Egoister, egoister

Egoister, egoister Irriteret
og manglende omtanke - hvad kan ellers karakterisere en "mor og en mormor" der sidder i den ene ende af cafeteriaet og ungen er i legehjørnet i den modsatte ende og hele tiden råber på sin mor og sin mormor - hvorfor skal alle andre i samem cafeteria være tvangsindlagte til at høre på sådan en unge, og mor og mormor sidder og snakker og råber tilbag at han ikke må råbe hele tiden.................

Efterhånden er det blevet sådan at børn ingen opdragelse får, de ved ikke, at de skal være stille på en kirkegård, inde i kirken når de er til fest og der er en der holder tale, på restauranter fiser de rundt og forældrene gør sgu ingen ting........ og disse små poder der vokser op og forbliver egoister, de skal være med til at få verden til at fungere........ hvordan vil det så gå - rent umiddelbar ikke godt for de har jo lært at de må det hele

Forældrenes ansvarsforflygtigelse irene54
mange af nutidens forældre er opvokset og opflasket med at "det er samfundets opgave" at sørge for dem og deres.

De har svært ved at forholde sig til at de selv har et ansvar.
Det er jo ulig lettere at lade andre tysse på deres børn fremfor at gøre det selv.

Om børnene bliver egoister? - ja, det tror jeg, for med den form for opførsel hvor de må alt, hvor der ingen grænser er, vil det være svært at udvikle sig til andet end egoist.

HELT ENIG kommentatoren
Man kan kun være enig, forældre sætter efterhånden ikke mere i respekt hos deres egne børn - der var sgu engang hvor man havde respekt for de ældre, det er nu afløst af folk der bare lader det hele stå til og kalder det fri opdragelse !
Et opråb til alle jer forældre, sæt jer i respekt - børn kan straffes !!! (UDEN VOLD!!!)

Brokkehoved brokkehoved.... Anonym
Kære brokkehoved..
I stedet for at bruge din energi her på siden og delagtiggøre alle os andre i dine tilsyneladende problemer, ja, så bur DU have gjort det, som mor og mormor tilsyneladende IKKE kunne finde ud af. I stedet for at gemme på dine irritiation skulle du have gjort noget. Gå dog hen til de pågældende voksne og bed dem om at tage sig at deres barn/barnebarn. Og hvis det ikke havde hvulpet skulle du have henvendt dig fast og myndigt til barnet og rent ud sagt :"hold så kæft"..

Nu sidder du, præcis som de pågældende mødre og lader andre tage beslutninger for dig..
Børn er forældrenes ansvar, men resten af samfundet har også en forpligtigelse til at skride ind og sætte grænser... Og det kunne have været DIG der kunne have bidraget til dette.

Nu er du kun et brokkehoved..

Taq fat om nælden næste gang, selv om man risikerer at blive brændt...

Ha, ha, ha Irriteret
du har da vist selv et problem, du sidder jo og læser det, jeg har skrevet og så brokker DU dig over at jeg brokker mig over mine tilsyneladende problemer - hvem har problemer?????

Langt imellem.... teston
Jeg er helt enig. Der er langt imellem velopdragede børn...

Jeg arbejder i restaurant, og dér får børn lov til at skrige og råbe så længe de vil, forældrene slår ligesom bare ørene fra, og vil hverken høre eller gøre noget ved deres støjende barn/børn.

Det er forældrene, der er så eoistiske, at du lader al skrålen gå ud over alle andre gæster i restauranten, mens de selv er trænede i hjemmefra at slå ørerne fra!

Så er det op til tjenerne at underholde barnet, så ikke andre gæster går pga dét.
Og SIGER man til forældrene, at deres lille kære pode, faktisk er til gene for de fleste andre, ja så får man et halv-ondt blik, de kalder sagte deres børn hen til bordet, hvor de får af vide, at "det må de altså ikke", og så får de lov til at rende ud igen.

Høreapparatet er en praktisk ting, når det kan slås fra, og det samme kan ansvaret for sine børn åbenbart.

