Ejendomsmæglerne har skruet priserne på fast ejend

Ejendomsmæglerne har skruet priserne på fast ejend anonym
Ejendomsmæglerne har skruet priserne på fast ejendom meget højt op, og nu kan de ikke sælge. Det problem vil de løse ved at sætte renten ned. Det er den logik, der findes i deres kartelverden.
Lad os sammenligne med en handlende, der har købt varer, personale, reklamer, lokaler – alt sammen alt for dyrt. I en kartelverden har han slet ingen problemer, han sætter blot priserne op.
Det er Sovieteuropa anno 2008.
bliver der ingen problemer med inflation?
Nej, for i en kartelverden fastsættes pristallet helt frit.
Keine hexerei – nur Behändigkeit.

Gal logik! Hørligeher
Ejendomsmæglerne har da fuld gang i at skrue ned for priserne nu, hvad for en verden lever du i?

Et hus på min gade er nu sat ned til 7,2 mio. efter at det i foråret var til salg for 11 mio., hvad er det for et land du referer til?

Tror der er nogle der vil få en brat opvågnen ernst_kolding
Huspriserne vil styrtdykke, nu har bankerne meldt ud, at de er forsigtige med at låne penge ud, så har nye købere ikke en kinamands chance for at købe bolig og det vil uvægerligt få huspriserne til at dykke, samt, at tvangsauktionerne vil tage fart, det vil også trykke priserne.

Det kommer slet ikke bag på mig, jeg solgte et hus da jeg blev skilt, Gudhjælpe mig om ikke ejendomsmægleren ville forlange 1.25 mill. for det skur, jeg gav 600.000 for det 9 år før, et hus son trængte til renovering, ejendomsmæglere ser kun på hvad det kan koste pr. måned og ikke på hvad skuret er værd.

Vid, at det her vil komme til at gøre meget ondt på rigtig mange, villa, volvo og vovhund bliver skiftet ud med en bomuldsvilla eller husvildebarak for mange som har hus, bil, båd og dyre rejser via lån som bliver dyrere fordi renten vil stige.

I går sluttede børsen med et fald på 20% for en af danmarks rigtig store virksomheder, Veatas, ved i hvad det indikerer ??

Ernst

keine hexeri - nur betrügeri ;-) ej.. anonym
well, ejendommene bliver sat ned nu... mange steder skal du komme med et bud på huset.
Dem der har huse til slag får besked på at overveje prisnedsættelse med 10% el. lign.

Problemet for husejerne er, at det har belånt deres huse, således at de ikke ville kunne sælge uden at stå med en glæd tilbage... that`s the problem.. plus at folk er afventende grundet finanskrisen og bankerne vil ikke låne penge ud til overgangskøb..dvs. at man skal have solgt sit hus før man kan købe nyt, hvilket lammer marked..

Der spiller mange faktorer ind..

enig... tror også på den gør av... anonym
det jo også helt forkastlige priser, de har kørt med...plus at folk at brugt friværdien på luksus/forbrug.. tsk tsk..

Rusland kan man molly31
Læse, der er de i fuld gang med at skrue priser helt derop hvor de ikke høre hjemme,vi har noget familie som lige har købt en 2 værelse på 60kvm til pris 300.000 dollar, ca 30 km udenfor moskva centrum og tager man gennemsnitlønnen for en alm: russer og efter danske forhold, ville det være som at vi skulle betale 10 millioner for det samme

ude af trit med virkeligheden ejendomsmægleren
jeg synes nogen af disse indlæg er helt ude i hampen .. der er vist en del uvidende mennesker derude kunne det godt lyde som .

en ejendomsmægler er sælgers mand og man skal da være en dårlig købmand hvis ikke man forsøger at skaffe sælger det man kan .

en ejendomsmægler kigger naturligvis på standen af ejendommen , m2 pris for området og servitutter før ejendommen udbydes til salg.

