Efter 30 år

Efter 30 år Kvinde451/2år
sammen ønsker jeg at blive skilt - men hvordan?
Jeg ved godt at jeg skal have udfyldt skilsmissepapirerne men så har jeg heller ikke styr på ret meget mere. Min mand har altid styret økonomi osv. for det har han mest forstand på. Det kommer jo ikke mig til gode, nu.
Vores børn er store - den yngstre er 14 og eneste hjemmeboende. Vi to gamle er vokset fra hinanden og det eneste der har afholdt mig fra skilsmisse for flere år siden er den skide økonomi. Vi har hus osv. og helt almindelige jobs uden den helt store indkomst. Jeg ønsker bare fred og penge til dagen og vejen. Hold da op hvor jeg føler mig dum og sat 100 år tilbage i viden. Hvordan fanden gør jeg det her?

Du får lige den her Gentagelsen
http://www.skilsmisseklar.dk/

Den kunne evt. hjælpe dig et stykke ad vejen.

Du skal nok have en advokat til at hjælpe dig med bodelingen. Dels for ikke at blive snydt, men også for ikke at beskylde manden uretmæssigt for at snyde dig. Det er sjældent andre end advokater og revisorer, flyttefirma og bolighuse, der tjener penge ved skilsmissser. Formuen har det med at skifte hænder.

Har du overvejet om du kan holde ud at blive sammen med ham? Det er dyrt, det du har gang i.

Nu må jeg kaste op manden1
Hvorfor bruger alle kvinder det, vi er vokset fra hinanden, der er sku ingen der vokser fra hinanden, man får bare andre interesser og så hvis ens partner ikke kan leve med det, ja så går det galt, men ikke vokse fra hinanden.

1/ du ringer til amtet, og bedr dem fremsende en seperationsbegæring, denne udfylder du sammen med din mand og indsender den, ca 14 dage til 3 uger efter bliver i så indkaldt til mæling, hvor de vil prøve at løse de problemer i kan havde og hvis denne slår fejl og du stadig holder på at i ikke kan sammen mere, ja så bliver i sepereret og når i så tager hjem, skal 1 af jeg flytte, da i ikke må bo under samme tag.
6 mdr: senere kan du så begære skilsmisse og betale det det koster, tror nok lige omkring 1000 kr.

En skilsmisse kn du ikke få med det samme, kun hvis han eller du har været utro og så foregår det i retten.
Langt sejt træk, hvad med at finde ud af det, for 30 år smider man sku ikke væk.

Kast du bare op kvinde451/2år
men det er sådan det forholder sig.
Ingen fælles venner, ingen fælles interesser, ingen fælles fridage (næsten), ingen erotik - jeg har stadig enormt lyst, han kan ikke, ingen fælles mening om børneopdragelse hvilket resulterer i ævl og kævl, masser af problemer med de to store unger/voksne børn.....ØV,ØV,ØV.....surt show. Jeg har prøvet og prøvet og prøvet.

30 år burde manden1
Havde en chance.
Hvis der ikke er tale om utroskab, så skulle du sætte dig ned en aften og tale stille og roligt med din mand.
Forklar ham hvad du føgler og hvad du har tænkt over og fortæl så at hvis han er indstillet på at prøve at redde jeres forhold, burde i søge råd hos en par terapeut, få en tid og denne person vil lytte til dig og bagefter til din mand og ud fra det prøve at finde en løsning.
Det værste er at du søger råd hos dine bedste venner, som vil råde dig til at skilles og søger han råd hos sin venner, ja så får han nok de samme råd, derfor skal det være en udenfor jeres omgangskreds.
For igen 30 år smider man ikke væk.
Med hensyn til sex, for at få rigtig lyst til sex, er det noget der skal bygges op i løbet af dagen, og ikke bare noget impulsivt, og når i skændes om flere ting, midster mange lysten til sex, med hensyn til venner, så prøv om i kan finde nogle fælles venner, måske et andet ægtepar, som er alene og savner nogle at være sammen med.

Hun smider da ikke 30 væk. anonym
Ægteskabet er kørt af sporet,det betyder da ikke hun smider 30 år væk.
Hvis der ikke er mere,er der ikke mere,så må en skilsmisse da være på sin plads.
Kvinden lyder da meget fornuftig,og har indset at deres veje må skilles,og det er da ikke verdens undergang at blive skilt.

Du kan hente blanketten her anonym
https://www.borger.dk/Selvbetjening/Sider/Fakta.aspx?sbid=13984

Jeg kan se manden skrive at i skal have seperat adresse, det kan der dispenseres for 3 mnd. så i har tid til at finde ud af noget andet.

De ved også godt at det ikke bare lige er når der er et hus med i billed.

Men du kan jo starte med at udfylde den, det kan du gøre inde på siden.
Men det er vist kun hvis du har digetalsignatur du kan sende den derfra.

Håber du finder ud af det.

Tro mig kvinde451/2år
Jeg har prøvet alt og det har altså stået på i 10 år så det er absolut ikke en overilet handling.
Tak for jeres råd og svar.

Det lyder som om- Jylland
du har prøvet at redde ægteskabet og nu er besluttet på at skilsmisse er eneste mulighed.
Ja, det virker stort og uoverskueligt, men du skal nok få styr på tingene og få dig et liv igen. Jeg vil såmænd bare ønske dig held og lykke med din beslutning og opmuntre dig lidt. Du skal nok komme igennem det. Lad dig endelig ikke skræmme af problemer omkring din økonomi. Alle har ret til et liv med en rolig og afbalanceret hverdag. Også dig ( selv om det betyder at du må vende ryggen til 30 års ægteskab.