Eik Bank/Skandiabanken gebyrgribbe

Eik Bank/Skandiabanken gebyrgribbe myden
Hold jer lagt væk fra Eik Bank [:(]
Jeg har været en god kunde i mange år, men forlader banken øjeblikkeligt. Kontoen var ved et uheld overtrukket med få hundrede kroner med det resultat, at de tilbageførte en betalt regning fra betalingsservice og samtidig trak 250 kr i gebyr. Da kontoen dagen efter var rigeligt i plus, ville Eik Bank ikke hjælpe med at få denne regning betalt. Den service yder andre banker, men det vil Eik Bank ikke af princip.
Resultat: Kommunen sendte en regning + gebyr, da datoen for denne betaling nu var overskredet. Ialt 500 kr i gebyr for ingenting.
Tak til Eik Bank!!!!

Overtræk .... Erhard
Du skulle bare have kontaktet "Eik Bank" FØR du lavede dit overtræk. Hvis du tror, at alle andre banker ser på disse forhold med andre øjne - så tager du fejl.
Eik Bank er fortsat langt den bedste internet - bank !

Du har vist ikke fanget budskabet Erhard!! Ane
Jeg har prøvet præcis det samme og også skriftet bank af samme årsag + andre! Eik Bank yder ikke service som andre banker gør og tilbagebetaler det beløb de selv har tilbageført. De gør ikke kunder tjenester, de trækker blot gebyrer. Og selvom man kontakter banken INDEN et overtræk, trækker de gebyret alligevel, dette sker automatisk. Pointen i denne tråd er vel, at banken ikke yder den service som kunden har brug for (de trækker trods alt et gebyr uden at give kunden en buffer/service), selvom de faktisk godt kan.

Nej men Morgenkaffe
hvis du læser og forstår deres forretnings-betingelser står der at de ikke accepterer overtræk. En kassekredit på fks. 10.000 kunne løse det problem, det har løst mit, og deres indlånsrenter er jo fine set i forhold til andre banker's.

Du har selv lavet fejlen anonym
Øvrigheden som godt kan finde ud af at styre sin økonomi og udføre simple bankforretninger selv, er banken stadig en af de bedste pt.

Du må være meget dygtig Bolsen
siden du kan styre din økonomi selv. Jeg tror såmænd ikke det er det, der er problemet i det her indlæg!!

Tag en kop mere Bolsen igen
Problemet er vel at Banken ikke gider lette røven og betale det beløb som de selv har tilbagetrukket, nu da der kom penge på kontoen dagen efter!! Det er sq da også for dårligt. Den service yder min bank da.