Ekstra bladets hetz

Ekstra bladets hetz nice2bme
Mod de såkaldte "racister" i Dansk Front, kan kun med øget sympati for nationale.

Nu har danskere fundet sig i overfald fra fremmede i 30 år, og set dem modtage bolsje domme på ganske få måneder, for selv de groveste forbrydelser.

Men så snart en dansker forsvare sig, jævnfør Holte episoden, blæses det op til racistisk vold udført af psykopatiske nazier. Som da selvfølgeligt skal dæmoniseres og udstilles i offentligheden med navn billedet og adresse.

Hvad tænker I når i læser, at en opfordring på nettet til, at andre måske og eventuel skulle gøre, som de gjorde mod Rikke Hvilshøj, imod Indenrigsministeren, og dette medføre en sigtelse efter terrorloven med strafferamme op til 16år?

Er det kun mig der finder det propat ionsforvrænget og politiet i stedet skulle bruge kræfter på at sikre danskerene på gade.

Jeg er sikker på at, hvis politiet gjorde hvad de skulle, ville organisationer som Dansk Front ikke være nødvendige for danskerne og have trænge kår.

Men så længe danskere ikke kan færdes trykt - vil og skal nationalsindede ungemænd, altid gå på gaden for, at sikre deres landsmænd mod konsekvenserne af livet i det multikulturelle samfunds volds helvede.

Husk mangfoldighed fryder, men koster originalbefolkningen dyrt på krop og sjæl