Ekspert hjælp søges

Ekspert hjælp søges Anonym
Børn som bliver født af forældre, som har nedsat fertilitet, som har været gennem hormonbehandling og diverse reagensglasforsøg og andet er de på nogen måde blevet påvirket af alle de hormonindsprøjtninger?
Jeg mener, er de mere sarte (imunforsvaret) end andre børn?
Kommer de oftere til at fejle noget end børn som ikke har været det igennem?

Jeg har en veninde, hvis 2 børn er altvorlige syge, og hun har begge gange været turen igennem med hormoner osv.

Ja undskyld at jeg spørger, men vi står selv overfor at skulle turen igennem, men må da indrømme, at jeg ikke ønsker at gå det igennem som hun har eller er det bare tilfældigt at det er begge hendes børn?
Håber, at der er nogle forældre som har raske børn, som har været trædemøllen igennem, som vil skrive og berolige mig. Men vil selvfølgelig også gerne høre om det modsatte.
Håber ikke, at dette indlæg virker stødende på nogen.

HEJSA k......
Vi er selv i gang og har haft mange samtaler med overlægen hvor vi har spurgt om alt man kan komme i tanke om og lægen har fotalt alt omkring det,men har aldrig nævnt noget i den retning. Jeg synes ikke dit spørgsmål er stødende på nogen måde,da det er meget rellevant spørgsmål,men jeg er desværre ikke ekspert så jeg kan ikke svare med 100 % sikkerhed men jeg tror ikke at det har noget at sige.... Held og lykke med jeres behandling

Fandt en side.. K 39
Om det emne du søger:
http://www.biotik.dk/nyheder/alle/uge_200304/23135/
Venlig hilsen K 39 (Kvinden der elsker at "Google")

Det jeg tænker Mor til 4
kan jeg ikke sige uden at få over nakken alene af den grund at jeg har børn lavet på "gammeldags" maner, men nu vover jeg det altså her i anonymitetens beskyttede verden. Og tag venligst ad notam, det ikke er ment som nogen former for nedgøren af barnløse. Det kunne aldrig falde mig ind.

Kunne man forestille sig, at naturen er så viseligt indrettet, at de, hvis gener ikke er egnede til at bringes videre, ikke har en naturlig forplantningsevne? vi kan "pille ved naturen" og alligevel frembringe børn ved at give moderen hormoner, men er det nu også klogt? Er det ikke risikabelt?

Andre årsager til nedsat fertilitet Bimmer ILP
Nogle mennesker passer ikke sammen
biologisk, og derfor skal de findes
sig en anden partner.

det var nok sket alligevel konen
jeg tror mange af de børn der bliver født mere sårbare end andre, nok genetisk er det, og måske derfor var de ikke blevet født hvis ikke de var blevet hjulpet godt på vej

Som pædagog må jeg dog sige at der de seneste år er kommet rigtig mange børn til verden med hjælp i form af hormoner og eventuelt reagensglas, og problemet som jeg ser det med dem der er skrøbelige er mest at de er født som tvillinger og derfor måske har været mere sårbare af den grund.

Held og lykke

Ingen over nakken FiePigen
Hejsa
Jeg kunne ikke drømme at give dig en over nakken. Vil bare give mit besyv med.
Barnløshed er vel for største delen ikke "medfødt". Hormonforstyrrende stoffer i legetøj, creme m.v. påvirker både mænd og kvinders forplantningsevne. Dertil kommer dem der har været i kemo for ikke at tale om underlivsbetændelse og meget meget mere ....
Der er masser af gode grunde til at få hormoner så det er muligt at komme i behandling :-)