dumt

dumt Mette ttb
Hej

jeg er en pige på 40 år og meget godt gift Men jeg dummede mig gevaldigt i lørdag til årets først julefrokost. Det var med min mands firma hvor han er chef. det blev holdt et sted hvor der var en masse firmaer der holdt deres julefrokost med overnatning for de fleste og som det plejer bliver jeg ladt lidt alene fordi han skal cirkulere mellem alle bordene for at høflighedstale med alle de ansatte og som sædvanlig dansede jeg med gud og hver mand også fra andre firmaer, en af de gutter jeg dansede med inviterede mig på drinks ved deres bord og jeg gik hen og blev mere fuld end jeg bryder mig om og snakken blev lige så stille ført over på emnet sex og fantasier, der røbede jeg min om at prøve 2 fyre på en gang og straks blev jeg inviteret på den enes værelse og dum som jeg var gik jeg med og har gavaldige moralste tømmermænd nu over for min mand som jeg ikke tro ander uråd. hvordan kommer jeg videre herfra? hjælp mig

Gratis Fornøjelse/Mad Taxfree
Hvorfor nogle kvinder har så travlt eller er så nemt at sprede deres benene til en anden
mand/forskellige mænd? Hvor er kvinders/gifte kvinders værdier? Hva' er det galt med jer?


Du er en gift kvinde. Det er så ulækkert at have sex med en anden mand.
- Du er 40 år og du kalder dig selv en pige - det betyder at Du er ikke
"voksen ...

- Jeg synes, du er nødt til at sige den "gratis fornøjelse" til din mand.

Hjælp dig selv anonym
du klarede og dumme dig, rod dig selv ud af det[:/]

Du skal nok ikke sige noget jkjk
Hej Mette ttb

Jeg vil foreslå, at du ikke siger noget til din mand. Hvis jeres ægteskab ellers er godt, og du vitterligt har fortrudt, er der ingen grund til, at dine moralske tømmermænd skal gå ud over ham.

En anden gang bør du nok drikke lidt mindre, hvis du ikke kan styre det.

Jeg har lidt svært ved at finde ud af, hvordan du kan slippe af sted med det, uden at din mand opdager det. I var jo ligesom til samme julefrokost. Så bare af nysgerrighed: How? Og er du overhovedet sikker på, at din mand ikke allerede ved noget?

Og så lige... det er virkelig ikke for at være streng, men det hedder altså kvinde og ikke pige, når man er 40 - selv om jeg godt kan se, at din opførsel måske mere minder om en piges.

Jeg kan egentlig heller ikke forstå, hvad du vil videre med. Dine moralske tømmermænd løber nok ingen steder. Den eneste måde at komme af med dem på er nok at sige noget til din mand. Men jeg mener som sagt ikke, at du skal gøre det, med mindre du er forberedt på, at han måske vil forlade dig på grund af det. I det mindste kan du dog komme af med din skyldfølelse.

Der har lige kørt en ligende debat anonym
Mon ikke du kan læse svarene der,det er jo samme situation.

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=41&posting=1485407

Du er bare i større risiko for han får det af vide, en af dem skal nok"prale"om det, og så sidder du med et forklaringproblem.
Næste gang du bliver inviteret ud, så forsøg og holde samtale emnerne om uskyldige ting, vejret os v.Når du har så lidt selvkontrol.

Hans medarbejdere går nu og smågriner bag hans ryg over han har en kone der er så let, så du har indirekte skadet hans arbejdssituation.

flere overvejelser du skal gøre dig... anonym
En ting er at du har begået en fejl ved at bolle udenom, og jeg ville personligt ikke sige det, hvis det er sket en enkelt gang kun. En anden ting er om i brugte beskyttelse... Hvis det ikke er tilfældet så skylder du din mand at du i det mindste bliver testet så du ikke dummer dig to gange ved at smitte din mand med noget. Jeg ved ikke selv hvad jeg ville gøre hvis min kæreste hun tog en kønssygdom med hjem til mig... Tror det ville slå klik.

