Eksklusivaftalerne.

Eksklusivaftalerne. mandaabenraa
200.000 mennesker i dette frie land , er tvunget til at være medlem af en bestemt fagforening. Vil man udmeldes , ender det med ballade og en fyreseddel. LO. og socialdemokratiet er i et ægteskabeligt forhold. Fagforeninger / de arbejder med det faglige . D. 22.juni køres der en sag ved menneskerettighedsdomstolen. Læs samtidig menneskerettigheds artiklerne ( artikel 20 stk.2 og flere andre artikler). Bliver eksklusivaftalerne kendt ulovlige - hvad så? Tilhængerne af eksklusivaftalerne har stadig de samme meninger. Jeg vil ikke arbejde sammen med dig , hvis du ikke er medlem af den fagforening JEG har valgt - siger de. Psykisk terror og chikane er jo velkendt på arbejdspladserne - som ikke straffes . Mange mennesker i dette land er blevet mishandlet , de stolede på grundloven og menneskerettighederne. Hvorfor har man ikke ret til at have sin politiske frihed ??

6 indlæg på engang. claespedersen
Det er det tilbage vendende problem, og jeg forstår dig ganske enkelt ikke at du ikke selv kan se problemet i at skriver, så mange indlæg på engang.

Jeg synes det sørgeligt, da du ganske enkelt ikke føre så mange debatter på engang, og jeg har skrevet til før at du vil have en lidt chance for der var nogle der tog dig lidt mere seriøs ved at skrive lidt færre indlæg.

mvh Sund Fornuft.

IKKE NOK MED DET.. BSK/BKK
..Men dine indlàg, koerer i samme rille..Stort set
det samme hele tiden..Skift pladen du..
jeg er ikke i tvivl om, at du er et rart og varmt
menneske - saa det er ikke faar at tràde dig over
tàerne..Men giv os en ny sang. saa er jeg med igen..

150-160 kr/md Hans35
koster det mig at være medlem af min fagforening. Det er en billig forsikring der dækker en allerhelvedes masse. Men jeg tror selvfølgelig også på systemet.