Dyrt forhold

Dyrt forhold btina
Ved ikke om dette indlæg, hører under denne kategori.

Jeg var sammen med min x i 5,5 år. Men desværre viste det sig, at han ikke var den søde fyr jeg troede. Det endte da min veninde fortalte mig, at han var sammen med en på 16 (han var selv 25)og havde åbenbart ikke engang gidet skjule det, eftersom det var en med af min venindes kærestes venner. Efter det kontaktede jeg en pige, som tidligere havde undret mig, og erfarede at hun også havde "kommet sammem" med ham. Hvor lang rækken i virkeligheden er, er uvist.

Men jeg var engang så dum at låne ham en hel del penge. Engang betalte jeg en regning for ham, over min netbank, og to andre gange har jeg overført et beløb til hans konto fra min netbank. Det skal siges at vi aldrig har boet sammen, og ikke havde nogle fælles udgifter.

Har flere gange rykket for mine penge, men hver gang med en eller anden historie om, at han først skulle sælge hans bil eller havde udbetalt hans feriepenge. Nu erfare jeg så at han har solgt bilen og købt en anden. Sidst jeg rykkede for pengene fik jeg svar fra en pige, som hævder ikke at kende ham, og at hun har fået telefonen for en måned siden. På nettet angives kun de to numre jeg kender, men et sted ser det også ud som om han er flyttet.

Er der nogen der har et godt råd, eller er pengene bare tabt???

Det er ikke ualmindeligt loejsermand
Noget lignende skete i mit forrige forhold. Jeg har tænkt mig at bruge et professionelt bureau til at inddrive mine penge. Du bør gøre noget lignende.

MVH
GL

Har du beviserne på det. anonym.
Jeg håber for dig du har beviserne skriftlig fra ham,ang disse*lån*til ham.Jeg fornemmer at han vil snyde dig for det lånte,og uden beviser er det svært for dig at komme videre i sagen.Din x har været et svin over for dig.Ok,du kunne jo ikke vide,at svinet var sådan,men synd for dig,det er det.
Jeg tror stadig det bliver meget svært for dig at få dine penge retur,for det er jo påstand mod påstand.Prøv at henv dig til et Inkasso firma,og forhør dig der,andet kan jeg ikke sige dig.
Håber på held til dig,hej.

Dyr erfaring rimtursen
Jeg har været ude for akkurat det samme, helt ned til den 16-årige elskerinde. Mit råd er at beslutte dig for hvor langt du vil gå og derefter evt. få professionel hjælp hurtigst muligt. Snak for eksempel med advokatvagten.

Jeg var naiv og troede vi kunne løse det sammen, men jeg har endnu ikke set mine penge.

bevis Anonym
Hej jeg har læst dit indlæg. En fin fyr du har haft fat i. Men har du kopier af de betalinger du har foretaget for din xx, som viser at det er hans gæld du betaler? Hvis ja så er du måske i stand til at få pengene hjem igen.
Hvor bor han henne i landet? Ve du hvad han laver, hvor han arbejder?
Måske jeg kan hjælpe, jeg ved lidt om hvordan man tackler situationer som du angiver.

MVH
fb/

takker btina
Bevis og bevis er måske så meget sagt. Jeg kan bevise at regningen er hans, da den er tilknyttet hans personoplysninger, og betalingen kommer fra min konto. De andre gange kan man bare se at jeg har overført nogle penge til han, men ikke hvorfor. Så det kan han jo benægte.

Jeg ved hvor han har arbejdet og boet, men der er ingen garanti for at han stadig er der. Han bor i vestsjælland. Og min venindes kæreste snakker ikke længere med ham, så der er desværre ikke nye oplysninger.

arbejde Anonym
Jeg tror du skal starte med i første omgang at gøre beløbets størrelse op. Hvad taler vi om, 10-20-30.000? eller under 10?

Hvem var hans arbejdsgiver da du kendte ham?

mvh fb

du kan ingenting maj74britt
gøre... det er ikke et bevis at du har kvitteringer mm.. det eneste du kan love dig selv er aldrig at gentage fejltagelsen.. udover bevisbyrden vil være uhyre svær at løfte, kan du ingen penge få hvis han ingen har... De forskellige instanser du kan benytte, koster alle penge du skal betale... Du kan pålægge ham udgifterne til inddrivelse af gæld, men som sagt har han ingen er det dig der skal betale for advokatbistand, fogedgebyr, reg. i forskellige baser...
Jeg mener ikke du får noget ud af at begynde inddrivelsen. Trøst dig med, han er ude af dit liv og det ikke fik konsekvenser såsom nye spændende kønssygdomme, gravide kvinder der banker på din dør eller at du skal trækkes med stodderen fordi du fik børn med ham... Pas på dig og pengene.. Og møder du en ny fyr og han ikke har noget imod at det er dig der altid betaler, så vis ham endelig vintervejen for det er en af samme slags....

glem den normale vej Anonym
Jeg tror ej heller på den juridiske vej. Jeg vil en vej der gør ondt. Der truer dit job, dit selvværd, dit billede hos omverdenen.
Det hjælper meget hurtigere end 100 dyre advokater.

Ingen har så grim et billede af sig selv, at de ikke frygter at blive hængt til tørre.

rigtigt, men snakker vi tæskehold maj74britt
så tænk lige på hvad konsekvenserne kan blive.. Det er trist hvis det udvikler sig til mord.. Jeg har en lille historie fra det virkelige liv..

Der var engang en bedemand Svend. Han havde også en møbelforretning. Min nabo (Thorkild) skyldte ham penge for møbler.. Bedemanden troppede op på adressen med ´venner` .. Svend blev begravet ugen efter af ny bedemand da Thorkild tømte geværet i ham.. Til alle tvivlerne (som altid er her) foregik scenariet i Hammer Torup, en lille by ved Næstved.

En vis spildprocent Vil du oprette en debatprofil?
Selvfølgelig er der da en vis spildprocent når man sender inkassatorer ud for at opkræve pengene. Jeg anbefaler Gold Inkasso, der drives af Hells Angels