Men altså som udgangspunkt, hvis du ved der ingen risiko er på det område og det desuden var en eengangs-forseelse så hold det for dig selv.

du må have mig doktorphil
undskyldt...[:$].. men jeg har en fornemmelse af at det du fortæller nærmere er fantasi end virkelighed.. ja jeg siger at det lyder som en fræk løgn. Hvis du skulle komme ud for sådan en situation eller har jeg taget fejl og du taler sandt, så er du alvorligt på skideren. Utroskab er noget lort og det fører (altid)mere lort med sig. Principielt er det mig direkte imod, idet jeg mener man bør være i stand til at styre sig selv, uanset hvad. Men skulle den "smutte" så har du her gjort det for "øjnene" af ham og er der nogen der kender til det, har du også ydmyget ham i svær grad. Hvis du af hele dit hjerte fortryder, skal du bekende. Hvis ikke bør du overveje at forlade ham, for så bliver det IKKE sidste gang.
Hjælp dig selv.
God fornøjelse.

Skal vi ikke vedtage det er fri fantasi dulkis
- for at lave lidt rock i synagoen herinde. [:D][:D][:D]

- Der er ski da ikke nogen koner, der går med manden til firmafest og laver det her teenagestunt. Den ønskede virkning af indlægget er bare udeblevet..[:D][:D][:D]

Megabommert Kirstine
Jeg vil håbe for dig, at din mand aldrig finder ud af, hvad der er foregået. Men lad være med at regne med det. Det er noget af en ydmygelse, du har udsat ham for, og sandsynligheden for, at et par underordnede ser det som en fjer i hatten, at have bollet chefens kone, er rimelig stor.

En ting er, at du har været utro, men at vælge at være det med ansatte i den virksomhed, din mand arbejder som chef, er utilgiveligt.

Jeg tror, jeg ville lade være med at deltage i min mands julefrokoster, hvis ikke jeg kunne styre mig, når jeg fik noget i hovedet. Det er rigtigt, at chefen har en række sociale forpligtelser under en julefrokost, og at partneren til en hvis grad må klare sig selv, men det er ingen undskyldning for at ydmyge ham på den måde, for det vidste du i forvejen, og kunne være blevet hjemme, hvis ikke du formår at holde afstand til de ansatte.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal råde dig til. Sandsynligheden for, at forholdet går i stykker er mindre, hvis man selv går til bekendelse. Men fordi det her er så ydmygende for din mand, og så ubetænksomt gjort, at der ingen undskyldning er (heller ikke fuldskab), tror jeg, du var røget ud lige med det samme, hvis jeg havde været i din mands sko. Omvendt anser jeg det ikke for særlig sandsynligt, at det kan holdes hemmeligt. Sandsynligheden for, at der spredes sladder blandt de ansatte er stor. De ser det måske som noget af en scoring, at have bollet chefens kone. Sladderen kan måske køre en tid bag din mands ryg, og så vil det virke endnu mere ydmygende, når den når din mands ører.

Du har dæleme ikke tænkt ret langt, da du tog beslutning om at være utro der, og samtidig har du sat din mand i en urimelig sårbar position, hvor nogle af hans underordnede nu sidder med en magt til både at ydmyge ham, og smadre hans tilværelse.

Tænk dig om en anden gang, eller lad være med at drikke så meget, at hjernen ikke fungterer.

Med venlig hilsen
Kirstine

Skift til agurker... sjoveren
De giver ikke tømmermænd og kan bruges i forbindelse med maden hjemme, så din mand også får lidt fornøjelse ud af det.
[;)]

Tror du mmi4ever
det er fantasi doktorphil. ?!? . Er du ikke klar over hvad SINDSYGE ting sprut og julefrokoster kan være skyld i ?? [:O]

/mmi4ever. [s]

Du var skøn TRUMP
Vi fik en herlig og "våd" oplevelse[:D]

jo jeg har doktorphil
været så mange gange rundt om blokken at jeg har set lid af hvert.. men trådstarter må have mig undskyldt.. det minder mig om starten på en sex novelle i Cupido el lign. selvfølgelig foregår der mange sjove ting men INGEN er vel så stupide, at de laver sådan et stunt samme sted som manden.. så VIL man opdages eller hævne sig. Vil man som kvinde knalde ved siden af kan man gøre det på 5 min stort set alle steder.. hvorfor så lige der?? pga af vinen,, ja jeg tillader mig at tvivle og tro på det bedste i folk