Du behøver ikke være så bekymret for våbenindustrien, jalmar.

Du behøver ikke være så bekymret for våbenindustrien, jalmar. ftg
Bibelen siger:
"Han [Jehova] standser krige indtil jordens ende.
Buen splintrer han og sønderhugger spyddet;
vognene brænder han i ild." (Salme 46:9)

Jehova vil altså sørge for at alle krigsvåben vil blive ødelagt.
Med venlig hilsen, ftg.

Beviset på JV's Våbenproduktion! jalmar
...............som bl.a. tæller "SMARTBOMBS"....

ftg - Hvis du bare en enkelt dag havde lyst til at være ærlig, så kan dette hjælpe dig"

ftg:

Skulle du en dag få lyst til at se virkeligheden i øjnene, så findes der hos "US Securities and Exchange Commission" hjemmeside http://www.sec.gov/ en underside, hvor våbenfirmaet REGI U.S., INC har udfyldt en såkaldt KSB-10 formular i forbindelse med nogle aktiehandler. Det direkte link til undersiden er http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299302000371/form10k.txt. US Securities and Exchange Commission" er den myndighed der i USA holder øje med, at aktiehandler og lignende foregår på lovlig vis!

I formularen kan du læse, hvad firmaet beskæftiger sig med (nemlig især smartbombs og andet militært isenkram). På side 26 (næsten midtvejs i formularen) er der en tabel med majoritetsaktionærerne i firmaet - Vagttårns Selskabet er en af dem, via sit ejerskab i våbenfirmaet Rand Cam Engine Corp.

Den uddybende note 5 på side 26-27 forklarer, at Vagttårns Selskabet ejer 50% af firmaet Rand Cam Engine Corp, som igen ejer 44.94% af aktierne i REGI U.S., INC (Vagttårns Selskabet ejer altså effektivt 22.47% af aktierne i dette firma). Desuden ejer Vagttårns Selskabet ca 35% af aktierne i Rand Energy Group Inc (i dette sidste tilfælde gad jeg ikke regne den nøjagtige procentsats ud).

Det fremgår desuden, at Vagttårns Selskabet har fået aktierne som en gave af James McCann (som formentligt selv er et Jv). James McCann sidder med stemme majoriteten ved Rand Cam Engine Corp's bestyrelsesmøder.

Men du skal da være velkommen til at mene, at de officielle myndigheder der holder øje med aktieselskaberne i USA bare lyver når de oplyser, at Vagttårns Selskabet har aktier i våbenfirmaer. Mod dumhed kæmper selv guderne som bekendt forgæves

Mvh Stig

Videnskab og tro komplementerer hinanden


Det er i disse links, du kan finde de lidet flatterende oplysninger!

http://www.sec.gov/

http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/922330/000106299302000371/form10k.txtMed venlig hilsen

jalmar