Efterskole indfører rygeforbud

Efterskole indfører rygeforbud hallodu
Rygeloven er fuld af huller. Loven gælder f.eks. i folkeskoler, men ikke på efterskoler hvor der er elever under 18 år.

Nu har nogle forældre fået nok af politikernes sløvsind og fra 1. januar 2009 er rygning ikke længere tilladt på Bindernæs Efterskoel på Lolland og der er massiv opbakning til rygeforbuddet:

"Som forældrerepræsentant i bestyrelsen foreslog han at der blev indført et rygeforbud, og allerede på det efterfølgende bestyrelsesmøde blev det vedtaget. Forbuddet træder i kraft i begyndelsen af næste år, efter at de rygende elever har fået tilbud om rygestopkurser. Og en spørgeskemaundersøgelse blandt forældrene viser, at kun 13 procent er uenige i den beslutning. Undersøgelsen viser også, at 82 procent mener, at rygeloven burde ændres, så rygeforbuddet fra folkeskolerne også gjaldt efterskoler. "

http://www.cancer.dk/Cancer/Nyheder/2008kv4/rygningefterskole.htm

Efterskolen tilbyder altså et rygestopkursus for de få rygende elever, men måske var det mere relevant at få en alvorlig snak med de forældre der lader deres mindreårige børn ryge. Måske en sag for de sociale myndigheder ? [;)]

Masser af efterskoler har rygeforbud Anonym
Og ingen af dem tillader rygning indendøre. For uanset om det er en folkeskole eller en efterskole, så må der ikke ryges indendøre nogen steder hvor der er arbejdes.