det lyder som om vi er de store skurke , men come on når der står ( som der har gjort 10 købere til en ejendom på samme tid ) så skal vi da hive den højest mulige pris hjem til sælger og ja vores salær er naturligvis også øget, med mindre der er indgået en aftale fra start .

at købere belåner til op over skorstenen , det må stå for købers/ ejers egen risiko . alle ved da at det går op og ned i danmark og vi kan naturligvis ikke bremse folk der vil overbelåne ... tit og ofte har de gjort det direkte via realkredit institutterne.

at prisernes himmelflugt nu er på vej ned er jo ikke et dansk fænomen - det sker overalt i verden og det er simpelthen markedsmekanismerne ... det hele skal nok komme ovenpå igen .... det er set så mange gange gennem historien

folk har spekuleret i ejendomme og for nogen er det gået godt andre brænder nu nælderne , men det hele er altså ikke gået i stå . selv solgte jeg 2 ejendomme i går

nu skal vi bare finde skurkene - for det er ikke sælger der vil have mest muligt for sin ejendom , det er heller ikke sælger der vil give mindst muligt , det er heller ikke de bitre mennesker der ikke har haft råd til at sætte sig som ejer på en matrikel ... næ det hele er ejendomsmæglernes skyld ..

i er nødt til at forstå vi er uddannet købmænd , vi lever at at sælge og så er den ikke længere

god dag til alle

Kære ejendomsmægleren ernst_kolding
du udstiller din egen naivitet.

Sælger vil have alt hvad ejendommen kan koste, men uden ejendomsmæglernes vanvittige pengebegær ville dette aldrig være sket.

Prøv dog at se realiteterne i øjnene, det hus jeg solgte var vurderet helt vanvittigt, der skulle nyt tag på, det skulle renoveres indvendigt, men mæglerens pengebegær gjorde at det ikke kunne sælges, nøjagtigt 5 timer efter aftalen var udløbet havde jeg solgt huset til en pris der gjorde, at vi kom ud af det uden gæld og køber havde råderum til at renovere huset, den vinkel havde mægleren ikke kigget på, han kiggede kun på hans salær, jeg pålagde ham at udbyde til en pris der gjorde at vi ikke kom ud med gæld, men det ville den psykopat ikke, han ville tjene max på en handel og så mistede han fortjenesten, meget sigende for ejendomsmæglere, de ser kun på deres egen fortjeneste.

Ejendomsmæglere er utroværdige og at de fleste kreditforeninger har opkøbt ejendomsmæglerkæder gør ikke sagen bedre.

Ernst

du forstår stadig ikke Ejendomsmægleren
når du kontakter en Ejendomsmægler , så bør en mægler lytte til dig , og fremkomme med en realistisk pris for området og standen . du har selv underskrevet salgsaftalen til den udbudte salgspris - ellers må mægleren jo ikke sætte den til salg - så langt har i været enige - går jeg stærkt ud fra .

har du på noget tidspunkt sagt - den skal koste x antal kroner ? eller ville du iøvrigt gerne have en gevinst ?

ville du have været vred hvis der havde ligget et overskud på f.eks 300000 kr - næppe går jeg ud fra [;)]

vi har (naturligvis også ud over vores eget salær, som rent faktisk individuelt kan forhandles ) pligt til ikke at undergrave de øvrige boliger i området - for det er ingen jo tjent med . det er jo ikke alle der bare vil ud af deres bolig med skindet på næsten . mange ser ejendommen som en indvestering og vil gerne have penge med de kan køre videre med .


jeg kender jo ikke dit hus og kan derfor ikke tage stilling til din sag , men måske har det været charmerende , hvis det blev renoveret eller har ligget i et godt område ..

og helt ærligt var køberen en som mægleren havde fundet og haft med ud tidligere ? ( bare en tanke )

utroværdig måske - der er mange slags mennesker inden for branchen ligesom der sikkert er i din . men personligt kan jeg fortælle dig at jeg flere gange har prøvet at advare helt unge førstegangskøbere når de havde forelsket sig i noget de rent faktisk ikke havde råd til men som de godt kunne få lov at låne til ...

skruppelløs nej - sælger til fingerspidserne ja og det er jeg stolt af

Hold da kæft hvor er du naiv ernst_kolding
du er ikke ejendomsmægler, men en sølle stakkel som vil have opmærksomhed.

