Dyremishandling SKAL anmeldes.

Dyremishandling SKAL anmeldes. klogebitten
Alle former mishandling af dyr skal anmeldes til det lokale politi.Tag foto af dyret(hvis det er muligt)og omgivelserne det lever i.Jeg ved politiet er meget sløve med at modtage den slags,men så henvendt jer til dyrlægen,eller kreds dyrlægen,så bliver der taget fat om sagen(Kredsdyrlægen er den bedste og hurtigste).Luk ikke øjnene for den slags,for tænk på hvad dyret er opppe imod,og er bare helt forsvarsløs over for den slags.

Rituel slagtning! symbiosen
Skal der tages hensyn til Muslimer og Jøder?

Nej!

Rituel slagtning skal forbydes med omgående virkning.

http://www.dyrevelfaerd.dk/manifest.shtml

Undskyld mig hejren1
må jeg spørge om noget, jeg køre tit forbi et sted hvor de har en stor dansk hund, sidste vinter stod den ude i -6 graders frost, den har en hundegård med en åben trækasse og noget stof ned over åbningen, hunden stod der kl 9 formidag, igen til middag og sidste gang jeg kørte forbi var kl 17,30 det vil sige den har været ude i frosten i 8,5 timer er det ok?
Når du nu er dyrlæge så skulle du jo netop anmelde din forh svigerfar, når du ved han banker og mishandler den, det må da været din pligt.

dyrens beskyttelse anonym
Det undrer mig, at du ikke nævner at man skal henvende sig til dyrenes beskyttelse, i den kreds man bor i, hvis man ser dyremishandling.
De tager ud og tager billeder og snakker med ejeren, og henvender sig herefter til kredsdyrlæge og politi, hvis det skønnes nødvendigt.

Har forb til db(dyrenes beskyttelse) klogebitten
Rolig nu.Selvførlgelig har jeg forb til db næsten daglig,det kan ikke undgåes.