Dumnaiv dansk kvinde

Dumnaiv dansk kvinde aborten
Nu må vi håbe hun ikke får Aids.

kvinden skal være glad for at det ikke er ulovligt, at være småt begavet med en lav intelligens

http://ekstrabladet.dk/112/article251498.ece

hvor er anonym
du dog et rigtigt over dumt svin - kan nogen kvinde holde af dig bortset fra din moaar

uintelligent??? oleg
Du stråler så udmærket ved din begrænset intelligens, idet din "skjulte" dagsorden står som bøjet i neon...

voldtægt lil
Hmm synes måske nok, at du dømmer temmelig hårdt, når du bekriver pigen som småt begavet. Ud fra mit kendskab kan en stor del af de danske piger i hvert fald karakteriseres som sådan, hvis kriteriet alene er at tage en ung fyr med sig hjem fra byen.

Naturligvis ligger der en vis grad af naivitet i det, da man vælger at stole på en fremmed, som man ikke kender. Spørgsmålet er imidlertid hvornår man kender en person godt nok til at tage vedkommende med hjem. Er det på 2. date, 3. date eller hvornår? Faktum er at man ikke kan gardere sig fuldstændig imod voldtægt, som også kan finde sted en måned efter man har mødt hinanden.

Eller er din hentydning til hendes manglende intelligens i stedet, at hun valgt at tage en fyr af afrikansk afstamning med hjem?????

Naiv , ja! Anonym Q
Enhver der stoler på mænd ER naiv!!! De ER sq svin allesammen. Lad ham kigge på en lillefinger og han river armen af dig!

nonsens lil
Sjældent har jeg dog læst større nonsens end dit indlæg. At sige at voldtægt alene skal straffes med samfundstjeneste, er da at tage dybt pis på de kvinder, der bliver voldtaget. Du må næppe kunne sætte dig ind i de fysiske og psykiske kvaler, som en kvinde oplever efter voldtægt. Gad vide om du ville have samme opfattelse, såfremt du blev overfaldet og voldtaget af en mand. (ja for den situation kan jo ligeledes forekomme)

Kvinder kan naturligvis kigge og tiltale en mand uden, at det nødvendigvis er ensbetydende med, at hun vil have sex!

Desuden håber jeg, at du har yderligere oplysninger om sagen, end de sparsommelige oplysninger der står i Ekstrabladet, siden at du insinuerer, at der er tale om en falsk anmeldelse. Jeg tør naturligvis ikke afvise at det er tilfældet, da jeg ikke var til sted, men det var du sandsynligvis heller ikke.

Jeg er ganske vist også forarget over den række af falske anmeldelser, der ligger på området, og jeg mener absolut, at der bør ske en stramning i straffene herfor, men at anklage alle voldtægtsofre for bedrag er ikke retfærdigt.

Jeg håber at dit indlæg alene var et forsøg på at få en reaktion, for jeg håber ikke at der var tale om et reelt udtryk for dine inderste følelser.

Ja. provokator
Jeg taler engang imellem, med de ludere jeg bruger, hvis jeg har tid. Min mor sørgede for at jeg ikke kender min far idag, som min søn ikke kvinder mig. Så hende gider jeg ikke tale med. Det lykkedes mig også at få to børn, med to kvinder, før de opdagede, hvem jeg er. Og, jeg er p.t. I kontakt med en russisk kvinde og to thaipiger. Jeg er lidt i tvivl om, hvem af dem jeg skal invitere op på et turist-visa. Om det skal være en af thai pigeren, på 20 og 21, eller den blonde 27 årige skønhed. Men, en ting er helt sikkert, omkostningerne, ved at få dem på tre mdr. turist visa, vil være en hed del billigere. End omkostningerne for de dyre danske ludere.

Nåå, hvor er det synd for de stakkels kvinder. provokator
Igen og igen, igen og igen. I fyrre år, har det været så synd for jer kvinder, i griber jer i barmen og klager hele tiden over de svin, som i kalder os Mænd.

Hvor traumatisk og frygteligt tror du at det er ikke at må se sine børn?

Fuck jer kvinder, i er ikke bedre værd.

Og????? provokator
Ja, og? Også?

Ja, problemet er, at disse piger naivt falder for Naboen
den sleske opførsel fra disse udlændinge og så klapper fælden.