Egoistiske 2. rangs-forældre...

Egoistiske 2. rangs-forældre... decibell
HVORFOR er der så mange forældre derude, som tydeligvis ikke har fattet en meter af, hvad begrebet ”BARNETS TARV” går ud på??? Egoistiske forældre, der gang på gang sætter deres egne behov i højsæde og er bedøvende ligeglade med, om det hermed går ud over barnet? Forældre, der....

...aflyser samværet eller simpelthen bare ikke afhenter deres børn, fordi ”noget kom i vejen”! Akkurat lige som der gjorde for 14 dage siden, eller 6 gange i løbet af det sidste halve år?

...uden skelen til børnenes følelser, kommer af med deres sårede følelser og trang til hævn ved at rakke ned på den anden part, mens børnene hører på det, eller ved at stikke en kæp i hjulet for modpartens samvær med børnene?

...i barnets værdifulde 2 dage med ex-partneren liiige skal ringe og fortælle om den overraskelse, der venter på værelset, når de kommer hjem, så barnet slet ikke kan nyde weekenden pga. spændingen?

...ikke kan finde ud af at tage deres børn med på ferie eller nægter at gå på kompromis med ex’en, så alle (læs børnene) får mest ud af det?

...går mere op i at indkassere børnepenge eller undgå at betale dem, end i at blive enige om at børnene altså er fælles ansvar, uanset de ikke bor sammen mere?

...kræver samværet nedsat fra en uge hvert sted, til sølle to dage hver anden weekend, uagtet at psykologer og skoler udtaler, at børnene trives fint med den gamle ordning og vil lide under det formindskede samvær?

Var der nogen, der følte sig ramt? Det kunne man jo håbe, for det er sgu da lavmålet at behandle sine børn på den måde? Hvad er det, der går galt oppe i hovederne på sådanne mennesker?

Vi nærmer os weekenden og dermed er det den store ”udvekslingsdag”, der kun overgås af søndagen, hvor poderne afleveres igen. Gad vide, hvor mange børn, der på søndag kommer frustrerede hjem og i de næste 10 dage skal bøvle med en masse forvirrede tanker og sårede følelser, indtil de skal på den igen? Gad vide, hvor mange af de børn, der vokser op til at blive helhjertede og følelsesmæssigt sunde voksne, som selv forstår at få forhold til at fungere og anerkende barnet tarv?

Hvornår lærer de andenrangs (ja, sorry, men det er de i mine øjne) forældre det? Måske først den dag, den boomerang, de selv sendte af sted, rammer dem i nakken for fulde hammer. Enten ved at deres børn ikke gider dem mere, eller også ved at de skal se på at børnene fortsætter i samme spor og ødelægger deres egne børns liv.

For som de kloge siger: Børn gør, som vi gør, IKKE som vi siger!!!

Hilsen D.


PS! For en ordens skyld er det IKKE nogle af mine oplevelser, jeg har nævnt, så det er ikke sure rønnebær!!! *S*

Sandt Bimmer
Fordi forældrene og specielt kvinderne ikke fatter, at de ikke
ejer deres egne børn. Børn er nemlige selvstændige individer, og
den dag mødrene forhindre samkvem med faden til barnet. Så mister
de med 100% sikkerhed barnet for altid, når det fylder 18år!

Hvor dum kan en mor være, når hun forhindre barnet samkvem med
faderen?

Ikke kun kvinder... decibell
er sådan, Bimmer, selv om det umiddelbart ser ud til overvejende at være kvinder, der bruger samkvemmet som afpresningsmiddel og våben. Men det skyldes vel lige så meget, at det mest er kvinderne, der sidder tilbage med børnene, når et forhold forliser? Hvis der var en mere ligelig fordeling i hvem af kønnene, der får børnene ved skilsmisse, så ville tallene såmænd nok også vise lige så mange mænd, der gjorde sig skyldig i den synd, eller hva?

Der kan være mange grunde til, at nogle forbyder samkvem; det er jo ikke altid bare en hævnakt, men er i visse tilfælde fordi der ligger reel bekymring for barnets velfærd bag den beslutning. Fædre, der drikker ex., eller hvor der er vold/incest indblandet, da kan man jo sagtens bifalde forældrenes bevæggrunde, ikk? Det var absolut ikke min mening at lægge op til at skære alle over en kam, så håber ikke, det kan opfattes sådan?
Jeg var/er bare harm over alle de forældre, der misbruger deres position til egen vinding, uden tanke for barnets velfærd og sjælefred.

Jeg er nemlig selv vokset op med en mor og far, der ALDRIG har sagt et eneste ondt ord om hinanden, ej heller var de nogensinde uenige om samkvem, tværtimod var de rørende enige om, at vi børn (3 stk.) selv skulle bestemme farten. Så min mor flyttede i lejlighed 5 min. fra min far, så vi kunne rende frem og tilbage, som det passede os. Dette har igen givet mig en ballast og styrken til aldrig at snakke ondt om min datters far, der valgte før fødslen ikke at se og omgås hende. Hun kan selv, når den tid kommer, og indtil videre er vi enige om det 15. år, opsøge ham og danne sin egen mening om ham, hvis hun ellers har lyst til den tid. For du har fuldstændig ret, hun er et selvstændigt individ og IKKE min ejendom, selv om jeg har "vedligeholdelsespligten" over hende, til hun er 18. *S*

Afvigende typer Bimmer
Nu snakker jeg ikke om alle de afvigende mænd og kvinder, men ganske almindelige danskere.

