Effektiv kræftkur i Kina... Hvad med Danmark?

Effektiv kræftkur i Kina... Hvad med Danmark? tiguaren
Som nogen få af jer ved, har en af mine nærtstående familiemedlemmer fået konstateret lungekræft, og det er sikkert grunden til, at jeg overhovedet starter denne debat.

I Kina gør de brug af, ikke kemo, men kirurgi kombineret med stråling... fuldstændig som det kunne gøres i Danmark. Forskellen er, at i Kina fjernes alt det syge væv, hvorefter der indopereres små radioaktive kugler, der bestråler det nærmeste væv i løbet af kort tid, hvorefter den stopper med at bestråle. Denne kur har vist sig særdeles effektiv, og jeg forstår ikke, hvorfor de skandinaviske sygehuse ikke for længst har gjort kuren mulig her.

Jeg var inde på wikipedia for at læse om lungekræft, og af denne sygdom var kun ganske få af de ramte i live efter fem år, hvilket ikke ligefrem beroliger mig. Lige denne form for kræft kan være svær at behandle på den "kinesiske" måde, men hvad med brystkræft, hudkræft, osv.? De kinesiske læger mener, at behandlingen har gode odds for at kurere kræftsygdomme. Også de sygdomme, der har bredt sig, hvis altså alle knuder opdages.

Så hvad venter de danske sygehuse på?

Økonomi flaks
Det er nok fordi at det koster penge at få nyt udstyr, nye uddannelser til læger/sygeplejsker. Og så er det offentlige ikke ligefrem gearet til at rykke i dag. Undtagen dog hvis du skylder dem penge. ;)
Jeg har det ikke inde på livet hverken fra den ene aller den anden side. men gætter på det jeg har skrevet.
Forandringer er nok aldrig nemme at få ind. Og hvad skal ud af det gamle udstyr? For de har jo nok kun plads til det der er og har ikke fremtidssikkret plads til nyt udstyr. Det fylder nk mere end et kosteskab. [:$]

Ærgerligt:-( tiguaren
Så er der jo mange mennesker, der skal dø, indtil vi får råd og får taget os sammen til at købe nyt...

Faktisk rejser mange danskere til Kina lige nu for at forsøge sig, og de fleste kommer raske tilbage, så det går jo fremad[:)]

Håber det rykker noget flaks
Jeg håber det rykker noget når de får flere mennesker hjem med en god helbreds mulighed.

Kina vs. Danmark mettemokke
Skønt, at der er nogen, der bliver helbredt, og også ved at få behandling udenlands.

Jeg ville dog foretrække, at sygehusvæsnet blev udviklet herhjemme (også gerne lærte fra gode erfaringer i andre lande) frem for at sende syge til Indien og Kina. Man skal passe lidt på, at solstrålehistorier fra de varme lande ikke blot er et reklamestunt fra privatiserings og outscourcingliderlige landsforræddere, der gerne sender syge langtfandenivold bare for at spare et par kroner, og bare for at blive fri for at foretage de nødvendige investeringer i uddannelse, udvikling og material på de danske sygehuse.

udstyr til sygehuse sct.gertrud
Jeg er rigtig arrig over, der nu er indkøbt dårlige scannere for millioner. Hvad tænker de indkøbere på. Hvor mange penge har de modtaget for at vi danskere kan blive undersøgt med gammelt udstyr.
Det er da godt røngentlægerne protesterer. De kan ikke følge med udlandet, når de skal have forældet udstyr. Jeg håber ikke de opgiver, men følger det op. Gid f..... have de indkøbere. [:(]