efter mange år i samme virksomhed...

efter mange år i samme virksomhed... vildt i tvivl
Efter mange år i samme virksomhed kunne jeg nu tænke mig at komme videre og lave noget andet, men jeg er fuldstænddid låst fast (føler jeg) og kan slet ikke finde ud af hvad jeg egentlig har løst til at lave. Hvad pokker gør jeg ? Lige meget hvilket job eller hvilken stilling jeg ser eller tænker på, er det ikke noget der fanger min opmærksomhed og interesse

Så bliv da hvor du er Anonym
Efter 40 års ansættelse får du måske et guldur

Tænkepause beckann
Først skal du finde ud af hvad du skal arbejde inden for.
Skriv ned hvad du godt kan lide at beskæftige dig med, både på dit job, og i din fritid. Er der noget her der peger i en bestemt retning? lad være med at hænge dig i, hvad du er uddannet som og arbejder med nu, hvis det peger i en anden retning, end dine interesser.
Jobindex har nogle guider omkring dette, der kunne være en hjælp for dig.(www.jobindex.dk )

Skal du skifte branche, så forbered dig på en mindre tænkepause, det kan godt være lidt svært, at acceptere, at man skal i en helt anden retning.

Det er et godt tidspunkt du har disse overvejelser, for inden længe er der "myldertid" i jobannoncer.

Held og lykke med at finde nye udfordringer.

Hilsen FruJensen

Så bliv dog Jacob
Hvis der ikke er andet der fanger din interesse så bliv dog hvor du er. Du nævner ikke et ord om hvad der interesserer dig, hvilke evner du har, vil du have udfordringer eller penge eller begge dele, hvad vil du ofre, hvor længe og på hvilket tidspunkt af døgnet vil du arbejde, hvilken uddannelse du har, om du har lyst til at tage en anden udannelse eller hvad. Så er det jo svært at råde dig til noget som helst.

Jeg kunne sagtens foreslå dig at blive ingeniør (det er jeg glad for) men det nytter jo ikke noget hvis du kun har 9. klasse og knapt nok kan stave. Jeg kan ikke komme i tanke om et spændende ufaglært job, jeg forstår simpelthen ikke at folk gider at være ufaglærte, jo der er nogle få der er heldige, men der er f... også mange der derefter må nøjes med et eller andet lorte job.
Venlig Hilsen Jacob