Når, der røg lige en masse galde ud dér! Men så fik jeg det da ud...

Skal også lige siges, at der kommer altså også forældre med børn som virkelig sidder pænt og er høflige, det er desværre bare ikke størstedelen!

Kunne det rune.nonbo
tænkes, at moderen og mormoderen ikke ved (eller ikke vil vide), de gør noget, du mener er forket? De ved jo ikke de generer, når der ikke er nogen, der siger noget til dem. Hvis du havde sagt noget, kunne det være, de havde tænkt over det og så havde du reddet de besøgende, der ville være, næste sted, de tre besøgte. Selvfølgelig kunne det også være, de var blevet sure på dig, men det må man tage med, når man vælger at sige sin mening.

For ikke lang tid siden, sad jeg i toget hjem og der var en unge, der råbte og kravlede rundt på alle sæderne. Da den flinke, monotone stemme i højtalerne ville oplyse om endnu en forsinkelse, kunne jeg simpelthen ikke høre, hvad der blev sagt, så jeg rejste mig op, tog ungen ned fra sæderyggen på mit sæde, mens jeg sagde 'scchhhh' og gav ham til moderen.
Hun smilte, sagde undskyld og så var der stille på resten af turen og ungen blev åbenbart ikke ked af irrettesættelsen, for han kom hele tiden hen og ville lege.

Helt ærligt Irriteret
hvordan kan nogen tro at det er ok at en unge hele tiden skriger på sin mor og mormor og tor at de andre gæster synes det er spændende at høre på?

Kære irriteret.... Anonym
Hvis jeg vidste hvor du sad og gemte dig ville jeg komme hen og ruske lidt liv i dig... Livet er fandme for dejligt og for kort til at irritere sig over den slags småting.....

Måske var de døve eller tunghøre... Anonym
Er det mon faldet dig ind??? Var du henne og snakke med dem?????

Som en skrev er du vist et brokkehoved af værste slags, nemlig en af dem der ikke gider gøre noget, men gerne gider brokke dig til andre over det..... Du skulle sgu da bare have sagt noget eller bedt tjeneren om at få barnet til at falde til ro... Det må være løsningen næste gang....

Sooo true rotterotte
Jeg synes også det er møgirriterende at børn har lov til at støje så meget i et offentligt rum og jeg oplever det jævnligt. Nogen gange irettersætter jeg selv børnene hvis ejermændene til disse ikke selv gør det. Det er ikke altid populært men det er deres skrigeunger jo heller ikke ligefrem, så det går lige op. Håber at min generation har lært noget af vores forældre og begynder at opdrage vores børn med de regler, grænser og konsekvenser som børn jo har brug for, for at vokse op og blive hensynfulde individer !!

Lige et øjeblik rotterotte
,faktisk så bør det jo slet ikke finde sted så tit som det gør - altså at foældre bare lader deres børn råbe og skrige. Og desuden må folk herinde jo skrive hvad de vil. Jeg kan sagtens sætte mig i vedkommendes sted og jeg har også selv været ovre og irettesætte børn eller tale med forældrene og du skal vide, at nutidens forældre meget sjældent tager imod råd, heller ikke selvom rådene udleveres på en pæn og diplomatisk måde. Det er bestemt langtfra altid at det virker at sige noget til forældrene, tro mig. Så brokkehoved? Jo måske, men med rette !!!

Læste du ikke indlægget ordentligt Margit25
Du er sgu da for meget.
Var de tunghøre - tumpe - så kunne de vel ikke høre ungen og dermed heller ikke råbe tilbage til samme unge, at den ikke må råbe.
Hvilket cafeteria kommer du i, hvor der er tjenere?
Tænk før du taler/skriver, så opdager igen hvor dum du er

Tjeneres job?? mulli
Er det så virkelig tjenerens job at holde styr på og dæmpe diverse unger som skriger og skråler?

No way! Vi er ikke børnehavepædagoger...!!