Ejendomsmæglere tror de er Gud, intet kan overbevise dem om, at de kan tage fejl, når jeg befaler en ejendomsmægler at huset skal sælges hurtigt og til en pris der gør at vi ikke kommer ud med gæld, skal den pyskopat fanme gøre som jeg siger, det er mig der betaler den jubelidiot, men han tror han kan overtrumfe mine ønsker, kom dog frem til nutiden.

ejendomsmæler tænker på sig selv først Anonym
det er ikke ham, der taber pengene.

Eksempel det hedder solgt eller gratis... ejendomsmæleren har ejendommen i sin stand, men har endnu ikke solgt den, når der er gået 5 måneder. Her siger ejendomssælger så til ejer, at han må sætte prisen på huset 200.000 ned og så vil han lave åben hus.. hmmmm siger jeg så bare...

En ejendomssælger er som en bankrådgiver... tænker på sig selv føst og fremmest.

tror sgu heller ikke manden er ejendomsmæler.. Anonym
ærligt talt

Sådan ernst_kolding
der er nogle som har fattet beskeden

tal sobert Ejendomsmægleren
Tal ordenligt det er kravet for en god debat

Jo jeg er uddannet ejendomsmægler helt tilbage i 1996 , så det skal ingen anfægte .

Jeg kan ikke se andet end din egen fejl for du har underskrevet salgsaftalen , så du har kendt beløbet inden den var udbudt til salg . andet kan du ikke bilde os ind - det er et lovkrav at din underskrift er der .

Så allerede her er der et problem i din udlægning .

Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder omkring dit boligsalg , men summa sumarum er at en mægler skal sælge din bolig bedst muligt . og har vedkommende ikke gjort det har du åbenbart ikke været tydelig nok , eller også har han været dårlig til sit arbejde
beklager længere er den ikke.

Men du svarede aldrig på mit spørgsmål . var køberen en som mægleren havde haft med ud til fremvisning tidligere ?

Anonym skriver at vi nedsætter prisen efter 5 mdr - ja det er faktisk rigtigt . når der er gået en rum tid uden den store respons på ejendommen , taler vi med sælger om muligheden for en nedsættelse af salgsprisen - dette er op til sælger , men tit og ofte kan det være en hjælp.

Mht åbent hus arrangementer , så er den straks værre , i mit firma bruger vi det ikke ret meget , for det giver sjældent et salg

Jeg er glad for denne debat, for vi som branche er allerede sat i samme kategori som brugtvognsforhandlere og det er bestemt ikke fortjent . der er brodne kar også i vores branche , men hovedparten af os opfører os ordenligt .

Stadivæk ejendomsmægleren ernst_kolding
du virker utroværdig.
Hvis du kører din bil til mekaniker og beder om at få nye bremser på den, mener du så ikke at det er det han skal koncentrere sig om ??

Du bør se dig i et spejl og opdage de fejl du har, alle har fejl, men ejendomsmæglere har så mange fejl at de burde aflives [:D]

Hvis du nu læser mit indlæg en gang til, kan vi så ikke blive enige om, at når jeg beder ham om at sælge hurtigt og til en pris der gør at vi ikke kommer ud med gæld, så er det hans opgave, hensyn til hans økonomiske situation tæller ikke her.

Jeg er ikke ejendomsmægler, men jeg kunne sælge huset på få timer, hvad han ikke kunne, grundet hensyntagen til egen gevindst

Ernst

jeg anvender ingen tillægsord Anonym
som svin eller lign. ergo er min tale sober.

