Eksmand

Eksmand En forvirret sjæl
Har et kæmpe problem som jeg syntes fylder hele min hverdag. Har været sammen med en dejlig pige i lidt over 7 måneder. Grundet svingende arbejdstider fra os begge, ses vi som regel for at sove sammen.

Hun gik direkte fra at have været sammen med en mand i 4 år til at være sammen med mig. Hendes eksmand skriver og ringer en del til hende, på trods af at han ved at jeg er sammen med hende. Hun fortæller at det eneste hun ønsker er at være gode venner med ham, og intet andet. De deles om at passe en hund, som de har haft sammen. Dette bevirker at de ses ofte.

Jeg kan ikke undgå at tænke at det hele virker lidt underligt. Her i dag skal hun, med eksmanden og en veninde, tilbringe dagen på et hundetræf, hvorefter det så er planen at hun skal hjem til mig i aften.
Syntes hendes prioritering og hele hendes håndtering med eksmanden virker lidt underlig, og det går mig virkelig på !

Håber I kan komme med nogle konstruktive råd eller kommentarer...

Hvad er der galt i LovePimp
at hun dyrker interesser, men har sit hjerte ved dig? – selv om jeg godt kan forstå dine tanker.

Kan du ikke tænke? – der er en grund til, at hun vælger at sove med dig? – eller er det fordi du føler dig utilstrækkelig i forhold til det, at have et fælles felt med hende og reelt ønsker dette?(feks som hunden)
Fordi hvis det er sådan det hænger sammen, får du meget mere ud af, at finde det felt, frem for at side og være i forsvar, for derefter et eventuelt angreb mod din partner.

En anden ting der strejfer mig er, at når man indgår i et seriøst parforhold, er det sundt at udveksle ideer eller meninger om, hvilken frihed der findes i dette – har i snakket om det?

Fokuser på det positive frem for det ødelæggende. Du kan ikke andet end have din tillid til hende, indtil hun har sagt, vist det modsatte.

Takker for svaret, men... Til Lovepimp
Takker for svaret, men noget siger mig at det virker noget naivt, at gå at vente på at hun siger eller gør noget som kunne virke fouroligende for vores forhold...

Mener allerede at det faktum at hun bruger det meste af dagen med sin eksmand, som i hun iøvrigt lige er blevet skilt fra, bringer advarselslamperne til at ringe...! Og så er det underordnet om der er en veninde med..!