Dyr som julegave,frygtelig tanke.

Dyr som julegave,frygtelig tanke. klogebitten
Julen nærmer sig,og bare tanken om at nogen kan bruge et dyr som julegave(Hunde-Katte).
At et babydyr skal opleve det virvare det er med jul,giver mig kuldegys og harme.Gang på gang oplever man at dyret bliver afleveret til dyrlægen efter Nytår til aflivning,for pludselig er det bare ikke sjovt mere med dyret,da det tisser og laver på gulvet.Uvidenhed om dyret koster livet,fordi nogle ego forældre ikke aner en skid om pasning og pleje.At sætte en annonce i*dyrenettet.dk*og skrive at her er julegaven.Små hvalpe er til salg,alletider julegave.Hvordan mennesker kan få sig selv til at skrive den slags,tyder helt klart på uvidenhed fra sælgerens side.

Jeg er helt enig med dig. enlig far.
Men når lille Sofie ønsker sig en hund i julegave og de arme forældre arbejder så meget så skal de ha lindret deres dårlige samvittighed. Så får ungen sin hund. Ingen sætter sig ret meget ind i hvad en hund kræver.En hvalp er bare så sød og så sjov. Lige til det er arb dag igen og hunden har skidt og pisset på gulvet, når man skal op 20 min før for at gå tur med hunden. Så er det ikke sjovt mere.
Dyrenettet skulle skamme sig så meget. Lyder som den rene penge maskine...

Alle dyr.. myynameis
Min søn fik to fugle i julegave for nogle år siden.

Han blev meget glad, men vi havde ikke lyst til at have dyr hjemme hos os - eller jeg havde ikke og da han ikke er så gammel var det mig der stod for pasning osv..

Det gik tre mdr. så måtte vi aflevere dem hos dyrehandleren..

Så alle bedes venligst tænke sig en ekstra gang om vedr. dyr til jul..

Fortsat god dag
En mor

Yeah Drengen
Nu ved jeg da, hvad der mangler på min ønskeliste ( :

Mvh.

dyr coon
Hejsa.. syntes lige jeg osse vil sige min mening.
Ja, det er i orden, at man giver en et dyr, som julegave.. MEN, så skal den osse forst hjem efter julen er overstået. ELLER man får dyret 1-2 måneder før jul, så er den faldet til i huset.

Både godt og skidt chinc
Dyr i gaver kan både være godt og skidt.
Nu ved jeg godt at det er julen der nærmer sig, men det er absolut ikke kun til jul det er et problem med dyr som gaver.

Jeg har engang fået et dyr i julegave. Det var i forbindelse med efterskole, hvor et andet dyr jeg havde, skulle have selvskab.
Jeg har en enkelt gang også solgt et dyr som en gave, hvor hende der skulle have det, kom med forbi og hentede dyret, sammen med dem hun fik det af.

Hvis dem der skal have dyret, børn som voksne, er klar over det, og har sat sig ind i det, kan jeg ikke se et problem i at man giver et dyr i gave.
Problemet opstår, når folk køber dyr, fordi alle andre har dem, og de så tror at det ikke er nødvendigt at sætte sig ind i pasning og pleje af dyret. For hvis alle andre kan, kan man jo også selv, hvis man en gang havde et dyr da man var 5...