Kan du ikke tåle, at man mener, at I jendomsmælere kun tænker på sig selv ?
Det er en holdning og har intet at gøre med om sproget er sober eller ej [;)]

Ernest kolding Ejendomsmægleren
Jeg ved ikke hvad jeg virker. men kan oplyse dig om at jeg ikke er utroværdig.
Har rent faktisk en ret høj moral.

Aflivning eller ej , så er der mange foruden Mæglere der burde aflives. - det er jeg nu ikke tilhænger af

Og jo du har ret mekanikeren skal koncentrere sig om bremserne men bør da også opdage skjulte fejl .

Mht din sag så er noget gået galt - det kan jeg godt se og hvis du har sagt det så tydeligt forstår jeg heller ikke hvad der er sket. det må du have snakket med mægleren om i sin tid .

Man behøver ikke være Ejendomsmægler for at kunne sælge et hus og når du har sat dit hus så lavt , må det hele tiden have været en smal sag at få gennemført salget.

problemerne opstår som regel når en ejendom sælges af ejerne selv , hvor salget ikke får tilført tilstrækkelige dokumenter , kommunalt oplysningsskema, tilstandsraporter osv .
der var en sag et par år tilbage , hvor sælger havde solgt privat , uden at oplyse at der lå nedgravet en olietank og at der i øvrigt var mere forurening end det .
den gæld kan jo tage pippet fra folk hvis ejendommen derfor bliver usælgelig eller bare skal oprenses .

Det er jo bla en af de ting en mægler skal have undersøgt, og oplyse til evt købere.
ellers kan parterne jo kræve erstatning af os .

Din sag derimod kan jeg godt høre , skulle have været hurtigt klaret, men måske har det været en dårlig mægler - jeg ved det ikke

Til anonym Ejendomsmægleren
Jeg er ikke sart . du må mene hvad du vil, men at tale pænt det kan alle mennesker .

Egoisme er desværre ikke forbeholdt ejendomsmæglere , jeg ser det dagligt i alle henseender.

det er ikke endbetydende med at jeg er tilhænger af det . men jeg er tilhænger af høflighed .

jeg ved kun ernst_kolding
at jeg var meget utilfreds med den aftale.

jeg bad ham om at sælge hurtigt, men han ville kun sælge til højest mulige pris, det er ikke troværdigt.

Ok, jeg vil da også gerne tjene så meget som muligt, men hvis jeg kan se, at der ikke er en eneste køber, ville jeg nok lige se på sagen en gang mere.

Jeg mener, at mange ejendomsmæglere kun fokuserer på egen fortjeneste og ikke på sælgers interesser, det er noget helt andet hvis jeg blot ville sælge, men når man nu siger at det haster og prisen er underordnet når blot der ikke kommer tab ud af en handel, så burde den pyskopat sq reagere, oven i købet var han ansat af den bank som havde penge i klemme i huset, det vidner ikke om seriøsiste, kun om egen gevindst

Ernst

Faktisk taler jeg pænt Anonym
hvilket betyder, at jeg ikke anvender negativklingende tillægsord.

Hvordan skulle jeg udtrykke, at jeg mener, at ejendomsmæglere tænker på egen fortjeneste på en højlig måde ? Essensen er trods alt den samme. I tilfælde af uhøflighed, da ville jeg have tillagt ejendomsmæglere negative klingende tillægsord for at farve holdningen yderligere. Håber du kan se forskellen på høflig og uhøflig skriftsprog samt direkte sprog, hvor man kalder en spade for en spade uden at lave personangreb. Hvis jeg skulle være uhøflig, så ville jeg forholde mig til din person og holdning om hvorledes jeg opfatter din perception, hvilket jeg afholder mig fra.

Husk på, det er ofte modtageren, der bestemmer hvorledes et budskab skal modtages [;)]