Eeej - han vil have mig

Eeej - han vil have mig Bolette
og jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre ! Jeg er sammen med to fyre. Den ene er mest sådan lidt fylde i hverdagen. Jeg har sagt at han aldrig bliver min kæreste men vi ses stadig, så det mp han selv om. Det er meget hyggeligt, men jeg vil ikke ahve en fremtid med ham.
Den anden vil åbenbart gerne have mig og han er virkelig lækker, men det er jo ikke det overfladiske man går efter, så jeg ved ikke lige hvad je skal grøe. Skal jeg fortsætte med den ene til jeg finder en ny eller skal jeg kaste mig ud i ham den nye og se hvad der sker ??

Er bare helt i vildrede nu. Håber I kan hjælpe

du kan starte med Bitten
at lære at stave...Eller læse korrektur

Luk øjnene Stille og venlig fyr
Luk øjnene, tag en dyb indånding og lyt til dit hjerte. Og vigtigst af alt: lad være med at tænke! Føl dig frem, tænk på hvem du bedst ser en fremtid med - bare sådan overordnet, det skal ikke være i detaljer som en eller anden tjekliste - for så forsvinder hjertet i det igen.

Hold dine følelser til det helt enkle. På dem måde tror jeg alle dine forvirrede tanker forsvinder.

husk kristina86
nu at beskytte dig, når du er sammen med så mange hehe

Hvor Fatter Hat
Hvor læser man korrektur henne?

Det er da ikke sikkert Niels A9
at hun mener de er sammen på den måde. Altså i seng sammen...

Som fyld ?? Søstjerne
Bruger du et andet menneske som fyld i dit liv ? Det må jeg sige, man skal høre meget før ørerne falder af...

Ham den lækre Lækker lækker
det er mig, og jeg vil godt have dig bare sådan til lidt fyld i hverdagen.

Tænk, Bolette bettepus, tænk! Kølig Kaj
Tænk baby, tænk! Og tænk igen lige over denne sætning: "Skal jeg fortsætte med den ene til jeg finder en ny (...) ?? "

Kan du høre hvor dumt det lyder?

Skal du bare have en kæreste at være sammen med, ligegyldigt hvad? Kan du ikke leve alene som single eller hvad er der galt? Har du nogensinde prøvet at være forelsket, eller er en fyr en accessory til dit look, som du kan købe i H&M? Tænk igen.

Et godt råd til dig: prøv at leve et par år eller 3 alene som single og uden at gå på jagt efter fyre hele tiden. Jeg tror, det er det eneste, der kan kurrere din ufattelige overfladiskhed.

Tak søstjerne lene_struck
er godt nok glad for jeg læste det sidste indlæg så nogen blev stødt over det ordvalg som Bolette har valgt- jeg må indrømme at hvis jeg var bevidst om at bruge et andet menneske ville jeg skynde mig og holde op med det- bare for at kunne kigge i spejlet om morgenen...
sidst men bestemt ikke mindst- Bolette; tit er dem der bruger andre dem der ender op mest ensomme.. det du har gang har jo intet med hjertet at gøre- det er bare et åndsfattigt forsøg på selv at være begæret- og begær er flygtigt.. håber du finder ud af det- uden at ødelægge andre!

HVA´? laddyladdy
Fyld? Bolette, man bruger altså ikke andre mennesker som fyld !! Hvad hvis det nu var dig selv der blev brugt som fyld ? Måske ham den lækre i virkeligheden bruger dig som fyld ?

Nå men ihvertfald, jeg synes ikke du bør se nogen af dem, før du ved hvem det er du har lyst til og måske viser det sig slet ikke at være nogen af de to !!

er du sikker på store.stygge.ulv
du ikke osse er fyld, din stride kælling.

nyd turen skopionen
Ta´det rolig slap af og nyd turen.... du behøver ikke ta´en beslutning nu.. det kommer helt af sig selv.