du er den eneste

du er den eneste hope
når jeg kigger på dig hopper mit hjerte
jeg savner dig, og kan ikke forstå du ikke savner mig.i lørdags var det 1måned siden
du valgte mig fra. mit hjerte græder, og længes så meget efter dig.
Er glad for vi er venner, men jeg vil jo mere end det, tør bare ikke sige det, bange for at miste dig helt så.mine tanker er kun om dig, jeg kan ikke leve uden dig. din for evigt

Kære Hope Hende der smiler
Hvis du er blevet valgt fra som kæreste, var det måske en god ide, at du gav dig selv noget luft ...og ikke så ham/hende en rum tid! Du martrer dig selv ved at se vedkommende, når hele dit indre gerne vil mere end det!

Vær sikker på - hvis hun/han ville mere, så skulle vedkommende nok komme ud af busken .....men ikke hvis han/hun får mælken uden at købe koen ;)

En rigtig dejlig sommer ønskes du af
Hende der smiler

tak hope
hej
jeg ved godt du har ret, men det er bare så f... svært. troet det skulle være ham og mig. havde kendt ham i 3 år. jeg røg desværre ind i en depression sidste sommer, og det har gjort han ikke tør være sammen med mig. prøver at vise ham jeg er stærk, ved af få mad og ikke skade mig selv. men nogen dage er jeg bare så ked af det pga jeg savner ham så meget. Han siger at det er kun tiden der kan vise om vi finder sammen igen. flyttet fra mit drømme hus og min kat og sidder nu i en lille lejlighed alene.

Depressioner Hende der smiler
Kære du

Depressioner er svære at tackle! Både for den der har den ...og så sandelig også for omgivelserne! Har du overvejet om det er den tilstand, der holder sig lidt fast i en form for afhængigheds-forhold til ham?

Selvom du er "ovre" den - har den eftervirkninger ..såsom ekstra følsomhed og lignende i nogen tid efter ...og at man stadig ryger "ned i hullet" nogle dage....Giv dig selv lov til at være den du er! Har du fundet ud af hvorfor du fik en depression??

Der er kun een vej - og det er fremad! Tro mig ....jeg VED det :)

Smil fra mig til dig

depression hope
der var mange grunde til jeg fik den følte ikke at jeg var en god nok kæreste, og gjorde alt for ham, så jeg var sikker på han ikke gik fra mig. jeg knoklet meget på arbejdet og trænet hver dag i motions center. så blev indlagt med svær depression og anorexi..og stor lyst til at komme væk fra livet. jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg skal komme videre uden ham.

Så er det jeg tænker ..... Hende der smiler
Hvis du følte at du ikke var god nok til ham ...var han så den rigtige kæreste for dig???

Hvis du får lavt selvværd, der udvikler sig så extremt som til anoreksi og depression (depression er ofte en følgesygdom, simpelthen fordi du ikke får brændstof nok til hjernen - OG fordi begge dele gerne udspringer af ringe selvagtelse) så bør du nok komme videre på egen hånd og tage hånd om de oprindelige problemer omkring dit selvværd!

Må jeg spørge dig hvor gammel du er ???

Smil

selvtillid hope
hej dig
tak for dine gode råd jeg er 29 år. ved godt det bedste ville være at ikke og se ham, men tro mig det er svært, har du et råd til hvad jeg skal gøre knus

Selvtillid Hende der smiler
Kære Hope.

Der er kun en vej og det er fremad, tror jeg! Sig til ham at du har brug for at få tingene på afstand, og du derfor ikke lige kan se ham i nogen tid. Forsøg at styrke din hverdag med ting du kan lide - læs, skriv, se film, gå på dates, gå i byen og danse - hvad der nu end får dig og din krop til at føle dig glad! Ved du godt man kan snyde kroppen til at føle sig "glad" ved at danse og vifte med armene fx???

DU skal være velkommen til at skrive til mig på hende_der_smiler@sol.dk ...til hver en tid :)

Og det glæder mig, hvis jeg har kunnet hjælpe dig bare en lille bitte smule!

Smil herfra

fredag hope
hej søde
tak vil helt sikkert skrive til dig knus