dyrepoliti

dyrepoliti geertdp
Jeg ser tit animalplanet.Man ser hvordan det Amerikanske dyrepoliti arbejder.Osporer misrøgtede
der fra anonyme anmeldere.
Nu er det jeg spørger jer.Har vi behov for et sådan politi her i Danmark? Jeg mener ja !!

klart ja anonym
Selvfølgelig har vi det. Det kan vi jo bare se på de sager, der kommer ind til dyreværnet.

Absolut! betty.buttkiss
Og det kan kun gå for langsomt!

Og lad os så også få skærpet straffen for dyremishandling - folk slipper al for let!

Betty

Ja det skal vi lala
Jeg er faktisk flov over, at vi i et rigt land som DK, er for nærrige til at bruge penge på et dyre-politi, for der er ingen tvivl om at behovet er der, og oveni er bøderne, hvis altså det bliver opdaget, aaalt for lave, faktisk så lave at det ikke skræmmer nogen fra at mishandle dyr det igen.

ja selvfølgelig anonym
der mange som tænker med den anden ende

Prøv og se lkj
burhønsene hold da kæft det er KZ HØNS

efter hvad oxalisphotos
der tidligere blev skrævet
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=25&conference=258&posting=530650

at selve politiet ikke tager ansvar, så er svaret absolut ja. De burde sagsøges !!

Det glæder mig utroligt tovebremer
at der er flere der får øjnene op for al den dyremishandling, der finder sted. Jeg selv ser AP hver aften, og har en datter, som for 3 år siden drog til Denver og gik ind på "skadestuens dyrlæger"-klinikken, hvor hun fik lov til at arbejde (dog uden løn) i 3 mdr. og sikke nogle oplevelser hun fik der samt at hun den dag i dag stadig har forbindelser til mange af de ansatte derovre. Idag arbejder hun for WSPA. Hvis der er nogle af jer der kan starte et f.eks. frivilligt korps melder jeg mig på stedet til at være med, selvom jeg er omkr.FP-alderen og ganske gratis.
Good Luck fra mig

godt så geertdp
Men hvad gør man ved problemet!Jeg ved der der en person,der kører rundt og tjekker kreaturer, men han er alene om det, så det er svært!!!
" alle dyrs ret" Mener jeg han kalder det!!

Helt sikkert Kamic
Ja et sådant politi ville være det bedste der kunne ske for danmars dyr. Jeg tror der er helt vildt mange dyr vi ikke høre om som har det dårligt.. Lad os gøre noget ved det.

ER DET NØDVENDIGT LILLEN
min opfattelse er at der ikke er mishandling og vanrøgt af dyr på samme måde her i DK. Vores syn på dyrevelfærd er meget mere humant i forhold til bl. a. spanien, om det er nødvendigt ved jeg ikke. Og hvilken form for uddannelse skulle disse dyrebetjente have??

Ja, vi skal sjipper
Danmark er et u-land, når det drejer sig om misrøgt af dyr - og hvad mishandlerne får af straf.

Jeg har tit set de politiserier med dyr på Animal Planet, og det er "gode".

Men husk en ting: Vi har i DK PLIGT til at anmelde/hjælpe misrøgtede dyr! Det siger en af politiets vedtægter. Det er rent faktisk strafbart at lade være, selvom mange nok ikke er klar over det.

Jeg går klart ind for, at der blev uddannet dyrepoliti.

Kirstine

det ville være til alles beste lisette
hej jeg giver dig fuldstændig ret i at vi skal have dyrepoliti i danmark. da dyremishanling er meget stigende i danmark. Og der bliver ikke gjort nok for de stakkels dyr som ender i de forkerte hænder. de dyr har ikke en chance da de ikke selv kan vælge deres ejer. jeg tro at det vil hjælpe hvis folk ved at der er nogle som kun arbejder med at hjælpe dyr og de tænker sig om en ekstra gang før de misrøgter et stakkels dyr. så jeg har bare at sige la os få dyrepolitiet til danmark. jeg vil meget gerne have uddanelsen som dyrepoliti hvis det kommer til danmark. mvh lisette

ja det er nødvendigt uskyldige dyr
for ikke ret lang tid siden var der et program om der var nogle der som brugte hunde i jylland til hundeslagsmål og det var en leg for dem der ejert de hunde og de gjorder alt for at deres hunde sku blive aggersive og hvis en hund der er gal og blodtøstig og er blivet trænet som kamphund hvad tro du så der sker? hvis den hund slipper løs, det kan ligeså godt være fek.s et barn der bliver angrebet som en tilfældig hund. det er kun et punkt dyrepolitiet skal tage sig af og så er der dem man kalder samler som simpelhen har så mange dyr at de ikke for ordenlige leveforhold. og så er der dem der mangler viden om pasning af deres dyr og der kan dyrepolitiet gå ind og hjælp med vejledning og rådgivning. og så er der mishandling af forskellige slags feks at dyret bliver efter ladt hvis folk tager på ferie eller et dyr står bundet i flere timer i sommerheden uden vand og mad. heste der går ude uden læskuer hele året. dyr der bliver slået osv. det kan godt være man ikke høre om det så tit men det forgår i det skjuldte og derfor mangler vi dem. deres uddannelse skal stå i viden om pleje af de forskellige dyr og hvordan de skal se ud vægt messig hove klove potter og se forskellen imellem dyremishandling og en der har behov for vejledning og rådgivning. De skal have et tæt samarbejde med det almindelig politi hvis de skal gribe ind ved hundeslagsmål og pågribe de personer som anger sådan nogle grusomme ting. derfor skal vi have dem.

enig med dig! lisa og notti
jeg er enig med dig om at det ville være en hjælp at få dyrepoliti. følger med i de serier på animal planet der er om dyre politi. mvh. lisa og notti.

dyre politi er hvad vi har bug for yasser
ja gud her vi brug for et dyre politi dy skal sku have rigtigheder de har også føls4re stødt kampen om dyre politi jag vil også lave en hjemme side der skal støtte dyre politi selv om jag er et barn

det så jag også yasser
det var så syndt for dyrene der der sempelhend så sundt for dem de hade bide mæker og alt det de3t ikke brude gøres mod dyr jag kan sempel hend ikke forstå hvad de mensker tænkte på jag kan helder ikke fårste hvadnden de kunne jag tror at folk der seneder dyr ikke har følsere