriver lidt hort hanger det sammen med jeg modt mennesker som har levet i offer rollen helde livet.
Aldrig skulle skulle se sit eget ansvar i livet, og de har det ikke haft eller har det godt med sig selv.

PT. lige nu er Prag med en ven, der har varet i et forhold med en kvinde, og han kan eller ikke set sit eget ansvar i det forhold han har varet i. Nej vi bliver forst fride som mennesker nor vi vedkender vores eget ansvar her i livet, for valg af de mennesker vi omgoes Ok og hvis du kalder det mandschauvinistisk so ok mig.

Men lar at se hvornor mennesker er offer og ikke er det.
MVH. Claes

gjorde du ikke det. claespedersen
Svar til agent 69,
Hvorfor fandt du dig i at vare hans legetoj, hvorfor sagde du ikke bare fra. Og hvordan kan du vare sammen med en mand igennem so lang tid, og han har samtidig har kone barn. Nej kvinder bliver aldrig fride det er kun en illusion for flere tallet af jer i vil vare offer.
MVH. Claes

svar til claes ironbird472
Jeg vidste ikke at jeg kun skulle være hans legetøj og jeg vidste ikke at han boede sammen med en fast partner, havde jeg vidst dette så ville jeg aldrig ha´ indledt et forhold til ham. Men han er en kæmpe stor skurspiller og løgner. Han fortalte mig at han lige var blevet forladt af sin partner, da vi begyndte at komme sammen.Jeg vidste godt at han havde en datter, det fortalte han da. Ja, jeg stolede på det manden sagde til mig, idet jeg stoler på mine medmennesker og ikke regner med at blive bedraget.
Jeg ønsker ikke at være offer, det har alt dette her sgu gjort for ondt til. Hvis du mener at jeg selv ønsker at være offer, så er det fordi du aldrig selv har prøvet at blive bedraget, for så ville du vide bedre.
Jeg var sammen med manden i så lang tid uden at ha´ en mistanke til ham. Vi var ikke særligt meget sammen på grund af at vi begge havde skifteholdsarbejde og sjældent havde fri på samme tid og han kørte tit i weekenderne. Men vi var sammen nå tiden tillod det og vi havde et godt forhold. Vi snakkede meget i telefon sammen og vi var både hos ham og mig.
Jeg fik et tip fra en af hans kollegaer om at han stadigvæk levede sammen med konen og at han aldrig ville forlade hende så længe datteren var lille. Da jeg fik dette tip stoppede jeg omgående forholdet da jeg ikke ønsker at blive misbrugt.
Idag har jeg svært ved at stole på folk og er dybt såret, men kæmper hårdt for at komme ovenpå igen.

Jeg beklader claespedersen
Til agent
Jeg beklader mit svar til dig, jeg kan selvfolglig godt forsto dig, nor det forholder sig po denne mode som du skriver.
PT. er jeg ikke i Danmark, derfor skrive fejlene.
mvh. Claes

Prøv i første omgang .... Anonym
.... at stave så man kan forstå hvad det egentlig er du prøver på at sige !

Noget andet er at du er totalt ufølsom og dum at høre på !

Håber at du en dag selv vil tage ved lære .......på en aller anden måde,- uden at flæbe !

Det kan være jeg lære lidt af dig. claespedersen
Til Anonym,
Nu mødt mange store personer i midt liv, men et er sikkert du er ikke iblandt dem. Det enste jeg siger er den går ikke gør sig selv til offer for alt i tilværelsen, det bliver man ikke frit menneske af, men i alle historier skal der være helte og skurke. Men det bare sådan nogle er man lige gode om problemerne, og så siger jeg man bliver ikke frit menneske, hvis man ikke lære se på sig selv, hvor svært den end er for mange.
Mvh.

Psykopater kan snyde alle SigenF
Hvis ikka man har prøvet at være udsat for en ægte psykopat, så har man mere end almindeligt svært ved at forstå, hvad de kan udrette.

Normalt møder vi andre mennesker i tillid til, at de ikke vil gøre os ondt og at de ikke bevidst vil lyve.

Jeg har selv været udsat for en psykopat, som konsekvent løj... Han havde også en kone (Til mig sagde han ekskone!), og han løj både for hende og mig. Hun brød helt sammen og til mig sagde han, at hun var psykisk syg og derfor utilregnelig. Den eneste syge i det spil var ham, og det indså jeg heldigvis førend jeg også selv gik i stykker.

Man mister tilliden til andre mennesker, når man bliver udsat for sådan noget. Det virker faktisk fuldstændigt surrealistisk. Man kan næsten ikke tro sandheden fordi den er så langt ude efter alm. menneskers dømmekraft. Og det er jo også derfor er der ofte går så lang tid, førend man tager konsekvensen.

Til andre vil jeg sige: Stol på jeres intuition. Er der et lille stik indeni som fortæller, at der er noget galt så STOL på det. Hvis I møder en psykopat, så få benene på nakken. For der er ingen helbredelse og de er uden skrupler.

Nu tror jeg der kommer nogen. claespedersen
Der læser dette indlæg, men det dog utroligt i kvinder har even til rende ind i psykopater, når der så mange søde mænd i denne verden.

Men håber dog du finder dig selv igen, ellers skriv et indlæg om det, der tror ikke der flere læser dette indlæg.

Mon ikke også kvinder spiller med langt hen af vejen nogle gange, og de ikke altid er så uskyldige som de gerne vil gøre sig til.

Jeg tror også det hjælpe kvinden til lidt større selvstændighed, at de lærte at være lidt mere ansvarlige, for egne valg igennem livet.

Mvh