Eksisterer selvmordscyklister i virkeligheden?

Eksisterer selvmordscyklister i virkeligheden? anonym
Eksisterer selvmordscyklister i virkeligheden?
I mange år har medierne understøttet den opfattelse, at de svage trafikanter også er de åndsvage trafikanter. Cyklister, der mister livet under højresvingende biler, er et velkendt avisfænomen. Men hvem har set det i virkeligheden? For mange år siden opgav jeg troen på disse historier efter en personlig oplevelse. Jeg cyklede med fuld fart ned ad en stærkt faldende vej og min hastighed var høj. Da stod en bil klar til et højresving og ventede, så jeg brugte klokken ivrigt for at undgå et sammenstød. Jeg havde en af de sjældne (ulovlige?) klokker, der virkelig larmer. Lige på det helt rigtige tidspunkt hoppede bilen frem, så jeg slet ingen chance havde for at bremse. Cyklen ramte bilen lige i siden og jeg havnede på taget. Bilen var næsten uskadt, mens jeg og min cykel fik nogle skrammer. Ingen af disse skrammer gjorde mig på nogen måde berettiget til erstatning. Jeg var ikke ung længere, cyklen var af en meget lettere konstruktion end de, der bruges i dag, og min hastighed var højst mulig. Selv i en situation hvor bilisten udviste klart overlæg, opstod der ingen skade af erstatningsberettingende omfang. Hermed er en kendt medieillusion reduceret til nul.
I sine erindringer fortæller C.E.Soya, at før bilerne blev almindelige, døde cyklister dagligt i aviserne efter styrt mod kantstenen med et flækket kranium til følge. Man tror det gerne.

Nej, de er døde loejsermand
Selvmordscyklister dør vel..... Såkaldt selvmord...

MVH
GL

ja da Hr hansen
Jeg blev engang knaldet ned af en billist der ikke lige mente han skulle hold tilbage.. det var ikke et bevidst selvmordsforsøg fra min side.. en men helt sikkert ubevidst!!
jeg forsøger stadig.. men tager nok den lange seje død.. partikler og spændende ting fra bilisters udstødning.. men er vel lidt maso

Ja desværre Anonym
De cykler på fortovet, imod færdselsretningen, i fodgængerfelter og hvor de ellers har lyst!
Op i røven med fodgængere!
Jeg skal til højre, kører helt ind til kantstenen, giver tegn og ser mig for, ingen fodgængere, alt OK! begynder at dreje NEJPANIKBREMS! en dum cykel kommer drønende på fortovet sparker til min bil og giver mig fingeren! DUMME SVIN? ja, men hvem?
Jeg er lastvognschauffør, og Ih hvor ville jeg gerne vise den kamikazecyklist hvor tæt vedkommende var på døden!

Hilsen:
Kristian

ja de gør f.eks. Tarzan
Nogle af svarene kan jeg se du allerde har fået, men de eksisterer også i form af cyklister der kører rundt på offentlig vej på en baneracercykel, det er nemlig at blive bedt om at blive slået ihjel.

Iøvrigt synes jeg at alle cyklister som kører uden lys og som kører på frtovet eller imod føærdselsretningen osv. skulle tvinges til psykologhjælp i en længere periode fordi de gør forsøg på selvmord

cykler ja de gør
det ville nu ellers være rart, hvis alle cyklister kørte modsat den øvrige trafik. Så ville de komme forfra, i rundkørslerne, hvilket ville være en fordel for f.eks en lastbil med hænger, jeg ved det. ligesom det ville være en fordel, ved højresving, da de bagfra kommende cyklister så ville være i den anden side. så dem du skal koncentrere dig om kommer forfra.