Det er bare dejligt, at du har haft sådan nogle forældre. Og årsagen
til at dit barns fader ikke vil se barnet, skyldes sikkert at han føler
sig svigtet af dig.
Hvis jeg gik i seng med en kvinde, der havde lovet af hun brugte beskyttelse.
Så kunne det godt være at jeg havde valgt den samme løsning, selvom
jeg kom til at straffe barnet. For barnet har nemlig ikke bedt om at blive født.
Men moderen må være rimelig hensynsløs og egoistisk.

Hvem har tisset på din sukkermad? decibell
Kære Bimmer, siden du pludselig laver det om til et personligt angreb på mig? Kender du mig, kender du min ex? Ved du, hvad der foregik for 10 år siden? Det må du jo tro, at du gør, siden du uden så meget som et eneste faktum (andet end dine egne fordomme?) til at understøtte dit udsagn, fastslår at jeg helt sikkert må have svigtet min ex og at jeg narrede ham til at blive far? Hvor i mine ord kan du læse dig til det forløb?

Ærlig talt, slå dog lige koldt vand i blodet og brug den fornuft, du andetsteds på denne site ellers plejer at vise. Det kan godt være, du har haft nogle bitre oplevelser med kvinder, men som jeg hele tiden har pointeret, alle er ikke sådan, som du gerne vil gøre dem til! Der er både dårlige kvinder og dårlige mænd, men der er lige så mange af de gode hos begge køn.

Ikke fordi du egentlig har krav på at vide det, men jeg kan da oplyse dig om, at min datters far skred fra alt, da jeg var 5 mdr. henne, fordi han fandt en anden. Og at det var ham, der ønskede graviditeten lige fra start af, indtil det gik op for ham at der følger ansvar og arbejde med det at være far. Hans næste kæreste, som han forlod mig for, blev også gravid og derefter forladt af ham inden fødslen. Men selvfølgelig, hvis du har de fordomme og den tankegang om kvinder, så kan du sikkert også få det til at se ud som, at vi begge svigtede ham og drev ham væk??????? For i din verden er det åbenbart kun kvinder, der er nogle røvhuller, eller hva?

Mvh. D.

Lyder ikke rart Bimmer
Jeg er overhovedet ikke ude på at såre dig.

Jeg kender til den type mænd, og foragter dem. For de
er nogle kyllinger eller direkte uansvarlige!

Knus B

hmmm... decibell
du sårede mig nu heller ikke, der skal mere til :o)

Blev bare lidt knotten over dine ord: "Og årsagen
til at dit barns fader ikke vil se barnet, skyldes sikkert at han føler sig svigtet af dig." Den eneste, der reelt er svigtet i denne sammenhæng, er min datter!

Men det glæder mig, at du også kan se, der er brådne kar blandt mændene! *S*

Og skal vi så ikke bare blive enige om, at kvinder og mænd er lige gode - og dårlige - om det? (kan ikke gøre for det, vil så gerne have balance i tingene *Gg*)

Knus D.

Åhhh din heldige rad beritom
Hvem der bare kunne fare i kridthuset som du gør og skide på en et helt lands hunkønsvæsner, og så slippe så billigt fra det som du gør.

Håber ikke du hader alle mænd, for der er jo trods alt stadig nogle søde og rare som mig imellem .

Men i bund og grund så har du ret i dine beskyldninger, det er alt for nemt at løbe fra ansvar idag, alt for nemt at springe over hvor åen er længst.

Det kommer åbenbart an på... Decibell
forfatteren, ikke det skrevne, kære Soulmate, for havde det nu været DIG, der havde skrevet samme indlæg, så havde responsen vist været lidt større? *Gg* Men synes nu det er at favne lidt for bredt, når du siger, jeg skider på et HELT LANDS HUNKØNSVÆSENER. Hvis jeg endelig skider på nogen, så er det skam også mændene, for lige på dette punkt kan ingen af de to køn sige hinanden noget på, eller hva?

Men derfor hader jeg selvfølgelig ikke alle mænd, hvordan kan du overhovedet tvivle på det, når jeg endda engang i mellem kan se gode sider hos dig også? *Gg*

Ville ønske Statsamtet kunne sætte nogle hårdere linier op, så man ikke gentagne gange kunne svigte børnene og STADIG BEVARE SAMKVEM/FORÆLDREMYNDIGHEDEN. Det burde være lige som med kørekortet; flere forseelser i træk koster forældremyndigheden og samkvemsretten (IKKE at jeg vil hen mod din gode-forældre-chip-teori!!!), for det er altid og udelukkende børnene, der taber i dette spil.