Dyrlæger= lort!

Dyrlæger= lort! Den forrådte
Hvad skal vi egentlig bruge dyrlæger til?
Ja til vaccine og aflivningssprøjter! Det er det eneste de gider at bruge sin tid på! Og aflive vil de endda meget gerne! Det der får mig til at sige de her ting, er at jeg ikke forstår hvorfor de har oprettet "nattevagten"! De vil jo ikke bruge den! Når man har allermest brug for dem siger de: "Vi vil ikke gøre noget i nat, vi kan tage nogle blodprøver i morgen" REND MIG! Hvad bilder de sig ind? Er det måske ikke det de får deres løn for? Lad os sige at vi bliver indlagt med alvorlig kvæstelser om natten og vi dør hvis der ikke snart sker noget, og så siger lægen, vi kigger på dig imorgen! Jeg ved godt at nu er der stor foreskel på mennesker og dyr! Men så skulle de ikke have uddannet sig til dyrlæge! De kunne selvfølgelig skrive neden under på døren: Kun til sprøjter! Jeg er DYBT skuffet!

Hvad er der jannien
sket, siden du er så fortørnet? Er din hund død eller noget?

Vi har ingen problemer med vores dyrlæge. Heller ikke om natten. Men hvis han vurderer, at det kan vente til næste dag, så får det lov at vente.
Men så sent som lørdag aften kl. 21.30 kom han for at obducere en kalv.
Det skulle man jo tro, sagtens kunne vente, men han ville hellere have det overstået med det samme. Det kalder jeg da engagement, der vil noget.

Hvor i landet Den forrådte
Ja lige præcic, og jeg siger dig i den grad at det ikke kunne vente da den døde kort efter vi kom hjem! Og der kunne være gjort noget får jeg at vide andre steder fra! Det har desværre nok noget at gøre med hvor i landet man bor.. Sådan burde det bare ikke være!

Ked af jannien
at høre. Det er altid hårdt at miste en ven.

Det er nu ikke sikkert, at det
er "landsdelsbetinget". Det kan jo være den enkelte dyrlæge, det er galt med. Ligesom med nogle vagtlæger, som bare ikke er dygtige nok. Eller ikke gider at have nattjansen, og så går det ud over patienterne.
Er der ikke et sted du kan klage?

Har du noget imod at irene54
komme med mere præcise oplysninger?

Jeg kan godt læse din harme, men er ikke helt med på hvad sagen drejer sig om.

Så skift lala
dog den dyrlæge ud med en anden.
Der findes gode og kompetente dyrlæger, men ligesom med alt andet er der stor forskel på dem.
Jeg kender til hundesygdomme som nogle dyrlæger raskt væk afliver for, mens andre helbreder den syge hund.
Dyrlæger er også købmænd som skal leve af deres private praksis, og heldigvis er vi ikke som med mennesker bundet til en bestemt læge i mindst et år, så valget er dit til bare at finde en anden og mere seriøs dyrlæge.
Se f.eks. efter om dyrlægen sørger for at efteruddanne sig så han/hun følger med i den konstante nye viden og udvikling der findes i faget.

hvor? Den forrådte
Hvor skulle jeg kunne klage tror du? Tror jeg ikke man kan

Hvor man bor Den forrådte
Jeg bor desværre et sted hvor der kun er en dyrelæge der har åben fra 16-17 og det gider jeg ikke, så når jeg skal afsted køre jeg mange kilometer, skal jeg finde en anden, skal jeg køre endnu flere kilometer (og det er altså mange kilometer vi snakker om) Og så kan jeg endnu mere risikere at hunden er død inden man når frem. (når det altså er noget alvorligt)!

forening anonym
Dyrlæger har en forening, hvor man kan klage.
Ligesom læger og tandlæger.

forståeligt anonym
Kan da godt forstå dyrlægen var villig til, at komme så sent, på en lørdag. Det for han jo dobbelt betaling for.
Han er sgú smart.

Ja ja jannien
men det ville jo ikke hjælpe meget, at vente til søndag. Det er samme takst. Og mandag morgen skulle dyret jo til destruktion.

Min pointe var egentlig bare, at han ikke var pivet, bare fordi det var aften. Det kunne lige så godt have været en hvilken som helst hverdags aften.

Er helt enig Bare mig
Er helt enig med dig. har haft en frygtelig oplevelse med en dyrlæge. Blev ved med at sige at min hund var syg og de påstod at det var et adfærdsproblem, senere mener de så at min hund har allergi, den får behandling med binyrebakhormon, 24 timer efter den første pille blir min hund rigtig syg, vandet løber ud af næse og mund på den og den kan ikke få luft, efter en lang nat dør hunden hos dyrlægen... AF EN HJERTEFEJL... Det kostede mig 15.000 for en behandling for noget som den ikke fejlede...

Ikke alle er sådan. klogebitten
Jeg kan godt nikke genkendende til noget af det du skriver.Der skal tages vare og hensyn til et dyr der bliver indbragt til undersøgelse og behandling.Bliver en kunde behandlet dårlig,skal der klages til kredsdyrlægen,for ingen skal finde sig i en nedladende behandlig af deres kæledyr.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Hvem ved, måske mig.
....Hvor er det synd, min dyrelæge kommer uanset hvad, men en af hans lærlinge siger bare "ikke mit problem" og du er rigtig uheldig. Min hund har enda fået et kælenavn hos dyrelægen nemlig Prinsessen. Jeg ved meget om hunde og dyrelæger og jeg ved en god dyrelæge er det bædste kort på hånden. Jeg vil lige sige tag ud og besøg din dyrelæge og spørg hvad han/hun vil gøre ved det og det. Det gjorde jeg og nu har jeg verdens bdste dyrelæge.

Sliiiiik Mig