Eksamen i 3.g på gymnasium

Eksamen i 3.g på gymnasium ffffffffffffffffffff
Hej...

Er der nogen der ved hvordan det nogenlunde foregår og gode råd til, hvordan man kan klare sig?

Der er nogen, som aflslutter deres fag tidligere i 2 eller 1, hvor de ikke skal op i 3 til det fag, da det er afsluttet?...Hvordan kan det lade sig gøre?
Forklar mig omkring...

- SUPER GODE RÅD?
- Notater?
- Tid til forberedelse?

m.m

Jeg går i 1.g på gymnasium og ved ikke rigtig, hvordan det foregår?

spørg mollyjolly
spørg på gymnasiet

notater - et godt råd. ungpige21.
Hej.
Et godt råd om notater er at finde en du arbejder godt sammen med om som du ved er seriøs og sætter i simpelthen alt tiden i jeres læseferie af som var det alm. skoledage. og så tager i et fag af gangen og gennemgår pensum listen og skriver alle notater ind på computeren med en indholdsfortegnelse (automatisk i word) og printer det ud og sætter det i en mappe. på den måde kan i let overskue jeres notater.

Skriv notaterne sådan som i bedst selv forstår dem, skriv evt. stikord øverst, derefter en sammenhængende tekst og til sidst en tekst med en anden farve som er ekstra information fra timerne eller lign. På den måde kan i ved hjælp af stikordene hurtigt til eksamen afgøre om de pågældende notater er nødvendige at læse til det givne spørgsmål og hvis de er det kan i tage den sammenhængende tekst og har i så tid i overskud så tager i det ekstra i har hørt i timen.

Håber du kan bruge rådet.
Mvh UngPige21.

-- brugte det selv, det tager tid men det kan betale sig i længden --

hey Anonym
ja slap af og nyd det;)

gjorder jeg og gik fint

Lær lærebogen udenad anonym
og hold fri.

Tal med din studievejleder Mulvarp
Det bedste er at tale med den studievejleder de har på dit gymnasium. De har styr på alle reglerne og kan også give vejledning om eksamenforberedelse, studieteknik m.v.

Held og lykke med din uddannelse.

Det er der ikke rigtig nogen der ved Anonym
Jeg går selv i 2.g på Haslev Gymnasium, og jeg er første generation af den nye ordning, så der er ikke rigtig nogen der ved hvordan det fungere. Efter min mening er der heller ikke så forfærdelig meget styr på, hvordan det skal fungere.
Det eneste jeg ved er, at i 1. og 2.g skal du have haft tre mundtlige eksaminerne, så der kun er et vist antal tilbage. Alligevel synes der at være undtagelser.

Udnyt din læseferie. Der er en grund til at man får fri til at læse. Det er ikke at man skal drikke eller hygge med vennerne eller noget i den dur. Læs flittigt og grundigt, man bliver glad for det til eksamen.

Skriv mange notater, men skriv gode notater. Det er lidt svært. Jo mere du skriver ned på papir, jo mere husker du også, men samtidig hvis du har taget nogle elendige notater giver det en falsk tryghed. Så det er et spørgsmål om balance. Man kan evt læse "Sådan får du 13 - uden at læse lektier" af Jacob Jonia. Han giver en masse gode råd og triks i sin bog.

Held og lykke!

... strikkepigen
Gode notater hjælper stort set altid ..